13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Άγιοι Ανάργυροι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιώργος Δουλουμπέκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ειδικευόμαστε σε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Προσφέρουμε ψυκτικές μελέτες εγκατάστασης και απεγκατάστασης, υπηρεσίες συντήρησης έως και το σέρβις βλαβών των συσκευών, οικιακών ή επαγγελματικών.Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και από την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τσέπελας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Πρωταρχικό μου μέλημα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας. Είμαι στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με υλικά ανθεκτικά στο χρόνο. Οι τιμές μου είναι οι καλύτερες της αγοράς και η δουλειά μου εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τσέπελας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Πρωταρχικό μου μέλημα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας. Είμαι στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με υλικά ανθεκτικά στο χρόνο. Οι τιμές μου είναι οι καλύτερες της αγοράς και η δουλειά μου εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών συστημάτων, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.Αναλαμβάνω και συντηρήσεις κλιματιστικών. Διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονα μέσα, προσιτές τιμές και επαγγελματισμό.Στόχος μου είναι η παροχή μόνιμης και εντός χρονοδιαγράμματος λύσης για το κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL COOLING SOLUTIONS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε τύπο κλιματιστικού και κάθε εργασία επισκευής και εγκατάστασης του. Η επιτυχία της οφείλεται στο ότι προσφέρει την πλήρη απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της (επιλογή συστημάτων, εκκίνηση, συντήρηση, service, ανταλλακτικά).Χάρις το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που χρησιμοποιούμε, είμαστε στη θέση να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, οποιαδήποτε έργο μας ανατεθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA TEN - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κύριος στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας.Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας ή του ιδιωτικού σας χώρου. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας διεκπαιρεώνουμε την κάθε εργασία χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι τιμές μας εντυπωσιάζουν και τα αποτελέσματα εξασφαλίζουν μακροχρόνια λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Οι τεχνικοί μας δίνουν εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα και επαγγελματισμό με αξιόπιστα αποτελέσματα. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA TEN - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου ανά πάσα ώρα και στιγμή.Κύριος στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας.Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας διεκπαιρεώνουμε την κάθε εργασία χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι τιμές μας εντυπωσιάζουν και τα αποτελέσματα εξασφαλίζουν μακροχρόνια λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MR FIX - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την ολοκλήρωση εργασιών σχετικές με την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, επισκευάζουμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση του, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η επιχείρησή μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά. Οι πελάτες που ήδη έχουμε εξυπηρετήσει αποτελούν την εγγύησή μας. Κύριος στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση διόρθωση του προβλήματός σας. Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε όποτε μας χρειαστείτε και σε ελάχιστο χρόνο να δώσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Διεκπεραιώνω την κάθε εργασία χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό που εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών. Συνδυάζω συνέπεια και σεβασμό στο χώρο σας με τιμές που συμβαδίζουν με την εποχή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Δ. - ΠΙΤΤΑΡΑΣ Α. Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και ανεξαρτήτως μοντέλου.Έχουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή μικροσυσκευών, με στόχο μας πάντα, την ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών, εντός προσυμφωνημένου χρόνου, ενώ σεβόμαστε πάντα τις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMAR (Μπακογεώργος Μαρίνος) - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΡΙΧΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Τρίχας Ναπολέων και είμαι καθημερινά σε ετοιμότητα οποιαδήποτε στιγμή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Άγιοι Ανάργυροι - 13 επαγγελματίες ψυκτικοί