6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


X OMIKRON - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την οικιακή σας κουζίνα και με τον φούρνο σας.Η μακρόχρονη εμπειρία, η άρτια εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας καθώς και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας για άμεσο και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΛΟΪΖΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Σπυρίδωνας Λοϊζος και διαθέτω τις γνώσεις και την εμπειρία να παρέχω εγγυημένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Εγώ και οι συνεργάτες μου διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά από εσάς βρισκόμαστε στο χώρο σας για να σας δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις και μία οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αρβανίτης και προτείνω ποιοτικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο σας. Μαζί με τους συνεργάτες μου δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Οι ειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μου αναλαμβάνουν να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τις ηλεκτρικές και ψυκτικές συσκευές όλων των εταιρειών, της οικίας ή της επιχείρησή σας.Εξειδικευόμαστε στην επισκευή και στην εγκατάσταση της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου σας.Στόχος μας η ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη, με την παροχή ενός ποιοτικού και άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος.Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα στην επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MR- SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε εγγυημένες και λειτουργικές προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλές τιμές. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την ηλεκτρική σας συσκευή και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις στην οικιακή κουζίνα και στον φούρνο σας, όποιας εταιρείας και τεχνολογίας είναι. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, μεράκι για δουλειά και ποικιλία ανταλλακτικών, για επαγγελματικό αποτέλεσμα!Στόχος μας η ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.Κάθε επισκευή μας, γίνεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, σε συμφέρουσες τιμές και με παροχή εγγύησης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ