No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Υδραυλικός Κυψέλη

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση.

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε απολύτως δωρεάν τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

SERVICE 24
432 αξιολογήσεις

Προσλήφθηκε για μια συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα. Καλός επαγγελματίας, καλή επικοινωνία, συνεπής και μεθοδικός. Προτείνεται.

Γιώργος Κουρτέσης
382 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Σαμαρτζής
357 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ,καταρτισμένος, νέος επαγγελματίας , πρόθυμος ευγενικός . μου ήρθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ για επείγουσα αποκατάσταση βλάβης σε πίνακα. τον…

Λάμπρος Τσούφης
174 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός και πολύ εξυπηρετικός σας ευχαριστώ πολύ

Κωνσταντίνος Διακογεωργίου
162 αξιολογήσεις

Ικανός,γνώστης,καθαρός,γρήγορος,αποτελεσματικός,ευγενικός Συστήνεται χωρίς ενδοιασμούς

Γιώργος Δουλουμπέκης
148 αξιολογήσεις

Χιλια Μπραβο . Εφτιαξε το πλυντηριο αμεσως. Σε 20 λεπτα. Επειδη γνωριζω οτι το να μου απαντησει κυριακη απογευμα και ττο αλλο μεσημερι ναι…

Κορυφαίοι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας στην Κυψέλη

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Παναγιώτης Βαγιόπουλος

Πειραιάς
75 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Παναγιώτης Βαγιόπουλος και η εταιρεία μας ασχολείται με υδραυλικές εργασίες παντός τύπου.Προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικών στην Αθήνα, Πειραία και ακόμη έκτος έδρας και δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Γιώργος Κουρτέσης

Κέντρο Αθήνας
382 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Γιώργος Αγγελίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο, έχοντας φέρει εις πέρας έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας, πάντα με αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε είδους υδραυλική εργασία ή βλάβη!

Βασίλης Τυλιγάδας

Πειραιάς
26 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και παρέχω υπηρεσίες αποκατάστασης υδραυλικών βλαβών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Διαθέτω εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στους κλάδους των υδραυλικών, της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού και ολοκληρώνω και εργασία ελέγχου διαρροών. Εξασφαλίζω ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δεκάδες πελάτες μου είδαν τη διαφορά μετά την εργασία μου. Κύριο μέλημά μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή μόνιμης και ασφαλούς επιδιόρθωσης των υδραυλικών βλαβών του. Οι τιμές μας συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία, που επιθυμείτε, να εκτελέσουμε, στον οικιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

Γιάννης Κυπραίος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω εργασίες επιδιόρθωσης υδραυλικών βλαβών, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή του προσωπικού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στόχος είναι να δημιουργούμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες.

Γεώργιος Παυλίδης

Κέντρο Αθήνας
77 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιο συγκεκριμένα, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη, εγκατάσταση και εργασία. 
 

Δημήτρης Πουλόπουλος

Κέντρο Αθήνας
143 αξιολογήσεις

Το προσωπικό της εταιρείας μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αν αντιμετωπίζετε κάποια επείγουσα υδραυλική βλάβη, θα σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά, έως και όλο το 24ωρο. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματία με 40 χρόνια εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτω ομάδα τεχνικών, μαζί με τους οποίους αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με υδραυλικές βλάβες, βουλωμένες αποχετεύσεις και οτιδήποτε άλλο. Προσφέρουμε άμεση μελέτη του προβλήματος και εξίσου άμεση επίλυση, με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε κάθε μέρα.

Flow Of Light Συμεών Χαλκιάς

Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεσή μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

SPIROS MANUSIS

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Eίμαστε Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και εξειδικευόμαστε σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εργασίες που αφορούν : Ύδρευση, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Αποφράξεις και Ανακαινίσεις.

Τελευταία ενημέρωση: 15/7/2020

Υδραυλικός Κυψέλη: Πώς θα βρεις τον καλύτερο υδραυλικό, άμεσα;

Κάθε έμπειρος υδραυλικός στην Κυψέλη γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, όταν προκύπτει μια έκτακτη βλάβη. Έτσι, προσπαθεί να σου προσφέρει άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά σου, αλλά και προσωποποιημένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φυσικά, ο υδραυλικός στην Κυψέλη δε χρειάζεται, μόνο για να αποκαθιστά βλάβες. Μπορεί, επίσης, να σε βοηθήσει να συνδέσεις τα είδη υγιεινής, να ολοκληρώσεις μια ανακαίνιση στο μπάνιο, ή και να αναλάβει ολόκληρη την υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού, από την αρχή.

Όμως, πώς θα βρεις άμεσα τον καλύτερο υδραυλικό στην Κυψέλη, για να αναλάβει την εργασία που χρειάζεσαι; Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μοιράστηκαν μαζί μας τις πιο χρήσιμες συμβουλές, για να σε βοηθήσουν να βρεις τον καλύτερο υδραυλικό στην περιοχή σου, άμεσα και υπεύθυνα.

Πώς θα καταλάβεις ότι αντιμετωπίζεις κάποια υδραυλική βλάβη;

Όταν παρατηρείς κάποια βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σου, το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσεις άμεσα. Ειδικά αν υπάρχει διαρροή νερού, πρέπει να κλείσεις αμέσως την παροχή νερού και να καλέσεις έναν έμπειρο υδραυλικό στην Κυψέλη, για να αναλάβει να σε βοηθήσει.

Παρακάτω, ακολουθούν και κάποια άλλα, έκτακτα σημάδια, που δείχνουν ότι πρέπει επειγόντως να καλέσεις υδραυλικό, πριν η κατάσταση επιδεινωθεί και σου κοστίσει μεγάλα χρηματικά ποσά για αποκατάσταση της ζημιάς:

 • Δε ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός/ ηλιακός θερμοσίφωνας.

 • Στάζει κάποια βρύση, ή το καζανάκι.

 • Έσπασε ο σωλήνας στην κουζίνα/ μπάνιο.

 • Έχει υγρασία ο τοίχος, ή το ταβάνι.

 • Η μπανιέρα, ή ο νιπτήρας δεν αδειάζει το νερό.

 • Έχει διαρροή η τουαλέτα.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι άμεσα επαγγελματία υδραυλικό στην Κυψέλη;

Σύμφωνα με τους υδραυλικούς της πλατφόρμας μας στην Κυψέλη, η συχνότερη αιτία κλήσης ενός επαγγελματία, είναι οι έκτακτες υδραυλικές βλάβες. Φυσικά, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελούν απαραίτητο στοιχείο για το σπίτι, οπότε οποιοδήποτε πρόβλημα σε αυτές, χρειάζεται άμεση λύση.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες συνήθεις αιτίες, για τις οποίες είναι σημαντικό να καλέσεις άμεσα έναν εξειδικευμένο υδραυλικό στην Κυψέλη:

 • Επισκευή και συντήρηση σωληνώσεων, σε κουζίνα και μπάνιο.

 • Εγκαταστάσεις πλυντηρίων ρούχων/ πιάτων.

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων για σπίτια & επαγγελματικούς χώρους.

 • Σύνδεση και service θερμοσίφωνα, ηλεκτρικού και ηλιακού.

 • Εγκατάσταση σωληνώσεων μπάνιου και κουζίνας.

 • Τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου/ φυσικού αερίου.

 • Εγκατάσταση & επισκευή σωμάτων καλοριφέρ.

 • Τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

 • Επισκευές μικρο- βλαβών, π.χ. Βρύση που στάζει, επισκευή σε καζανάκι.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, χρειάζεσαι έναν επαγγελματία με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες με εγγυημένη εμπειρία, για να σε βοηθήσουν με την εργασία που χρειάζεσαι στην Κυψέλη.

Γιατί να εμπιστευτείς τους υδραυλικούς του Douleutaras.gr στην Κυψέλη;

Μέσω της πλατφόρμας μας, μπορείς να βρεις άμεσα και εντελώς δωρεάν τους καλύτερους υδραυλικούς στην Κυψέλη. Όμως, γιατί αξίζει να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας; Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι λόγοι, για τους οποίους οι υδραυλικοί μας ξεχωρίζουν:

1. Άμεση εξυπηρέτηση: Οι υδραυλικοί μας στην Κυψέλη κατανοούν πόσο πιεστικό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Για το λόγο αυτό, φροντίζουν να παρέχουν έως και 24ωρη εξυπηρέτηση, για τις επείγουσες περιπτώσεις βλαβών.

2. Αξιολογημένοι επαγγελματίες: Όλοι οι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας αξιολογούνται για τις υπηρεσίες τους, από προηγούμενους πελάτες τους. Οι αξιολογήσεις αυτές, διασφαλίζουν την ποιότητα της εργασίας τους και σου προσφέρουν σιγουριά για την εμπειρία τους.

3. Εξειδικευμένος εξοπλισμός: Είναι πολύ σημαντικό, το να διαθέτει ο υδραυλικός στην Κυψέλη τα κατάλληλα εργαλεία για την επιδιόρθωση της ζημιάς, όταν τα χρειάζεσαι. Οι υδραυλικοί μας στην Κυψέλη είναι πάντα σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα.

4. Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης: Για να σε βοηθήσουν να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις σου, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την καθοδήγησή σου. Επιδιορθώνουν τη βλάβη σου και σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, για να αποφύγεις νέες βλάβες.

5. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες: Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας στην Κυψέλη δε φροντίζουν μόνο για μικρές βλάβες και προσωρινές λύσεις. Μπορούν να αναλάβουν, υπεύθυνα, κάθε μικρή και μεγάλη εργασία για λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις στο χώρο σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα υδραυλικό στην Κυψέλη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο υδραυλικό στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές, 24 ώρες την ημέρα!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΠ- Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 50,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΒΑΙΟΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 45,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΒΑΙΟΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 50,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΒΑΙΟΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 60,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΠ- Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 70,00€

Επαγγελματίες Υδραυλικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές