20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Αγία Βαρβάρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τέντας και τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με τους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την προσοχή στην λεπτομέρεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή πέργκολας, για τους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Συνδυάζουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιορδανίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ταπετσαριών, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Η ομάδα του Better Home, βρίσκεται πάντα κοντά σας με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Το μεράκι και η αγάπη προς τη δουλειά μας είναι το κίνητρο για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τέντας και τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιορδανίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας περσίδες και ρολλοκουρτίνες που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας και σας προσφέρουν καλαισθησία και ασφάλεια! Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την τοποθέτηση περσίδων εξωτερικού χώρου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Modacaminetti Tzortzis - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και οικονομικά. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πολλά χρόνια, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιορδανίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τεχνικών εργασιών ,το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών για την οικία η την επιχείρηση σας και συγκεκριμένα δίνει λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση της εργασίας σας με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η ομάδα του Better Home, βρίσκεται πάντα κοντά σας με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το μεράκι και η αγάπη προς τη δουλειά μας είναι το κίνητρο για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΡΔΑΓΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Με την έμπειρη ομάδα μου δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην συναρμολόγηση επίπλων. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικών εργασιών και δίνει λύσεις στα σοβατίσματα που χρειάζεστε. Τα στοιχεία που αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι ο επαγγελματισμός, η κλειδωμένη τιμή, η οικονομία, η εγγύηση ποιότητας και η άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μα δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΙΤΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ανακαινίσεων - κατασκευών και δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας, που επιθυμούν. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να τους εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΥΦΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω την περίφραξη του χώρου σας, με την κατασκευή συρματοπλέγματος ή ειδικού φράχτη. Έχω πολύχρονη εμπειρία στις τεχνικές και κατασκευαστικές εργασίες, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις πιο εξειδικευμένες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Διαθέτω ομάδα αποτελούμενη από άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες, που θα βρεθούν στο πλάι σας για ό,τι χρειαστείτε. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστησή τους και η παράδοση αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στα αιτήματά τους. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημά σας και με ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρω πρωτοποριακές προτάσεις για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, όπως είναι και η εργασία κατασκευής σκεπής. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ARTOFWOOD ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Διαθέτουμε έμπειρους ξυλουργούς ικανούς να να διαμορφώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την διεκπεραίωση κάθε εργασίας και να σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή με ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για τους εσωτερικούς χώρους, του επαγγελματικού 'η και προσωπικού σας χώρου. Κατέχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και διαθέτω ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες, που εργάζονται με επαγγελματισμό και μεράκι. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, όταν μας χρειαστείτε, για να επιλύσετε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, με την ενδοδαπέδια θέρμανσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρεία μας προσφέρει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την περίφραξη του εξωτερικού χώρου σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των σχεδιασμών χώρων και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με επαγγελματικό χαρακτήρα και ευγένεια. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παραδώσουμε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σταθόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Παρέχω υπηρεσίες μόνωσης ταράτσας για το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και με υλοποίηση εντός του προσυμφωνημένου χρόνου. Χάρη στην χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας,παρεχοντάς του ένα ολοκληρωμένο έργο αντάξιο των προσδοκιών του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τεχνικών εργασιών, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και σας παρέχω πληθώρα εργασιών, όπως είναι και η συναρμολόγηση των επίπλων σας. Το πάθος για την τελειότητα, η συνέπεια στον πελάτη και το αίσθημα ευθύνης για την ποιοτική εργασία, αποτελούν την κύρια φιλοσοφία της επιχείρησης. Επιλέξτε μας γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα δώσει την λύση σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και συγκεκριμένα την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ Π - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μου! Επιλέξτε μας για ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα, και δώστε σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Ως επαγγελματίας υδραυλικός προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση και επισκευή του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 20 χρόνια στο αντικείμενο και πρωταρχικός μου σκοπός είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μου, με κύρια προτεραιότητα μου την κάλυψη των αναγκών σας. Προσφέρω εγγύηση καλής λειτουργίας και χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας, προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση. Επιλέξτε με και δώστε μόνιμη και ασφαλή λύση στο πρόβλημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Αγία Βαρβάρα