Ηλεκτρολόγος Άγιος Δημήτριος

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες για τις βλάβες που σας ανησυχούν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών & εγκαταστάσεων από το 2004, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΛΗΜΙΧΑΗΛ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Νικόλαος Δελημιχαήλ και παρέχω άμεσες λύσεις στις ηλεκτρολογικές εργασίες και βλάβες σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνω για εσάς οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας. Συνδυάζω άριστο εξοπλισμό με τιμές προσιτές στην αγορά. Στοχεύω σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να επιδιορθώσω και την πιο δύσκολη βλάβη γρήγορα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΦΙΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές εργασίες αποκατάστασης βλαβών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και χαρακτηρίζομαι από την ευγένεια και το σεβασμό προς τον χώρο του πελάτη. Φροντίζω να χρησιμοποιώ ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η επιδιόρθωση να κρατήσει για καιρό και να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια και το σεβασμό που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με ιδιάιτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΕΤΣΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Σταύρος Νέτσος και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικής βλάβη και εργασία με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά μας είναι, η συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η υπευθυνότητα και η παροχή υπηρεσιών υψηλών ποιότητας. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και το αποτέλεσμα της δουλειά μας είναι εξαιρετικό. Είμαστε η λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες λύσεις στην επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του χώρου σας. Έχουμε άριστη τεχνική κατάρτιση και μεγάλη πείρα με αποτέλεσμα να φέρνουμε εις πέρας, μικρής ή μεγάλης κλίμακας ηλεκτρολογικές εργασίες. Μας διακρίνει η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην εργασία μας. Προσέχουμε ιδιαίτερα τα υλικά που χρησιμοποιούμε γιατί για εμάς προέχει η ασφάλεια του πελάτη. Δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΣΤΡΟΝ ELECTRIC A.E. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή σας μας παρέχει ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες. Παρέχουμε ασφαλείς λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του χώρου σας. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών με εξοπλισμό και υλικά που διακρίνονται για την ποιότητά τους. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ηλεκτρολόγος και δραστηριοποιούμαι στον εν λόγω κλάδο για πολλά χρόνια αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας βλάβες. Βρίσκομαι σε θέση να σας καλύψω σε μία ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε επίπεδα υλικής ποιότητας όσο και σε επίπεδα λειτουργικότητας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχοντάς του ποιοτική εργασία, που δεν θα του δημιουργήσει ζημιά για πολλά χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CHARIS ELECTRIC - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά δίνει άμεσες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε δυσκολία. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια και οργάνωση. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Δίνουμε οριστικές λύσεις για την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών του κτιρίου σας. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Χειριζόμαστε την κάθε εργασία με συνέπεια και οργάνωση. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRO STATUS - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Στην ELECTROSTATUS παρέχουμε τις πιο άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις για ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες σας σε οποιαδήποτε χώρο και οποιαδήποτε στιγμή. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο, αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα την άριστη διόρθωση/ εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών σας εργασιών. Με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες που θα μας προτιμήσουν ξανά στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΦΙΔΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μου με αντικείμενο τις ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και εργασίες έχει εμπειρία στο χώρο και αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες είτε από ιδιώτες είτε από επιχειρήσεις.Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.Οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη. Βρίσκομαι δίπλα σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και ποιότητα και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια τη δική σας και του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΡΑΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ο Θεόδωρος Καρράς και προσφέρω άμεσες και οικονομικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες. αναλαμβάνω ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες παντός τύπου. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη αγορά, είμαι σε θέση να προσφέρω τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Προτιμήστε με και θα λύσω κάθε σας πρόβλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές επισκευές που χρειάζεστε για τους χώρους σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχω υπηρεσίες ηλεκτρολογικής υποστήριξης για όποια ηλεκτρολογική βλάβη σας ανησυχεί. Εργάζομαι για πολλά συνεχόμενα έτη, ως ηλεκτρολόγος, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις κοινές αιτίες που προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Βρίσκομαι κοντά στους πελάτες μου, παρέχοντας τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι τα καλύτερα της αγοράς, προκειμένου τα έργα να αντέξουν στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ