3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των οπτικοακουστικών συστημάτων που σας ανησυχεί για τον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευών και εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Electrosave - - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης οπτικοακουστικών συστημάτων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε, αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους ηλεκτρολογικούς τομείς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΕΤΣΟΣ - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Σταύρος Νέτσος και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση οπτικοακουστικού συστήματος με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ