7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Άγιοι Ανάργυροι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Γιώργος Δουλουμπέκης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ειδικευόμαστε σε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Προσφέρουμε ψυκτικές μελέτες εγκατάστασης και απεγκατάστασης, υπηρεσίες συντήρησης έως και το σέρβις βλαβών των συσκευών, οικιακών ή επαγγελματικών.Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και από την υπευθυνότητα μας απέναντι στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Τσέπελας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Πρωταρχικό μου μέλημα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας. Είμαι στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με υλικά ανθεκτικά στο χρόνο. Οι τιμές μου είναι οι καλύτερες της αγοράς και η δουλειά μου εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA TEN - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κύριος στόχος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος σας.Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για την διόρθωση αλλά και εγκατάσταση της λειτουργίας των συσκευών της επιχείρησής σας ή του ιδιωτικού σας χώρου. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας διεκπαιρεώνουμε την κάθε εργασία χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό που εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι τιμές μας εντυπωσιάζουν και τα αποτελέσματα εξασφαλίζουν μακροχρόνια λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΡΙΧΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Τρίχας Ναπολέων και είμαι καθημερινά σε ετοιμότητα οποιαδήποτε στιγμή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMAR (Μπακογεώργος Μαρίνος) - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής και συντήρησης συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών συστημάτων, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.Αναλαμβάνω και συντηρήσεις κλιματιστικών. Διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονα μέσα, προσιτές τιμές και επαγγελματισμό.Στόχος μου είναι η παροχή μόνιμης και εντός χρονοδιαγράμματος λύσης για το κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTAL COOLING SOLUTIONS - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε τύπο κλιματιστικού και κάθε εργασία επισκευής και εγκατάστασης του. Η επιτυχία της οφείλεται στο ότι προσφέρει την πλήρη απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη σε ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της (επιλογή συστημάτων, εκκίνηση, συντήρηση, service, ανταλλακτικά).Χάρις το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που χρησιμοποιούμε, είμαστε στη θέση να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, οποιαδήποτε έργο μας ανατεθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Άγιοι Ανάργυροι - 7 ειδικοί στα κλιματιστικά