5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Αγία Βαρβάρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Παναγιώτης Δρούλιας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ατομική επιχείρηση «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ» που διατηρώ από το 2006 βασίζεται πάνω στην 20ετή πείρα που διαθέτω.Είναι μια τεχνική και εμπορική επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού καθώς και μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει συστήματα ψύξης – θέρμανσης για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μονάδων κλιματισμού.Έχω συνεργαστεί επιτυχώς με κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού όπως η MITSUBISHI, TOSHIBA, DAIKIN, LG , TOYOTOMI, FUJITSU, SHARP, SANYO, SAMSUNG, GREE.Η συνεχής εκπαίδευση σηματοδοτεί την πρόοδο της επιχείρησης και πιστοποιείται από φορείς και εταιρείες. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, για τις εργασίες σας εργασίες, και είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βίκτωρ Παπαγεωργίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου οποιουδήποτε μοντέλου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο προσφέρω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Σκοπός μου είναι να αναπτύξω σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και μία μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους. Προσέχω τα υλικά που χρησιμοποιώ και ανανεώνω τον εξοπλισμό μου συνεχώς για να έχω τα αποτελέσματα που επιθυμώ και πάνω απ' όλα να έχω ικανοποιημένους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Είμαι έμπειρος τεχνικός και αναλαμβάνω κάθε τύπου εργασία που σχετίζεται με την επισκευή, εγκατάσταση και συντήρηση του κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματισμό μου, το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και τον καθαρό χώρο που αφήνω μετά το πέρας της εργασίας καθώς και τις προσιτές τιμές που παρέχω στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η παροχή εξατομικευμένων λύσεων για το κάθε πρόβλημα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CLIMA SERVICES - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρεία μας είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες στο χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία και τύπο μοντέλου, στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και με επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα εγκατάστασης που εξασφαλίζουν ένα επιτυχημένο και μόνιμο αποτέλεσμα. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήριος Ζωγόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου γρήγορα και οικονομικά. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο εγγυώμαι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον οργάνωση και την μεθοδικότητα για εγγυημένη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Δίνω προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιώ και ανανεώνω συνεχώς τον εξοπλισμό για να ανταποκρίνεται στις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Αγία Βαρβάρα - 5 επαγγελματίες ψυκτικοί