12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Τεντοτεχνική Παναγιώτης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Στα 30 χρόνια εμπειρίας μου στο χώρο της σκίασης έχω μάθει να αντιλαμβάνομαι αμέσως τις ανάγκες των πελατών μου, και να τους παρέχω την καλύτερη δυνατή λύση, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας.Τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία των εργασιών που αναλαμβάνω να ολοκληρώσω είναι, η υψηλή ποιότητα εργασίας, οι πολύ προσιτές τιμές και η γρήγορη εξυπηρέτηση. Με τους πελάτες μου χτίζω σχέσεις εμπιστοσύνης, βρίσκομαι κοντά τους σε κάθε στάδιο της εργασίας, και προσαρμόζω οποιαδήποτε τυχόν αλλαγή θέλουν να πραγματοποιήσουν! Είμαι πάντα στη διάθεση σας, να μου πείτε τις ανάγκες σας και να τις πραγματοποιήσω, θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΑΛΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνουμε ράψιμο, πλύσιμο και παντός τύπου επισκευές για τις τέντες σας. Επισκευάζουμε τα πάντα όσο αφορά τις τέντες, και εννοούμε τα πάντα. Έχει φθαρεί ή ξεθωριάσει το τεντόπανο σας; Σας έχει ξηλώσει ο αέρας το πανί; Έχει σκουριάσει ή έχει σπάσει κάποιο εξάρτημα; Επικεντρωνόμαστε στην επιλογή των καλύτερων υλικών βασισμένων σε οικολογικά standards για το απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα της δουλειάς μας.Σήμερα με 35ετή πείρα η εταιρεία μας λειτουργεί με πλούσιο πελατολόγιο και μεγάλο εύρος κατασκευών. Προσφέρουμε τη δυνατότητα προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα για κάθε εποχή. Τα υφάσματα που επιλέγουμε, σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων παράλληλα με την εγγύηση της καλής ποιότητας, απωθούν την θερμική ηλιακή ενέργεια και αυξάνουν την απόδοση των κλιματιστικών μονάδων μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος και προστατεύοντας το περιβάλλον. Στόχος της εταιρίας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία, οι λογικές τιμές και η σωστή εγκατάσταση από τους ίδιους τους εταίρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε όποτε μας το ζητήσετε! Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια επισκευές. αλλαγή πανιών, ειδικές κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OASIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνουμε την εργασία τοποθέτησης και επισκευής τέντας, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. επιλέξτε μας γιατί διακρινόμαστε από υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία και μπορούμε να προσφέρουμε άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Το πολύ έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται κοντά σας για να σας προτείνει αλλά και να ολοκληρώσει κάθε είδους επισκευή και τοποθέτηση τέντας, που θέλετε να πραγματοποιήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΥΣΠΕΠΑ Α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα της κατασκευής και της τοποθέτησης ποιοτικής τέντας στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με εξαιρετικής ανθεκτικότητας αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στον χώρο και παρακολουθούμε τις εξελίξεις του με σκοπό να ενσωματώσουμε νέες τεχνικές και να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Δίνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις με μοναδικό σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας δώσουμε την λύση που επιθυμείτε για την τέντα του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΗΠΟΥΡΙΔΟΥ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η κατασκευή και η εγκατάσταση τέντας για τον χώρο σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και καθημερινά ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας με εξαιρετικής ποιότητας ιδέες και λύσεις. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, έμπειρους τεχνίτες, σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστα προϊόντα ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένες, λειτουργικές και με αντοχή στο χρόνο λύσεις για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Ασφάλεια, εγγύηση, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, συνέπεια και άκρως προσιτές τιμές, συνιστούν τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Σεβόμαστε την επένδυσή σας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στο αποτέλεσμα εργασιών που τη δικαιώνει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

S & S PRO - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας και εξατομικευμένες προτάσεις, που σχετίζονται με την τοποθέτησης και επισκευής τέντας του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει πετύχει τη διατήρηση πιστών πελατών καθώς οι πελάτες μας, μας έχουν συνδέσει με τη συνέπεια, τη γνώση, την εμπειρία, την αξιοπιστία και παράγουμε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με τις καλύτερες δυνατές τιμές. επιλέξτε μας γιατί διακρινόμαστε από υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία και μπορούμε να προσφέρουμε άμεση και μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΝΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας που ειδικεύεται στις τέντες, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα, για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες. Η εγγυημένη εξυπηρέτηση και εργασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καταστήματός μας. Σας παρέχονται ποιοτικώς τα καλύτερα τεντόπανα και συστήματα αυτοματισμού που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη δουλειά, από την ραφή του πανιού ως την τοποθέτηση, όπως επίσης και την επισκευή της ήδη υπάρχουσας τέντας σας. Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η δέσμευση και η άριστη τεχνική γνώση του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε για όμορφες και ποιοτικές τέντες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας που απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στο χώρο της σκίασης και μεταδίδοντας την πείρα και τη γνώση από γενιά σε γενιά, ξέρει πλέον τι θέλετε και πώς να σας το προσφέρουμε, με εγγύηση, υψηλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε ασυναγώνιστες και πολύ προσιτές τιμές! Η διαδικασία είναι απλή: ξεκινάμε με δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας δίνουμε την προσφορά, καθώς και τις προτάσεις μας, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και το προσωπικό μας ευγενικό, ενώ οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTAGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις συστημάτων σκίασης και στις τέντες, σε οικία ή γραφείο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Στην διάθεση μου έχω ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα. Κατέχουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των δικών σας αναγκών. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στα υλικά και τον εξοπλισμό στον τομέα μας και φροντίζουμε να τα ενσωματώνουμε για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με μεράκι και υπευθυνότητα θα φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Μην αργείτε, ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η κατασκευαστική εταιρεία μας προσφέρει άρτιες και επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας, ενώ μπορούμε να σας παρέχουμε και υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης. Με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, μελετάμε προσεκτικά το χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους και το κόστος των υλικών από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπάρχει άσκοπη και απρόβλεπτη αύξηση του κόστους για τον πελάτη. Παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιοτεχνίες. Το επιστημονικό προσωπικό μας καθώς και οι πιστοποιημένοι τεχνίτες μας, εργάζονται με προσήλωση στην ποιότητα και βάσει αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που δικαιώνονται για την επιλογή τους. Από ένα σχέδιο ή μια ιδέα, αναλαμβάνουμε να κάνουμε το χώρο σας όπως τον φαντάζεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Αγία Παρασκευή - 12 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες