20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Αγία Βαρβάρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή πέργκολας, για τους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Συνδυάζουμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τέντας και τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με τους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την προσοχή στην λεπτομέρεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιορδανίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ταπετσαριών, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Η ομάδα του Better Home, βρίσκεται πάντα κοντά σας με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Το μεράκι και η αγάπη προς τη δουλειά μας είναι το κίνητρο για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Δροσιά Μιχάλης Κουρτίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εγκατάσταση και επισκευή τέντας και τεχνικών σκίασης και άρα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Ιορδανίδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας περσίδες και ρολλοκουρτίνες που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας και σας προσφέρουν καλαισθησία και ασφάλεια! Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την τοποθέτηση περσίδων εξωτερικού χώρου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Modacaminetti Tzortzis - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και οικονομικά. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πολλά χρόνια, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΡΔΑΓΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Με την έμπειρη ομάδα μου δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην συναρμολόγηση επίπλων. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sofos Doors - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση ρολλού ασφαλείας ή γκαραζόπορτας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές και διαθέτω ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη κατασκευή των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΝΙΗΛ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις, ελαιοχρωματισμού στους τοίχους του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και αποτελεσματικά. Κατά την υλοποίηση της εργασίας δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Σέβομαι την προσωπική αισθητική του πελάτη τόσο για τον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο θέτω υψηλούς στόχους και δίνω ιδιαίτερη σημασία στο άψογο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμος να ανταποκριθώ στα αιτήματά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bpdelevator .gr - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η εταιρία μας, για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στο τομέα των ανελκυστήρων, προσφέροντας ποιοτικές εργασίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει μια εργασία που σχετίζεται με μηχανισμό ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Το συνεργείο μας υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με τεχνογνωσία στον τομέα των εργασιών δαπέδου και πατώματος με πολλά χρόνια εμπειρία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σας αίτημα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Ως έμπειρος ξυλουργός έχω αναλάβει πληθώρα εργασιών και ανάμεσα σε αυτές είναι και η κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων συστημάτων πέργκολας στον εξωτερικό χώρο σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικός, είτε για προσωπικός. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση ή την επισκευή του τζακιού του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο τον οικοδομικών εγκαταστάσεων για πολλά έτη, με αποτέλεσμα να γνωρίζω τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις σημαντικές διαφορές. Με χαρακτηρίζει η ευγενική συμπεριφορά μου απέναντι στους πελάτες μου, καθώς και ο σεβασμός που δείχνω προς τις απαιτήσεις τους. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας και να σας ικανοποιήσω απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικών εργασιών και δίνει λύσεις στα σοβατίσματα που χρειάζεστε. Τα στοιχεία που αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι ο επαγγελματισμός, η κλειδωμένη τιμή, η οικονομία, η εγγύηση ποιότητας και η άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που μα δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Σε όλα τα στάδια από την πρώτη επαφή με το χώρο εργασίας μέχρι την ολοκλήρωσή της, δίνω την απαραίτητη προσοχή με στόχο ένα άψογο αποτέλεσμα. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα υλικά για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Συνέπεια και οργάνωση είναι τα δύο στοιχεία που με χαρακτηρίζουν. Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου με επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την δημιουργικότητα και την λεπτομέρειά τους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρω άμεσες λύσεις, που σχετίζονται με την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, στον χώρο σας. Είμαι υδραυλικός με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της εργασίας μου. Με την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό μου, βρίσκομαι στη θέση να παρέχω υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας και έτσι σας εγγυώμαι την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας. Χρησιμοποιώ υλικά ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση, με αποτέλεσμα να μην χρειαστείτε κάποια νέα επισκευή στο κοντινό μέλλον. Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΝΙΗΛ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις, τοποθέτησης ταπετσαρίας στους τοίχους του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και οικονομικά. Κατά την υλοποίηση της εργασίας δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Σέβομαι την προσωπική αισθητική του πελάτη τόσο για τον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο θέτω υψηλούς στόχους και δίνω ιδιαίτερη σημασία στο άψογο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα. Είμαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω με επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Σταθόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Παρέχω υπηρεσίες μόνωσης ταράτσας για το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και με υλοποίηση εντός του προσυμφωνημένου χρόνου. Χάρη στην χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας,παρεχοντάς του ένα ολοκληρωμένο έργο αντάξιο των προσδοκιών του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΙΤΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ανακαινίσεων - κατασκευών και δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στα σοβατίσματα που επιθυμούν. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να τους εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και συγκεκριμένα την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Αγία Βαρβάρα