11 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Άγιοι Ανάργυροι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε και εγκαθιστούμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων πολλά χρόνια διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Λευτάκης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών εικόνας και ήχου, καθώς και η εγγύηση των εργασιών μας, αναδεικνύουν την ποιότητα και την εμπιστοσύνη, που μας περιβάλουν οι πελάτες μας. Βασικός παράγοντας επιτυχίας μας, το άρτια επιστημονικό δυναμικό των ιδιοκτητών και συνεργατών της επιχείρησης, ενώ η συνεχής κατάρτιση στην νέα τεχνολογία, σε όλους τους τομείς επισκευής και εγκατάστασης, μας καθιστούν πρωταγωνιστές στον χώρο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής, άμεσα και καθημερινά, επιδεικνύοντας πάντα επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και την επιδιόρθωση και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, προσφέροντας άκρως επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε, άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ι. Γκολφινόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Δημήτριος Γκολφινόπουλος και είμαι επαγγελματίας στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά.Δίνω μεγάλη βάση στις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος μου είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Έπειτα από κάθε εργασία που αναλαμβάνω, παρέχω εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μου. Είμαι στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε, ακόμα και Σαββατοκύριακα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μπαρουξής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Γεώργιος Μπαρουξής και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Αναγνωρίζω την σπουδαιότητα που μπορεί να έχει η συσκευή για τον πελάτη και εξασφαλίζω ένα αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό για εκείνον. Έχοντας χρόνια εμπειρίας αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα και δίνω άμεσα λύση αλλά και το κόστος επισκευής. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα επισκευή της συσκευής έτσι ώστε να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Προσέχω την λεπτομέρεια και εξασφαλίζω προσιτές τιμές για τους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευθύμιος Στρατικόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Ονομάζομαι Ευθύμιος Στρατικόπουλος και διαθέτω μακροχρόνια πορεία στον κλάδο πώλησης και επισκευής, και έχω την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών,όλων των εταιριών.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε, να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SABA SERVICE Μαυρωνάς Γεράσιμος Σ. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου, εξειδικεύεται στις επισκευές τηλεοράσεων. Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις επαγγελματικού τύπου για όλες τις τηλεοράσεις, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και οι τιμές μας προσιτές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσω, στον χώρο σας,

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CUSTOM SOUND - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας με τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΪΜΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή της τηλεόρασης σας, οποιασδήποτε εταιρείας και μοντέλου, στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη και διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από τεχνικούς με άρτια τεχνογνωσία. Δίνουμε έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Άγιοι Ανάργυροι