3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυτοματισμός Κτιρίων Άγιος Δημήτριος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Electrosave - - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον αυτοματισμό κτιρίων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μελετών και των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από την εξαιρετικής ποιότητας εργασία που προσφέρουμε αλλά και από τις πρωτοποριακές μεθόδους μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η εταιρεία μας, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για τους αυτοματισμούς που χρειάζεστε για τους χώρους σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Είμαι ο Κυριάκος Αλεβίζος και εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τον αυτοματισμό κτιρίων με έξυπνους και ολοκληρωμένους μεθόδους. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των αυτοματισμών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω έχω ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και την παράδοση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Κάντε εύκολη την καθημερινότητα σας με τις διευκολύνσεις που προσφέρουν οι αυτοματισμοί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ