3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Αγία Παρασκευή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επαγγελματική μου εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών μετρά πάνω από 15 χρόνια. Ένας από τους τομείς που εξειδικεύομαι είναι η κατασκευή και επισκευή σκεπών. Συνεργάζομαι μόνο με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου να καλύψουμε με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου. Στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά κι η μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕ - Σκεπές

Σκεπές - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας, παρέχει ποιοτικές προτάσεις για την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών κτιρίων και επαγγελματικών χώρων, έχοντας πολύπειρα συνεργεία, αποτελούμενα από καταξιωμένους επαγγελματίες. Γνωρίζουμε πως να προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα και το κάνουμε πράξη για κάθε πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Σίνας - Σκεπές

Σκεπές - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επαγγελματική μου εμπειρία μετρά πάνω από 24 χρόνια, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία, πολλές εργασίες που σχετίζονται με την σκεπή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άριστη ποιότητα των υλικών μας, η πολυετής πείρα που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε ακριβώς πώς να καλύψουμε τις ανάγκες σας,ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ