3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Άγιοι Ανάργυροι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


IMRAN IQBAL - Κηπουροί

Κηπουρός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Είμαι επαγγελματίας κηπουρός και δίνω οριστικές λύσεις στις κηπουρικές εργασίες που σας απασχολούν. Έχω άριστες τεχνικές γνώσεις και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους κηπευτική δραστηριότητα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα μου για την πλήρη κάλυψη των πελατών μου, η συνέπεια ως προς όλα τα συμφωνηθέντα. Επικοινωνήστε μαζί μου για να λάβετε την προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας καθημερινά έχει ως σκοπό να δημιουργήσει "πράσινους” χώρους χαλάρωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα με το αναλάβει τις κηπουρικές σας εργασίες. Αποτελούμενη από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό και έχοντας αρωγό την εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας στον χώρο της κηποτεχνίας πολλά χρόνια, έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει και να δημιουργήσει μαζί σας ένα προσωπικό χώρο ξεκούρασης και αναζωογόνησης όπως ακριβώς εσείς τον φαντάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - Κηπουροί

Κηπουρός - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

H εταιρεία μας είναι στη διάθεση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία κήπου με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. H εταιρεία μας θέτει ως στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος καλαισθησίας και πρωτοτυπίας, με μοναδικό σκοπό τη δική σας ευχαρίστηση. Σε έναν κόσμο που ο καθένας από εμάς θέλει να τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η εταιρεία μας είναι παρούσα ώστε να δημιουργεί ένα τοπίο υπεροχής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Άγιοι Ανάργυροι - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί