3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Αγία Παρασκευή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


BEYOND COMMUNICATIONS - Marketing

Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρηση, BEYOND COMMUNICATIONS, προσφέρει υπηρεσίες marketing, χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες μεθόδους προώθησης της εποχής. Διαθέτουμε βαθιά τεχνογνωσία των νέων τεχνολογιών και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης, ενώ δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω χώρο, με έδρα την Αγία Παρασκευή. Χαρακτηριζόμαστε από το ενδιαφέρον που δείχνουμε για την επίτευξη του πιο ικανοποιητικού, για τον πελάτη μας, αποτελέσματος, βρισκόμενοι κοντά του για ότι χρειαστεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RUBY RED - Marketing

Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της στρατηγικής της εταιρείας σας και των marketing καμπανιών σας. Οι υπηρεσίες και τα ευέλικτα σχεδιαστικά πακέτα μας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής, για την επιχείρησή σας. Με τις υπηρεσίες ανάπτυξης που παρέχουμε, παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Δείχνουμε συνέπεια απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του πελάτη.Επιλέξτε μας και αναδείξτε την εταιρείας σας, αυξήστε την αναγνωρισιμότητα και επιτεύξτε τους στόχους που έχετε, θέσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AEGIS MEDIA HELLAS ΑΕΕ - Marketing

Marketing - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες marketing για την εταιρεία σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της διαφήμισης, επί σειρά ετών, διαθέτοντας έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε σε ψηφιακό επίπεδο την εταιρεία σας, για την καλύτερη προβολή της. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας, πάντοτε με βάση τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα και τις ανάγκες του. Λειτουργούμε έχοντας ως βάση την εταιρική φιλοσοφία και το όραμα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ