Σχεδιασμός Λογοτύπου - Logo Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες γραφίστες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 4 σημεία κλειδιά στο σχεδιασμό λογοτύπου

Η εταιρική εικόνα που έχει μια επιχείριση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την καλή της πορεία και ο σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογοτύπου βοηθάει ακριβώς σε αυτό. Το logo είναι πολλές φορές αυτό που θυμούνται οι καταναλωτές και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της.

Αν θέλετε το λογότυπο σας να αντιπροσωπεύει επάξια την εικόνα που θέλετε να έχουν οι καταναλωτές για την εταιρεία σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Να είναι μοναδικό και πρωτότυπο

Αναμφίβολα η εταιρεία σας είναι μοναδική και το ίδιο πρέπει να είναι και το σύμβολο σας. Μην παρασυρθείτε από το λογότυπο κάποιας άλλης εταιρείας όσο και να σας αρέσει. Επιλέξτε κάτι πρωτότυπο αν δεν θέλετε να σας μπερδεύουν με κανέναν άλλον.

Να είναι έξυπνο

Ο σχεδιασμός του λογοτύπου σας πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υποδηλώνει κάτι για την εταιρεία σας. Αυτό μπορεί να είναι από την ιστορία σας, κάτι για τις εργασίες που αναλαμβάνετε ή τη βασική σας αξία.

Να είναι προσεγμένο αισθητικά

Το logo σας πρέπει να άρτια σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στη δημιουργία του βασικό ρόλο παίζουν τα χρώματα που θα επιλέξετε, καθώς είναι από τα σημαντικότερα οπτικά στοιχεία που τραβάνε την προσοχή του κοινού. Ωστόσο, πρέπει να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία για να διατηρείτε η απλότητα και να μη φαίνεται φορτωμένο.

Να είναι διαχρονικό

Τέλος, ένα από τα σημεία που πρέπει να προσέξετε ακόμα είναι η μελλοντική χρήση του. Το logo σας θέλετε να σας αντιπροσωπεύει για πολλά χρόνια και να μη χρειαστεί να το αλλάξετε. Άρα πρέπει να είναι διαχρονικό, να μπορεί να εξελιχθεί και να χρησιμοποιείται εύκολα σε μια πληθώρα εφαρμογών από επαγγελματικές κάρτες μέχρι τηλεοπτικές διαφημίσεις.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Το λογότυπο είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την εικόνα της εταιρίας σου. Η επιλογή λογοτύπου
Η ύπαρξη ενός λογοτύπου αποσκοπεί στη δημιουργία μιας αναγνωρίσιμης εικόνας με αντιπροσωπευτικούς συνειρμούς