No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Υδραυλικός Κουκάκι

Κορυφαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στην περιοχή σου για άμεση ανταπόκριση και δράση.

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε απολύτως δωρεάν τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

SERVICE 24
435 αξιολογήσεις

παρά πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. πολύ καλό προσωπικό. σίγουρα βρήκα επαγγελματίες για τον καθαρισμό του τζακιο…

Γιώργος Κουρτέσης
382 αξιολογήσεις

Άριστη

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Σαμαρτζής
357 αξιολογήσεις

Ευγενικός, συνεπής, καλός γνώστης της δουλειάς του και με άριστο επίπεδο συνεννόησης.

Λάμπρος Τσούφης
174 αξιολογήσεις

Συνεπής στην ώρα του , εξυπηρετικός και γρήγορη αποτελεσματική δουλειά! Θα τον ξανά επέλεγα

Κωνσταντίνος Διακογεωργίου
162 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός και πολύ επαγγελματίας στην δουλειά του. Αν και η ζημιά που είχα ήταν μεγάλη με πολύ σκάψιμο τελείωσε μέσα σε δύο ημέρες. Εί…

Γιώργος Δουλουμπέκης
148 αξιολογήσεις

Άμεση επικοινωνία και άμεση επίλυση του προβλήματος

Κορυφαίοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας στο Κουκάκι

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Παναγιώτης Βαγιόπουλος

Πειραιάς
75 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Παναγιώτης Βαγιόπουλος και η εταιρεία μας ασχολείται με υδραυλικές εργασίες παντός τύπου.Προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικών στην Αθήνα, Πειραία και ακόμη έκτος έδρας και δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Γιώργος Κουρτέσης

Κέντρο Αθήνας
382 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

Γιώργος Αγγελίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο, έχοντας φέρει εις πέρας έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας, πάντα με αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε είδους υδραυλική εργασία ή βλάβη!

Βασίλης Τυλιγάδας

Πειραιάς
26 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και παρέχω υπηρεσίες αποκατάστασης υδραυλικών βλαβών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Διαθέτω εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στους κλάδους των υδραυλικών, της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού και ολοκληρώνω και εργασία ελέγχου διαρροών. Εξασφαλίζω ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δεκάδες πελάτες μου είδαν τη διαφορά μετά την εργασία μου. Κύριο μέλημά μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μας, μέσα από την παροχή μόνιμης και ασφαλούς επιδιόρθωσης των υδραυλικών βλαβών του. Οι τιμές μας συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία, που επιθυμείτε, να εκτελέσουμε, στον οικιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

Γιάννης Κυπραίος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω εργασίες επιδιόρθωσης υδραυλικών βλαβών, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή του προσωπικού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στόχος είναι να δημιουργούμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες.

Γεώργιος Παυλίδης

Κέντρο Αθήνας
77 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιο συγκεκριμένα, μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη, εγκατάσταση και εργασία. 
 

Δημήτρης Πουλόπουλος

Κέντρο Αθήνας
143 αξιολογήσεις

Το προσωπικό της εταιρείας μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αν αντιμετωπίζετε κάποια επείγουσα υδραυλική βλάβη, θα σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά, έως και όλο το 24ωρο. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
32 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματία με 40 χρόνια εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτω ομάδα τεχνικών, μαζί με τους οποίους αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με υδραυλικές βλάβες, βουλωμένες αποχετεύσεις και οτιδήποτε άλλο. Προσφέρουμε άμεση μελέτη του προβλήματος και εξίσου άμεση επίλυση, με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε κάθε μέρα.

Flow Of Light Συμεών Χαλκιάς

Κέντρο Αθήνας
41 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεσή μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

SPIROS MANUSIS

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Eίμαστε Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και εξειδικευόμαστε σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εργασίες που αφορούν : Ύδρευση, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Αποφράξεις και Ανακαινίσεις.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΠ- Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 70,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΠ- Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 40,00€
Αποχέτευση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
ΑΠ- Ο.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 50,00€
Θέρμανση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 80,00€
Θέρμανση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 50,00€
Τελευταία ενημέρωση: 15/7/2020

Πότε πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία υδραυλικό;

Στάζει η βρύση ή μήπως έσπασε κάποιος σωλήνας στο σπίτι σου; Χρειάζεσαι άμεσα υδραυλικό στο Κουκάκι; Μην αγχώνεσαι, έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αποφύγεις περιττή ταλαιπωρία και έξοδα.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι υδραυλικοί;

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι από τα πιο πολύτιμα στοιχεία ενός σπιτιού, αλλά είναι και ιδιαίτερα περίπλοκα. Η διαχείρισή τους απαιτεί γνώσεις και εξοπλισμό που είναι αδύνατον να έχει κάποιος ερασιτέχνης. Για να εξασφαλίσεις ένα σωστό αποτέλεσμα, η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη.

Όσο απλή και αν σου φαίνεται μια εργασία, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ακόμα και το πιο μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα. Για αυτό, ο υδραυλικός είναι απαραίτητος για όλες τις παρακάτω εργασίες:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Εγκατάσταση και επισκευή θερμοσίφωνα
 • Τοποθέτηση αυτόνομης ή κεντρικής θέρμανσης
 • Κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων μπάνιου και κουζίνας
 • Συνδέσεις πλυντηρίων ρούχων και πιάτων
 • Αλλαγή και συντήρηση σωληνώσεων

Ποια είναι τα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι υπάρχει πρόβλημα;

Εκτός από τις παραπάνω εργασίες, θα χρειαστείς υδραυλικό και σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις. Οι υδραυλικές βλάβες είναι αρκετά συχνές και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση, διαφορετικά μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι υπάρχει κάποια βλάβη και απευθυνθείς σε ένα υδραυλικό, τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Αν, λοιπόν, παρατηρήσεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, ήρθε η ώρα να ψάξεις επαγγελματική βοήθεια.

 • Τρέχει το καζανάκι.
 • Στάζει η βρύση.
 • Δε ζεσταίνει το νερό ο θερμοσίφωνας.
 • Τρέχει νερό από το καλοριφέρ.
 • Έσπασε ο σωλήνας.
 • Έχει βουλώσει η λεκάνη, η μπανιέρα, ο νεροχύτης ή η υδρορροή.
 • Έχει φουσκώσει ο τοίχος ή το ταβάνι.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους υδραυλικούς στο Κουκάκι, έτοιμους να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι. Οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου όπου και όποτε εσύ επιθυμείς, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους τεχνικούς. Αν θες άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, έχουμε τη λύση. Βρες τον υδραυλικό που έψαχνες στο Κουκάκι, άμεσα και αξιόπιστα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές