3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γιώργος Δρόσος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις γενικής ανακαίνισης σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Εδώ και 30 χρόνια έχω αποκτήσει την άνεση του να αντιλαμβάνομαι τις επιθυμίες του πελάτη από την πρώτη επαφή με το χώρο και τον ίδιο. Μαζί με τους συνεργάτες μου προτείνουμε ιδέες και λύσεις οικονομικές και άνετες για να γίνουν οι χώροι εξυπηρετικοί και όμορφοι. Στοχεύουμε σε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και design. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3Γ - ΓΕΛΑΓΩΤΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Eδώ και 35 χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις γενικές ανακαινήσεις σπιτιού και εξειδικεύεται στις μεταλλικές κατασκευές και στις κατασκευές αλουμινίου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη χρήση κορυφαίων συστημάτων κέρδισε την αναγνωρισιμότητα και ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.Στόχος μας είναι η ικανοποπίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η παροχή ολοκληρωμένης και άκρως επαγγελματικής λύσης για το έργο που επιθυμεί να πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Μητσόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου από την αρχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.Εδώ και χρόνια υποστηρίζουμε την ποιότητα και πάντα θα επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στον χώρο και στο προσωπικό σας γούστο. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η πολυετής εμπειρία μας, που συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική και την άριστη ποιότητα του χθες με τις τιμές του σήμερα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Άγιος Δημήτριος - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις