16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σήτες Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες ειδικούς στις Σήτες


Γιώργος Πλακάς - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις σήτας για σπίτια, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. Εργάζομαι για πολλά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και έχω διεκπεραιώσει δουλειές μικρής και μεγάλης κλίμακας. Η αποτελεσματικότητα, η λειτουργικότητα καθώς και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μου. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημα και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό την ευχαρίστησή σας και την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Επιλέξτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΥΙΟΙ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Οι σήτες είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας. Διαθέτουμε την πείρα και τον εξοπλισμό να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να εξασφαλίσουμε για εκείνους επαγγελματικά αποτελέσματα που θα τους εντυπωσιάσουν. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΩΣΤΑΣ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι έμπειρος τεχνικό και δίνω λύσεις στις εργασίες τοποθέτησης σήτας. Συνδυάζω εμπειρία ετών με υλικά που συνεχώς ανανεώνονται και παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα που ξαφνιάζουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου. Σκοπός μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Ανανεώνω τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία και εξασφαλίζω τις σήτες που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER GLASS - ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τους χώρου σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των τεχνικών μας τους δίνει την δυνατότητα να ανταποκρίνονται σε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό και να προσφέρουν ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την ευχαρίστησή σας και την παράδοση της σήτας των ονείρων σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRAME AE - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία FRAME AE, παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης σήτας, για κατοικίες και επιχειρήσεις. Διαθέτουμε χρόνια εμπειρίας και καταξιωμένους τεχνικούς με εξίσου μεγάλη πείρα στον χώρο των κατασκευών και των εγκαταστάσεων. Εργαζόμαστε ποιοτικά και με χρήση ανθεκτικών υλικών ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Βρισκόμαστε στον χώρο σας και δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VADARAKIS SOLUTIONS - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Φροντίζουμε να εκτελούμε τις εργασίες μας με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας συνεχώς ανανεώνονται για να μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες σας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση της σήτας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΤΣΑΡΙΔΑ ΑΦΟΙ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Οι τεχνικοί της εταιρεία μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας στον χώρο σας. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας. Η συνέπεια και επαγγελματισμός που δείχνουμε σε κάθε εργασία μας εξασφαλίζει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και επιδιώκουμε την ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση ποιοτικής σήτας. Είμαστε έτοιμοι όλο το 24ωρο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σας εξασφαλίσουμε την ιδανική σήτα για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PRASSAS - ΠΡΑΣΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Οι σήτες είναι ο τομέας μας και αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις με σκοπό την ευχαρίστησή σας και την κάλυψη των αναγκών σας. Παρέχουμε ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τις πολύ οικονομικές μας τιμές και για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που διαθέτουμε. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΑΛΟΥΜΙΝ - ΙΓΓΛΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην διάθεσή σας για εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της τοποθέτησης και της κατασκευής σήτας. Διαθέτοντας πολλά έτη εμπειρίας στον χώρο τον κατασκευών θα αναλάβουμε να σας εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας. Η μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε στα υλικά μας, μας κάνει πρώτη επιλογή για την διεκπεραίωση της κάθε μας εργασίας. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και να εξασφαλίσουμε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Ζητήστε προσφορά τώρα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3Γ - ΓΕΛΑΓΩΤΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Βρισκόμαστε στον χώρο της σήτας χρόνια και παρέχουμε άμεσες λύσεις με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έχοντας διανύσει πολλές δεκαετίες στον χώρο, με εξειδικευμένη ομάδα και σύγχρονο εξοπλισμό στην διάθεση μας, η εταιρεία έχει ως όραμα την δημιουργία ποιοτικών και διαχρονικών κατασκευών. Τις δουλειές μας τις χαρακτηρίζουν η ασφάλεια, η συνέπεια και η αξιοπιστία. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας με την εξέλιξη των υπηρεσιών μας και την ποιότητα της σήτας που τοποθετούμε στον χώρο σας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Θα θέλαμε να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να δώσουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTAGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας με την πολυετή της πείρα και το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας εργασίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας. Η πολυετής ενασχόληση με το αντικείμενο έχει ως συνέπεια την άριστη γνώση σε συνδυασμό με την εξειδίκευση αποτελώντας έτσι εγγύηση για μία άψογη συνεργασία με ποιοτικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την μακροχρόνια αντοχή τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΣ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η έμπειρη ομάδα μας καθημερινά δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση και την κατασκευή της σήτας σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΤΕΛΗΣ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Ηλίας Πατέλης και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μου αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μου. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εξασφαλίζω επαγγελματικά αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον εξοπλισμό που επιλέγω για κάθε μου εργασία και φροντίζω να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες των πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για επαγγελματικές και ποιοτικές σήτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRAME AE - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής σήτας για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που προσφέρουν στους πελάτες τα αποτελέσματα που επιθυμούν με μοναδικό σκοπό την κάλυψη των αναγκών του. Παρακολουθούν καθημερινά σεμινάρια και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στις σήτες για να προτείνουν συμφέρουσες λύσεις. Η εξέλιξη της εταιρείας μας είναι ο πρώτος μας στόχος και αυτό πιστεύουμε ότι θα συμβεί μόνο με την ικανοποίηση των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Πατέλης - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Εργάζομαι πάνω στην τοποθέτηση σήτας. Διαθέτω πολυετή πείρα καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες τεχνικούς και ως στόχο έχουμε την ολοκλήρωση της εργασίας δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τη λειτουργικότητα του αποτελέσματος. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να παρέχουμε σε εσάς έργα που θα διαρκέσουν στον χρόνο. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTAGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σήτες

Σήτες - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της σήτας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας. Η συνέπεια και επαγγελματισμός που δείχνουμε σε κάθε εργασία μας εξασφαλίζει επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και επιδιώκουμε την ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση ποιοτικής σήτας. Είμαστε έτοιμοι όλο το 24ωρο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σας εξασφαλίσουμε την ιδανική σήτα για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σήτες Αγία Παρασκευή - 16 Καλύτεροι επαγγελματίες