3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΣΤΙΟΛΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μου εδώ και χρόνια αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών και καμινάδας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΟΥΒΛΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛHΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Βασίλης Γιαννιτσάς και είμαι επαγγελματίας στον καθαρισμό τζακιών εδώ και πολλά χρόνια. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ