Υδραυλικός Γέρακας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί πρέπει να ξέρεις πριν απευθυνθείς σε έναν υδραυλικό;

Ψάχνεις υδραυλικό στο Γέρακα; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τα υδραυλικά του σπιτιού σου; Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εξασφαλίσεις την άψογη λειτουργία της εγκατάστασής σου.

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι υδραυλικό;

Οι υδραυλικές βλάβες είναι από τις πιο συνηθισμένους λόγους που θα χρειαστεί κανείς επαγγελματική βοήθεια. Τα προβλήματα αυτά προκύπτουν ξαφνικά και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Λόγω της φύσης τους μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι και για αυτό χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείς ότι υπάρχει κάποια βλάβη και απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, τόσο πιο εύκολα θα τη λύσεις. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι χρειάζεσαι υδραυλικό.

 • Τρέχει το καζανάκι.
 • Στάζει η βρύση.
 • Έσπασε ο σωλήνας.
 • Τρέχει νερό από το καλοριφέρ ή το καλοριφέρ δε ζεσταίνει.
 • Έχει βουλώσει η λεκάνη ή η μπανιέρα.
 • Ο θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει το νερό.
 • Υπάρχουν σημάδια υγρασίας στον τοίχο.

Για ποιες εργασίες θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια;

Εκτός από τα παραπάνω απρόοπτα, θα χρειαστείς υδραυλικό και για αρκετές ακόμα εργασίες. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι πολύπλοκα συστήματα, για αυτό ακόμα και για την πιο μικρή εργασία είναι καλό να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες τις οποίες πρέπει να αναλάβει ένας υδραυλικός είναι οι εξής:

 • Τοποθέτηση υδραυλικής εγκατάστασης μπάνιου και κουζίνας
 • Αλλαγή και συντήρηση σωληνώσεων
 • Εγκατάσταση αυτόνομης ή κεντρικής θέρμανσης
 • Συνδέσεις πλυντηρίων
 • Τοποθέτηση θερμοσίφωνα (ηλεκτρικού ή ηλιακού)
 • Αποφράξεις αποχετεύσεων

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για οτιδήποτε χρειαστείς στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους υδραυλικούς στο Γέρακα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σου, όπου και όποτε εσύ επιθυμείς, έτοιμοι να σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος με λίγα μόνο κλικ. Βρες άμεσα και αξιόπιστα τον υδραυλικό που έψαχνες στο Γέρακα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2019

Γιώργος Κ.
295 αξιολογήσεις

Μπράβο στα δύο αδέλφια, Γρήγοροι, συμπαθέστατοι, συνεπέστατοι και πάνω απο όλα με σεβασμό στο πελάτη. Όσο για την τιμή: πολύ λογική. Και ...

Ανδρεας Σ.
197 αξιολογήσεις

Ο Ανδρέας είναι επαγγελματίας, βρίσκει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και είναι πρόθυμος να αναλάβει οτιδήποτε του ανατεθεί. Είναι συνεπή...

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Σε λιγότερο από τρια λεπτά ο τεχνικός με κάλεσε. Σε 30' είχε φτάσει στη οικία μου. Εξαιρετικό Service, συγχαρητήρια!

Λάμπρος Τ.
121 αξιολογήσεις

Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Mastoras
117 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση,καλή δουλειά.

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση!

Περισσότεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Παλλήνη

Γιώργος Κ. Υδραυλικός Γέρακας | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
295 αξιολογήσεις
Είμαι υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία και η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να δοκιμάζεται καθημερινά με ιδιαίτερα δύσκολες εργασίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δίνοντας στον πελάτη τη λύση που επιθυμεί να βρει για να είναι ο χώρος του ξανά λειτουργικός. βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!
ΣΠΥΡΟΣ Π. Υδραυλικός Γέρακας | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
110 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις στις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας καθημερινά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Τοποθετούμε είδη υγιεινής καθώς και επιμέρους εξαρτήματα χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα. Συνδυάζουμε άριστης ποιότητας εξοπλισμό και ποιοτικά υλικά, με εμπειρία χρόνων και τα αποτελέσματα που δίνουμε είναι απόλυτα λειτουργικά. Επίκεντρό μας ο πελάτης και η ασφάλεια του και στόχος μας η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες υδραυλικές βλάβες και να εγγυηθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες σας. Είμαστε η λύση για κάθε υδραυλικές εργασία ή βλάβη. Εάν επιθυμείτε άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση του προβλήματός σας, απευθυνθείτε σε εμάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τους έμπειρους υδραυλικούς μας, μπορούν να εξασφαλίζουν λειτουργικά υδραυλικά συστήματα!
Παναγιώτης Κ. Υδραυλικός Γέρακας | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υδραυλικές βλάβες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα και απόλυτα λειτουργικές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Κάθε υδραυλικός της ομάδας μας είναι έμπειρος και εξειδικευμένος. Σας επισκεπτόμαστε στο χώρο σας για να προτείνουμε τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Ο υδραυλικός μας εξοπλισμός, μπορεί να επισκευάσει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες τιμές!
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ. Υδραυλικός Γέρακας | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιδιορθώσεις υδραυλικών βλαβών, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και των αποφράξεων για πολλά χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας, δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις απόφραξης, με εξασφαλισμένη την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
Χρήστος Κ. Υδραυλικός Γέρακας | Υδραυλικοί 24 ώρες Άμεσα - Αθήνα
60 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για τις υδραυλικές βλάβες και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Κάθε υδραυλικός μας διαθέτει πείρα και τεχνογνωσία, που μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε από την πρώτη επαφή με τον χώρο να προτείνουμε λειτουργικά αποτελέσματα ώστε να έχετε αξιόπιστα υδραυλικά συστήματα. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία συνδυασμένη με πολυετή εμπειρία, που εγγυώνται άριστη τεχνική κάλυψη σε κάθε είδους υδραυλική εργασία. Τα υδραυλικά μας εργαλεία, έχουν εξυπηρετήσεις εκατοντάδες εργασίες, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας από τις πιο απαιτητικές υδραυλικές εργασίες έως τις πιο απλές υδραυλικές βλάβες. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή εργασίας, με άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές σε όλες τις υδραυλικές βλάβες και εργασίες, είναι ιδιαίτερα οικονομικές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να αναλάβουμε την υδραυλική βλάβη που έχει δυσκολέψει την καθημερινότητά σας και οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας θα ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημά σας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει