20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και 'άρτιο αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάνος Καμπούρης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Βρίσκομαι άμεσα κοντά σας, για να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με ιδέες λειτουργικές και οικονομικές. Μαζί με τους πολύ εργατικούς συνεργάτες μου, ικανοποιούμε όλες σας τις επιθυμίες, αφού διαθέτουμε και την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να ανταπεξέλθουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του αιτήματός σας και η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAGNEPLASTICO ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνουμε με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας. Επιθυμούμε να μας εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με κλιματιστικά που λειτουργούν άψογα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ελευθέριος Εφραιμίδης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με άμεση εξυπηρέτηση καθημερινά .Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ να ανταποκρίνομαι αποτελεσματικά σε όλους του τύπους μοντέλων. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Συνδυάζω πολύ καλές τιμές που ανταποκρίνονται στην αγορά με υλικά ανθεκτικά στον χρόνο και με άριστο επίπεδο λειτουργικότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ο Βασίλης Ανδρεάδης, ειδικός στη επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η πολυετή εμπειρία μου δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίζω το πρόβλημα και να προτείνω τις πιο οικονομικές και λειτουργικές λύσεις. Συνδυάζω ποιοτικές υπηρεσίες με υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Ολοκληρώνω στον επιθυμητό χρόνο όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω και με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματικό χαρακτήρα και άψογα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα όποια και αν είναι η κατασκευαστική του εταιρεία και το μοντέλο του. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, οι τιμές μας είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σας, ακόμα και όταν έχει περάσει αρκετός καιρός από την επισκευή. Η τιμή δεν θα αποτελέσεις ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LEADER CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες για επισκευή και εγκατάσταση των κλιματιστικών σας άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ως έμπειρος τεχνίτης, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε ψυκτική εργασία, επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματιστικού στο προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίκεντρό μου είναι η ικανοποίηση και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη.Ζητήστε, δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ο Σιούτης Δημήτριος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολυετή εμπειρία μου δίνει την δυνατότητα να δίνω άμεσες λύσεις στο πρόβλημα οικονομικά και έξυπνα. Συνδυάζω ποιοτικές υπηρεσίες με υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Σέβομαι το χρόνο και τα χρήματα του πελάτη και προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια σε ότι κι αν κάνω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MR- SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας καθημερινά δίνει λειτουργικές και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

X OMIKRON - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Η μακρόχρονη εμπειρία, η άρτια εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, καθώς και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη, που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων καθημερινά άμεσα και με υπευθυνότητα. Έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε μοντέλο προσφέροντας του τέλεια λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ικανοποίηση του πελάτη. Συνδυάζουμε έμπειρο προσωπικό με εξαιρετικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Βασίλειος Μηλιώνης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στην άμεση εξυπηρέτησή σας. Στοχεύω στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικών στον χρόνο. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον εξοπλισμό για να μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε μοντέλο γρήγορα και αποτελεσματικά. Συνδυάζω τιμές με σωστή εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΦΙΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μου με αντικείμενο τις ψυκτικές εργασίες προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας σε ιδιωτικούς και επαγγελματικού σας χώρους.Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.Οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη. Βρίσκομαι δίπλα σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και ποιότητα και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια τη δική σας και του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΒΟΥΡΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αναλάβω την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Σκοπός μου είναι λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Οι ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μου αναλαμβάνουν την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου όλων των εταιρειών, της οικίας ή της επιχείρησή σας.Εξειδικευόμαστε πολλά χρόνια στις επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές και στόχος μας η ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη, με την παροχή ενός ποιοτικού και άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος.Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΕΡΓΗΣ Γ.ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προσφέρουμε εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας για να θελήσουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΛΟΪΖΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους εδώ και πολλά χρόνια. Το προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά από εσάς βρισκόμαστε στο χώρο σας για να σας δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις και μία οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Άγιος Δημήτριος - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί