3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Άγιοι Ανάργυροι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΣΠΥΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Είμαι ο Σπύρος Θαλασσινός και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω εργασίες γραφιστικής για ιδιώτες και επιχειρήσεις με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ενώ εγγύησή μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου και ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXTEND GRAPHICS - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της γραφιστικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν εγγύησή μας και αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες μας με σκοπό την ανάπτυξη μόνιμων σχέσεων συνεργασίας μαζί τους. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, προσοχή στην λεπτομέρεια και δημιουργικότητα. Σκοπός μου είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία της εταιρεία μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Είμαι ο Σταύρος Βαρελάκης έμπειρος γραφίστας και καθημερινά αναλαμβάνω άμεσες και οικονομικές λύσεις για τον σχεδιασμό που επιθυμείτε. Με την έμπειρη ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της γραφιστικής για αρκετά χρόνια και εργαζόμαστε με γνώμονα τον τελικό χρήστη - πελάτη, δίνοντας ένα αποτέλεσμα όχι μόνο αισθητικά όμορφο αλλά και λειτουργικό. Η εταιρεία μας ξεχωρίζει για την κατανόηση των επιχειρηματικών αναγκών και για την τήρηση των υποσχέσεων και χρονοδιαγραμμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ