20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


ΛΥΜΠΕΡΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ομάδα μας ασχολείται με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανεξαρτήτως μοντέλου άμεσα και οικονομικά. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προτεραιότητα πάντα το συμφέρον του πελάτη και την ικανοποίηση των αναγκών του. Διαθέτουμε συνεργάτες έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν, με υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας και επαγγελματικό χαρακτήρα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση που ψάχνετε για το στεγνωτήριό σας αρκεί να μας αφήσετε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PF SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε πείρα και γνώση να αντιμετωπίσουμε και τις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Καλύπτουμε μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, διαθέτουμε πληθώρα ανταλλακτικών, αξιοπιστία και τεχνογνωσία. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μας καθιστούν την ιδανική λύση. Συνδυάζουμε προσιτές τιμές με τεχνικούς που τους διακρίνει η ευγένεια και η αποτελεσματικότητα. Προτιμήστε μας και θα σας κάνουμε να μας εμπιστευθείτε όλες τις σχετικές σας εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ομάδα μας ασχολείται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας καθημερινά και άμεσα. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε μοντέλο και με προτεραιότητα πάντα το συμφέρον του πελάτη. Διαθέτουμε συνεργάτες άρια εκπαιδευμένους που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα και τις ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας δίνοντας στις συσκευές λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAGGENAU - SUB ZERO - WOLF - VIKING - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που εξασφαλίζουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα τους και εφαρμόζουν νέες τεχνικές και μεθόδους για να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους. Στοχεύουμε σε πλήρη ικανοποιημένους πελάτες και σε τέλεια λειτουργικές ηλεκτρικές σκούπες. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Με πολυετή πορεία στον κλάδο παρέχω εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις σε υπηρεσίες επισκευής του φούρνου μικροκυμάτων σας. Αναγνωρίζω την σπουδαιότητα που μπορεί να έχει η συσκευή για τον πελάτη και εξασφαλίζω ένα αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό για εκείνον. Έχοντας χρόνια εμπειρίας αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα και δίνω άμεσα λύση αλλά και το κόστος επισκευής. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσοχή του χώρου του πελάτη και την επισκευή της συσκευής έτσι ώστε να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Προσέχω την λεπτομέρεια και εξασφαλίζω προσιτές τιμές για τους πελάτες μου. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε και αρκεί μία μόνο δοκιμή για να το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ ΑΦΟΙ Α.Ε.Ε. - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας δίνει καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων πιάτων, με μοναδικό στόχο την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών της. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TECHNICAL HOME & BUILDING THB - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετική ομάδα συνεργατών που καθημερινά ανταποκρίνεται στην επισκευή και εγκατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, άμεσα και οικονομικά. Έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά υψηλής αντοχής στον χρόνο που δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι η οργάνωση, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός και έτσι έχουμε διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές μας και έχουμε δημιουργήσει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις εργασίες μας πελατολόγιο. Σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και γι' αυτό δίνουμε λύσεις που συμφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες λύσεις στις εργασίες επισκευής μικροσυσκευών στον χώρο σας με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Στην επιχείρησή μου ειδικευόμαστε, με συνέπεια και ευθύνη, στις επισκευές οικιακών συσκευών όλων των τύπων. Διαθέτουμε το προσωπικό και τα ανταλλακτικά να παρέχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.Έχουμε σαν στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και γι' αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα τις υπηρεσίες μας σ΄αυτόν με αμεσότητα, λόγω του ευέλικτου ωραρίου μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής του. Βρισκόμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε όλα σας τα αιτήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BOSCH ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να επισκευάσει κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με το στεγνωτήριο σας, άμεσα και εγγυημένα στο χώρο σας και άρα μπορούμε να επισκευάσουμε μόνιμα όποια πρόβλημα σας απασχολεί, προσφέροντας λειτουργικές και ασφαλείς συσκευές! Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, για αυτό τον λόγο θέτουμε πάντα τις προτιμήσεις του στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και λειτουργούμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας! Οι τιμές μας είναι προσιτές, η εξυπηρέτηση μας άμεση και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας μόνιμα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι ο Νίκου Γεώργιος και εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την επισκευή της ηλεκτρικής σας σκούπας. Διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που μπορούν να εγγυηθούν για την δουλειά μου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζω πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μου αλλά και στον χώρο τους αποτελεί το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα. Είμαι στην διάθεσή σας να ικανοποιήσω τις ανάγκες σας προσφέροντας λειτουργικότητα στην συσκευή σας και ικανοποίηση σε εσάς. Συνδυάζω χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση στεγνωτηρίου σας άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε. Έχω πολυετή εμπειρία και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. έχω διεκπεραιώσει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και άρα μπορώ να αναλάβω και την δική σας επισκευή, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους εργασίας. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε ευχαριστημένους πελάτες. Φροντίζω οι τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρω να είναι προσιτές και τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ να είναι εξαιρετικής ποιότητας και με αντοχή στο χρόνο. Είμαι η λύση για το στεγνωτήριό σας οποιαδήποτε στιγμή με θελήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι έμπειρος και άρτια εκπαιδευμένος επαγγελματίας και παρέχω εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής του φούρνου μικροκυμάτων σας. Τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και η ηλεκτρική σας σκούπα άκρως λειτουργική. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους σκούπας. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η χρήση ανταλλακτικών εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών του κάθε πελάτη με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και τον εξοπλισμό να αναλάβει την εργασία σας και να επισκευάσει πλήρως το πλυντήριο πιάτων σας. Η ποικιλία των ανταλλακτικών μας και ο υψηλός βαθμός τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τέλεια λειτουργικές ηλεκτρικές σκούπες. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE SPANOS - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή του στεγνωτηρίου τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προσφέρουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί για να μας εμπιστεύονται και οι πελάτες μας! Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Στοχεύουμε σε πλήρη ικανοποιημένους πελάτες και σε πλήρως λειτουργικές συσκευές, που διακρίνονται από ασφάλεια και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Διαθέτω πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση στη δουλειά μου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζω πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζω για τους πελάτες μου απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Η συνέπεια και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μου αλλά και στον χώρο τους αποτελεί το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα. Είμαι στην διάθεσή σας να ικανοποιήσω τις ανάγκες σας προσφέροντας λειτουργικότητα στην συσκευή σας και ικανοποίηση σε εσάς. Συνδυάζω χαμηλές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιώ δίνω άριστα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση τόσο των πελατών μας με την παράδοση αποτελεσμάτων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Επιλέξτε μας και θα σταθούμε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας σε όλα τα στάδια της εργασίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνω οποιοδήποτε εργασία με ευκολία και επαγγελματισμό. Διακρίνομαι για την ευγένεια του χαρακτήρα μου και τον σεβασμό που δείχνω απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω λειτουργικά πλυντήρια ρούχων με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δίνω λύσεις για την επισκευή του φούρνου μικροκυμάτων σας και ολοκληρώνω τις εργασίες μου με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η πείρα μου σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιώ δίνουν απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και στις πιο οικονομικές τιμές. Διαθέτω έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και ολοκληρώνω τις εργασίες μου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Εξυπηρετούμε άμεσα και λειτουργούμε με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΥ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Ονομάζομαι Γεώργιος Νίκου και είμαι ειδικός στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Προσφέρω εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και πάντα σε προσιτές τιμές. Διαθέτω σύγχρονο εξοπλισμό εγκατάστασης και ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών, για παροχή επαγγελματικού αποτελέσματος. Η πείρα και η τεχνογνωσία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η δημιουργία ενός ολοένα και μεγαλύτερου πιστού πελατολογίου. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΜΑΡΑΪΔΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην εργασία σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ