3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Social Media Marketing Αγία Παρασκευή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


RUBY RED - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνουμε εργασίες διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλιώς social media marketing. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής για την επιχείρησή σας. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AEGIS MEDIA HELLAS ΑΕΕ - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η AEGIS MEDIA HELLAS ΑΕΕ, προσφέρει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της διαφήμισης, επί σειρά ετών, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε σε ψηφιακό επίπεδο την εταιρεία σας, για την καλύτερη προβολή της. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας, πάντοτε με βάση τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEYOND COMMUNICATIONS - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρηση, BEYOND COMMUNICATIONS, αναλαμβάνει την προώθηση που χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας την μέθοδο του social media marketing. Διαθέτουμε βαθιά τεχνογνωσία των νέων τεχνολογιών και διαφορετικούς τρόπους προώθησης, ενώ δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο, με έδρα την Αγία Παρασκευή. Χαρακτηριζόμαστε από το ενδιαφέρον που δείχνουμε για την επίτευξη του πιο ικανοποιητικού, για τον πελάτη μας, αποτελέσματος, βρισκόμενοι κοντά του για ότι χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ