15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Τρύφωνας Παπαγεωργίου - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας, AbsolutPC, αναλαμβάνει την επισκευή της τηλεόρασής σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν επισκέψεις κατ' οίκον και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση για τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε σεμινάρια και να ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους στις εργασίες μας. Εμπιστευθείτε μας την επιδιόρθωση της συσκευής σας και δε θα το μετανιώσετε. Ζητήστε προσφορά τώρα και θα φροντίσουμε για την άμεση εξυπηρέτησή σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STEVE & JOHN ELECTRONICS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας δίνει άμεσες και ποιοτικές λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, τα προμηθευόμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και σε όλες τις εταιρείες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ZOTRONICS - Ζώτος Γεώργιος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ομάδα μας με αγάπη και μεράκι γι'αυτό που κάνει δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Η μεγάλη μας πείρα μας εξασφαλίζει λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από τις τιμές όσο και από την λειτουργικότητα της τηλεόρασής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΜΙΤΕΛ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Οι τεχνικοί μας καθημερινά παρέχουν εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε τηλεόρασης ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

YOURMOBIT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επισκευή της τηλεόρασής σας είναι για εμάς ο τομέας μας και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ITK - TECH - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας έχοντας πολλά χρόνια στον τομέα διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς και συμβούλους που σας παρέχουν παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί με την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μικρού ή μεγάλου προβλήματος. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η πλήρης ευχαρίστηση των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Είμαστε στην διάθεσή σας για να κάνουμε τις τηλεοράσεις σας πλήρως λειτουργικές. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και μία απλή δοκιμή αρκεί για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ ΑΦΟΙ Α.Ε.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας δίνει καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων με μοναδικό στόχο την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών της. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μίχος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μίχος και προτείνω συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών και αυτό μου έχει δώσει την δυνατότητα να μπορώ να ανταποκριθώ ακόμη και στις πιο δύσκολες βλάβες και να σας παραδώσω επαγγελματικά αποτελέσματα. Δίνω μεγάλη βάση στις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος μου είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Έπειτα από κάθε εργασία που αναλαμβάνω, παρέχω εγγύηση ποιότητας στους πελάτες μου. Είμαι στη διάθεση σας όποτε το χρειαστείτε, ακόμα και Σαββατοκύριακα να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Νικόλαος Χαρίτος και παρέχω υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον χώρο μου και επιθυμώ να προσφέρω στους πελάτες μου υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Με τους συνεργάτες μου προτείνουμε συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECO MARKET - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επιδιώκουμε να χαρίσουμε στην τηλεόρασή σας την λειτουργικότητα που της αξίζει. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει τις εργασίες μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φ ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση αλλά και την επισκευή της τηλεόρασης σας, οποιασδήποτε εταιρείας και μοντέλου, στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από τεχνικούς με άρτια τεχνογνωσία. Δίνουμε έμφαση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται καθώς και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και την εργασία σας και να σταθούμε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και φροντίζουμε να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SATEL COMMUNICATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που καθημερινά αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με τεχνογνωσία και ποιοτικά αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου. Στόχος μας είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Μαρκουλής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Κατέχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχω αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Ακολουθώ τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου σε γρήγορους χρόνους. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μου και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας και εξασφαλίζω την πλήρη λειτουργικότητα της τηλεόρασής σας με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMODATA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Η εμπειρία και η άρτια τεχνογνωσία μας είναι τα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς και γι' αυτό επιλέγουν τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Κούης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Χαράλαμπος Κούης και αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορώ και παρέχω απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου. Χαρακτηρίζομαι για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δέχομαι τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Μοναδικός μου στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου. Περιμένω καθημερινά να φέρω εις πέρας τις εργασίες σας και οι τιμές μου δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Αγία Παρασκευή