15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


TECHNICAL HOME & BUILDING THB - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας καθημερινά παρέχει εγγυημένες και λειτουργικές προτάσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με μοναδικό σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε μας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Νεράτζης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Ιωάννης Νεράτζης, είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών, καθώς και έμπειρους συνεργάτες με άριστη τεχνογνωσία. Χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας υλικά και σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη. Τη δουλειά μου χαρακτηρίζουν η συνέπεια και τα άριστα αποτελέσματα. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν για τον σεβασμό που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που να μας χαρακτηρίζουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στο κλιματισμό και εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECHNICAL HOME & BUILDING THB - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικών ανά πάσα ώρα και στιγμή το επιθυμείτε. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα του κλιματιστικού σας με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε. Τα ανταλλακτικά μας επιλέγονται με μεγάλη προσοχή με γνώμονα την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και υποσχόμαστε ότι η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας καθημερινά δίνει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών άμεσα και υπεύθυνα. Φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε συσκευή. Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται συνεχώς για να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε εργασία και να παρέχει λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας, είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και φροντίζουμε να παρέχουμε τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και εδώ και χρόνια προτείνω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η πολυετής εμπειρία μου και η άρτια τεχνογνωσία μου με έχουν καθιερώσει στην συνείδηση των πελατών μου ως την πρώτη επιλογή στον τομέα των κλιματιστικών. Εγγυώμαι την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κλιματιστικά πλήρως λειτουργικά και αποδοτικά. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους επισκευής και εγκατάστασης. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες με επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε άμεσα την βλάβη στο κλιματιστικό σας και να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν για την άρτια τεχνογνωσία μας και τις ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα του κλιματισμού και επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JB- COOL - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ομάδα μας με τους έμπειρους και ενημερωμένους συνεργάτες της, έχει την δυνατότητα να δώσει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας όποτε και όταν το επιθυμήσετε. Προτείνουμε άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με γνώμονα όμως τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Επιδιώκουμε την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας για να παρέχουμε και στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που θα τους ικανοποιούν απόλυτα. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας τόσο με το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και με τις τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας. Και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κουμπούλης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεχώς ενημερώνομαι για τις εξελίξεις του για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε προσδοκία σας. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα κλιματιστικών άμεσα και υπεύθυνα. Διακρίνομαι για τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιώ σε κάθε μου εργασία και που μου εξασφαλίζουν λειτουργικά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου άμεσα, γρήγορα και λειτουργικά και η ευχαρίστηση των πελατών μου αποτελεί για μένα επιβράβευση των προσπαθειών μου. Είμαι η λύση για το κλιματιστικό σας και μπορώ να σας το αποδείξω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Παναγιώτης Κουμπούλης και δίνω εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η μεγάλη μου πείρα στις ψυκτικές εργασίες μου έχει δώσει την δυνατότητα να μπορώ να φέρω εις πέρας οποιοδήποτε αίτημά σας και να σας παραδώσω επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη και εγγυώμαι τεχνική υποστήριξη και έπειτα από το πέρας της εργασίας οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστούν. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας και επιδιώκω μακροχρόνια αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας και λειτουργικότητας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Γεώργιος Νίκου και είμαι επαγγελματίας τεχνικός και δίνω ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά, άμεσα και με υπευθυνότητα. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Χρησιμοποιώ εξειδικευμένο εξοπλισμό και ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύομαι από τις εταιρείες του χώρου και εξασφαλίζουν μακροζωία στις συσκευές σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω τις εργασίες σας και να τις φέρω εις πέρας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COLD DAIKIN SHARP - ΓΟΛΕΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επισκευή και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σας αποτελεί προτεραιότητά μας και καθημερινά αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας την εργασία σας με εξαιρετικής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την παράδοση επαγγελματικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα από τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας. Ο εξοπλισμός μας έχει δοκιμαστεί και σε ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες και έχει καταφέρει να τις φέρει εις πέρας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά όλο το 24ωρο να δώσουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRIGITECH - ΝΙΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας καθημερινά παρέχει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών στον χώρο σας με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία για το κλιματιστικό σας ανεξαρτήτως μοντέλου και συνεχώς ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εργασία καθημερινά με άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουμπούλης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δίνω εγγυημένες και οριστικές λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Με πολυετή παρουσία στον χώρο της ψύξης, εγώ και οι καταξιωμένοι επαγγελματίες που συνεργάζομαι , θα δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα σας. Οι ψυκτικοί μας χαρακτηρίζονται για την άρτια τεχνογνωσία τους και τις εν ευγένεια του χαρακτήρα τους. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε μοντέλο κλιματιστικού και να διορθώσουμε την βλάβη του. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, παραδίδουμε τα έργα στους συμφωνημένους χρόνους. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να δώσουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST SERVICE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επισκευή και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μου και καθημερινά φέρνω εις πέρας παντός είδους εργασίες με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που με διακρίνουν σε κάθε μου εργασία μου εξασφαλίζουν εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εξασφαλίζω εντυπωσιακής αντοχής και αποδοτικότητας κλιματιστικά. Στόχος μου είναι να εξελίξω τις υπηρεσίες μου ώστε να παρέχω στους πελάτες μου τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβω την εργασία σας άμεσα και να σας προσφέρω λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Αγία Παρασκευή - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά