3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Άγιοι Ανάργυροι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΡΟΥΣΙΩΤΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς στον χρόνο παράδοσης και δείχνουμε σεβασμό στον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός είδους χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των κηπουρικών εργασιών και συνεργαζόμαστε με άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες, προκειμένου να μπορούμε να διεκπεραιώσουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Η δουλειά μας, χαρακτηρίζεται από την επιλογή υλικών άριστης ποιότητας αλλά και από τις άριστες τεχνικές γνώσεις μας. Με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας, θα φροντίσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Είμαι ο Γεώργιος Ζέκης και είμαι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να δώσω λύσεις στις εκσκαφές και τα χωματουργικά. Συνδυάζω εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εγγυώμαι ότι θα σας εξυπηρετήσω άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δίνω μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ