15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Ζαννής Ζάννος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Ζάννης Ζάνος και είμαι επαγγελματίας τεχνίτης με τριάντα πέντε χρόνια πορεία στον κλάδο της τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων στον χώρο σας. Μαζί με το τεχνικό μου προσωπικό αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τα πατώματα και τα δάπεδα του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε αποτελέσματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ Ε.Π.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουμε στην διάθεση μας ομάδα από έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και παραδίδουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.Στόχος μας να δημιουργήσουμε το χώρο που σας ταιριάζει και θα νιώθετε άνετα και όμορφα μέσα σε αυτόν. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε μακροχρόνιες και συμφέρουσες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MONOTECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Οι εργασίες για τα πατώματα και τα δάπεδά σας είναι ο τομέας μας και παρέχουμε εξειδικευμένες προτάσεις με προτεραιότητα στην ευχαρίστηση των πελατών μας. Η μεγάλη εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που διαθέτουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MASTER GLASS - ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων για τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επώνυμων υλικών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας και τους παρέχουν αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τις εργασίες σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔ. ΡΗΓΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας ξυλουργός και δίνω ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις στις εργασίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Με την έμπειρη ομάδα μου διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΑΛΟΔΟΜΗ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στην τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων στον χώρο σας με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να σας παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARQUET WORLD - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία Parquet World - Ραυτόπουλος, που ειδικεύεται στα παρκέτα μέσα από την πολυετή πείρα της, σας εγγυάται παροχές και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας για κάθε γούστο. Ενισχύουμε τα δάπεδα του χώρου σας με ξύλινα πατώματα και παρκέτα, προκειμένου να τους προσδώσουμε αίγλη και ποιότητα και να αναδείξουμε τον χώρο σας. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των Προγυαλισμένων δαπέδων και των δαπέδων laminate, καταφέρνουμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις και αισθητικές προτιμήσεις σας, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας. Βρισκόμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLORIANA - ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

H FLORIANA - ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την τοποθέτηση και την επισκευή των δαπέδων και των πατωμάτων σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με την πολυετή εμπειρία μας επάνω στις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε όλες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους! Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΠΕΔΟΝ FLOORS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας δίνει εδώ και χρόνια οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δραστηριοποιείται στις Ξυλουργικές Εργασίες και αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LAMINATE (Τζερουνιάν Διονύσιος Κ.) - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαστε η εγγυημένη λύση στις εργασίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Είμαστε έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί και μπορούμε να εξασφαλίζουμε για εσάς το πάτωμα των ονείρων σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που εγγυώνται όμορφα αισθητικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυόμαστε μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε άμεσα τις λύσεις που αναζητάτε για τα πατώματα και τα δάπεδά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERIOR DESIGN BY ALIKI KAKLAMANOU - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και μπορεί να αναλάβει παντός είδους εργασίες τοποθέτησης και επισκευής του πατώματος και των δαπέδων σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GLASS EXPERIENCE - ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαστε η πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΣΙΚΑ - ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η τοποθέτηση και η επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και διαθέτουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTAGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας δίνει οριστικές λύσεις σε παντός είδους εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η πολύχρονη εμπειρία μας στα δάπεδα και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Αγία Παρασκευή - 15 επαγγελματίες