14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Αγία Παρασκευή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Β.Φ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η Β.Φ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση των οικιακών συσκευών σας άμεσα και οικονομικά. Έχοντας πολύ εμπειρία στο χώρο, συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργικότητα των συσκευών σε βάθος χρόνου. Αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο σας. Προσέχουμε ιδιαίτερα τη συνέπεια και την λειτουργικότητα των συσκευών με χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας! Με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή σας, εργαζόμαστε οργανωμένα, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο χώρο και στο χρόνο σας.Υπόσχομαι άριστο αποτέλεσμα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Νικόλαος Κουρεμένος και αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια προς τους πελάτες μας, η υπευθυνότητα αλλά και οι προσιτές τιμές που έχουμε, μας έχουν διατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Κωνσταντίνος Κυπριώτης και είμαι έτοιμος να δώσω λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή πείρα και μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζω εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα και αποσκοπώ στην ικανοποίηση του πελάτη. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του και επιθυμώ την ανάπτυξη σχέσης μακροχρόνιας εμπιστοσύνης. Εάν επιθυμείτε άμεσα αποτελέσματα για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες τότε εγώ είμαι η πρώτη επιλογή για την επίλυση του προβλήματός σας. Βρίσκομαι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή και με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα υλικά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και επιθυμώ να του προσφέρω υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας. Σκοπός μου είναι να δίνω επαγγελματικά αποτελέσματα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη. Συνδυάζω οργάνωση με προσοχή στην λεπτομέρεια. Περιμένω να ανταποκριθώ άμεσα στην εργασία σας και να σας παρέχω λειτουργικές και μακροχρόνιες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΛΑΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Μηλάς και ειδικεύομαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες προτείνοντας οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται όπως και τα υλικά που χρησιμοποιώ για κάθε εργασία. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και η ανάπτυξη σχέσης μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες. Είμαι έτοιμος καθημερινά να αναλάβω την εργασία σας! Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Αντιμετωπίζω εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση, παρέχοντάς σας λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μπορούν να δώσουν πλήρως λειτουργικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και επιδιώκω επαγγελματικά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας απαίτηση. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για τη σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις ηλεκτρικών συσκευών με αποτέλεσμα να μπορώ να παρέχω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια με τους πελάτες μου και λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PV ELECTROTECH - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Καθημερινά προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και τον εξοπλισμό μας για να ευχαριστήσουμε και τους πιο δύσπιστους πελάτες. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο με συνεχή σεμινάρια και αναβαθμίσεις στην δουλειά τους ακολουθώντας τις τεχνικές ανάγκες της εποχής.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μας! </p>

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΚΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας άμεσα και αξιόπιστα. Διαθέτω μεγάλη πείρα που σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, μου δίνει την δυνατότητα να δώσω συμφέρουσες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και οικονομικά.Στοχεύω σε εξαιρετικά αποτελέσματα και σε πλήρως ικανοποιημένους πελάτες. Οι τιμές που προσφέρω τις υπηρεσίες μου ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και οι υπηρεσίες μου είναι υψηλών προδιαγραφών. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχω εξειδικευμένες λύσεις. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Θεοφάνης Αποστόλου και ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία δίνω ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Φιλοσοφία μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών. Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη με συνέπεια και επαγγελματισμό και να εγγυηθώ πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μαζί τους και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με λειτουργικές συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ειδικεύομαι στις ηλεκτρολογικές εργασίες και αναλαμβάνω καθημερινά την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Διαθέτω μεγάλη πείρα και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλες τις εργασίες και σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ και τα υλικά μου μπορούν να αντεπεξέλθουν με συνέπεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε εργασία και με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν αρκεί να επιλέξτε τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΩΜΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Θωμάς Ζαχαρής και είμαι ηλεκτρολόγος με μεγάλη πείρα στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Παρέχω εντός και εκτός Αττικής ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και εγγυώμαι υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα υλικά για να μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που μου ανατίθεται και να αφήνω απόλυτα ικανοποιημένο τον πελάτη μου.Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη και η μελλοντική συνεργασία μαζί του. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Χρήστος Αποστόλου και παρέχω λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και αποτελεσματικά. Με την πολυετή μου πείρα μπορώ και φέρνω εις πέρας κάθε εργασία παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιώντας υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο και προσφέρουν άριστη λειτουργικότητα. Διακρίνομαι για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την άμεση εξυπηρέτηση,την τέλεση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε προσυμφωνήσει και το ασφαλές αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση του έργου. Μοναδικός μου σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μου γιατί αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς μου. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε, στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό εργασιών που σχετίζεται με την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και είμαστε εξοπλισμένοι με ανταλλακτικά όλων των εταιρειών, για να προσφέρουμε άμεσα επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Σκοπός μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της δουλειά μας.Η εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι πρωταρχικός μας σκοπός και οι τιμές μας δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για εσάς!Περιμένουμε να δώσουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις συνδέσεις και τις τοποθετήσεις των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Αγία Παρασκευή