3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Άγιοι Ανάργυροι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΙΚΕ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει τις διεθνείς μεταφορές σας με ασφάλεια και αξιοπιστία και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΡΣΟΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Είμαι ο Χρήστος Σούρσος και αναλαμβάνω τις διεθνείς μεταφορές σας με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες σας και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών και επαγγελματική μεταφορά τω ν εμπορευμάτων σας, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BERTIS TRANS - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις διεθνείς μεταφορές σας ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Άγιοι Ανάργυροι