3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Αγία Παρασκευή

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΤΣΙΩΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για χωματουργικές εργασίες σε αυλές και εξωτερικούς χώρους. Βρίσκομαι στον κλάδο των κατασκευών για πολλά έτη και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουμε, μαζί, το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης αλλά και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Θα είναι χαρά μου να αναλάβω και το δικό σας έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Προσφέρω άμεσες λύσεις για τις χωματουργικές δουλειές που σας ταλαιπωρούν. Δραστηριοποιούμαι στον ανάλογο κλάδο επί σειρά ετών, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους επαγγελματίες διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων, προκειμένου να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από τις υψηλής ποιότητας τεχνοτροπίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΟΝ ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία ΔΙΟΝ ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες για την αυλή ή τους εξωτερικούς σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων αναλαμβάνοντας, παράλληλα, και μία γκάμα τεχνικών εργασιών. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ