3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


MEDIA PLUS - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στις επισκευές κινητών και υπολογιστών με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που δίνει πλήρως λειτουργικές λύσεις. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη και ασφαλή εκτίμηση της βλάβης και την ταχύτατη επισκευή της, εγγυημένα, υπεύθυνα. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με αποτελέσματα λειτουργικά και εντυπωσιακά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Π ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την εύρυθμη λειτουργία του υπολογιστή σας. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στην κάθε σας ανάγκη. Χαρακτηριζόμαστε από γρήγορη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας για ασφαλής και λειτουργικές συσκευές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σωτηρόπουλος - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

H επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και υπολογιστών,Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις συσκευών για πολλά χρόνια και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες υπολογιστών της αγοράς. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή Άγιος Δημήτριος