3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Γιώργος Δρόσος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του δωματίου σας, σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Εδώ και 30 χρόνια έχω αποκτήσει την άνεση του να αντιλαμβάνομαι τις επιθυμίες του πελάτη από την πρώτη επαφή με το χώρο και τον ίδιο. Μαζί με τους συνεργάτες μου προτείνουμε ιδέες και λύσεις οικονομικές και άνετες για να γίνουν οι χώροι εξυπηρετικοί και όμορφοι. Στοχεύουμε σε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και design. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Ματζιάρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας διαθέτει τριάντα χρόνια εμπειρίας και προσφέρει υπηρεσίες για ανακαινίσεις χώρων και δωματίων, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να φέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν. Σεβόμαστε το χώρο και την περιουσία του και εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες τους, σε οικονομικές τιμές. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3Γ - ΓΕΛΑΓΩΤΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Eδώ και 35 χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις γενικές ανακαινίσεις σπιτιού, ενώ αναλαμβάνουμε και την ανακαίνιση μεμονωμένων δωματίων. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη χρήση κορυφαίων συστημάτων κέρδισε την αναγνωρισιμότητα και ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η παροχή ολοκληρωμένης και άκρως επαγγελματικής λύσης για το έργο που επιθυμεί να πραγματοποιήσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Άγιος Δημήτριος - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις