6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


ΣΟΥΗΔΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΕ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Επισκευάζουμε το κινητό ή το smartphone σας, γρήγορα και σε λογικές τιμές. Είμαστε απόσταγμα ετών στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και δημιουργηθήκαμε με σκοπό την ολοκληρωμένη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών που θέλουν να επισκευάσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα και πιστοποιημένα στελέχη με υψηλό επίπεδο μόρφωσης και ευθύνης. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά με σκοπό η συσκευή σας να λειτουργεί σαν καινούργια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Π ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την κινητή σας τηλεφωνική συσκευή. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στην κάθε σας ανάγκη. Χαρακτηριζόμαστε από γρήγορη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας για ασφαλής και λειτουργικές συσκευές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σωτηρόπουλος - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

H επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και tablet. Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις κινητών τηλεφώνων για πολλά χρόνια και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Αλεξανδρίδης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή κάθε συσκευής τηλεφώνου, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας και τεχνολογίας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίκεντρό μας ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή λειτουργικών συσκευών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και οι τιμές μας είναι προσιτές. Επιλέξτε μας για σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα επισκευής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDIA PLUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στις Επισκευές Κινητών και smartphone με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που δίνει πλήρως λειτουργικές λύσεις. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη και ασφαλή εκτίμηση της βλάβης και την ταχύτατη επισκευή της, εγγυημένα, υπεύθυνα. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με αποτελέσματα λειτουργικά και εντυπωσιακά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FUN BAZAAR - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν μας χρειάζεστε στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελέσματα εντυπωσιακά και συσκευές απόλυτα λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού Άγιος Δημήτριος - 6 επαγγελματίες για smartphone