No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Υδραυλικός Άνω Λιόσια

Πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία υδραυλικό

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020

Σε ποιες περιπτώσεις θα χρειαστείς υδραυλικό;

Ψάχνεις υδραυλικό στα Άνω Λιόσια; Έχεις πρόβλημα με τα υδραυλικά του σπιτιού σου; Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία τους.

Ποια είναι τα πιο συχνά σημάδια υδραυλικής βλάβης;

Οι υδραυλικοί είναι από τους επαγγελματίες που θα χρειαστείς πιο συχνά σε ένα σπίτι. Οι βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι αρκετά συχνές και απαιτούν άμεση και προσεχτική αντιμετώπιση. 

Για να σε βοηθήσουμε να αντιδράσεις έγκαιρα και να προλάβεις τη ζημιά, συγκεντρώσαμε τα πιο συνηθισμένα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια. Αν, λοιπόν, παρατηρήσεις κάτι από τα παρακάτω, είναι η ώρα να απευθυνθείς άμεσα σε έναν υδραυλικό.

 • Η μπανιέρα ή ο νεροχύτης δεν αδειάζει το νερό.
 • Έχει βουλώσει η λεκάνη.
 • Τρέχει νερό από το καλοριφέρ ή δε ζεσταίνονται τα σώματα.
 • Υπάρχουν σημάδια υγρασία στον τοίχο ή το ταβάνι.
 • Ο θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει το νερό.
 • Έσπασε ο σωλήνας.
 • Στάζει η βρύση ή το καζανάκι.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι υδραυλικοί;

Αν και οι υδραυλικές βλάβες αποτελούν μια πολύ μεγάλη κατηγορία εργασιών, δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Πέρα από τα παραπάνω απρόοπτα υπάρχουν αρκετοί ακόμα λόγοι που θα χρειαστείς υδραυλικό.

Συγκεκριμένα, αν θες να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων σου είναι απαραίτητο να απευθυνθείς σε έναν υδραυλικό για όλες τις παρακάτω εργασίες:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Τοποθέτηση και service θερμοσίφωνα
 • Συνδέσεις πλυντηρίων ρούχων και πιάτων
 • Κατασκευή υδραυλικής εγκατάστασης μπάνιου και κουζίνας
 • Αλλαγή ή συντήρηση σωληνώσεων
 • Εγκατάσταση σωληνώσεων αυτόνομης ή κεντρικής θέρμανσης

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους υδραυλικούς στα Άνω Λιόσια, έτοιμους να σου εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και ειδικό εξοπλισμό, ενώ είναι στη διάθεσή σου όπου και όποτε εσύ επιθυμείς.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου. Βρες εύκολα και γρήγορα τον υδραυλικό που χρειάζεσαι στα Άνω Λιόσια!

4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί για το 2020

SERVICE 24
562 αξιολογήσεις

Καλός τεχνίτης. Χρέωσε ακριβά το φρεόν και ένα φίλτρο.

Γιώργος Κουρτέσης
390 αξιολογήσεις

Γενικά, φαίνεται σοβαρός επαγγελματίας. Η τιμή μου φάνηκε ακριβή για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα αλλά, απ' ότι ξέρω οι τιμές κυμαίνοντα…

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Σαμαρτζής
388 αξιολογήσεις

Άμεσος, αποτελεσματικός, συνεπής. Πολύ καλή δουλειά και σημειώνω ότι είμαι απαιτητικός πελάτης και δίνω σημασία στη λεπτομέρεια. Ευχαριστώ …

Λάμπρος Τσούφης
186 αξιολογήσεις

Η αντίσταση του θερμοσίφωνα είχε καεί, αν και ήταν Σάββατο, ήρθε και την άλλαξε. Το ότι επιδιορθώθηκε το πρόβλημα σε λίγες ώρες το θεωρώ πι…

WMD Solution
161 αξιολογήσεις

Άμεση αποκατάσταση της βλάβης, τυπικοί στο ραντεβού

Γιώργος Δουλουμπέκης
148 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός και επαγγελματίας στην δουλειά του αλλά μου φάνηκε αρκετά ακριβός..Νομίζω ότι γύρω στα 30 eur με 40 eur η εργασία θα ήταν μι…

Περισσότεροι Επαγγελματίες Υδραυλικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία υδραυλικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Άνω Λιόσια

Γιώργος Αγγελίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
45 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχετικό κλάδο, έχοντας φέρει εις πέρας έργα μεγάλης ή μικρής κλίμακας, πάντα με αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε είδους υδραυλική εργασία ή βλάβη!

ΑΠ- ΟΙΚΟ

Πειραιάς
57 αξιολογήσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να φροντίσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, καθώς η αμεσότητα και η συνέπεια είναι για εμάς βασική προτεραιότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ

Πειραιάς
24 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος υδραυλικός με εξειδίκευση στον τομέα της θέρμανσης. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις, αλλά και επισκευές για τον χώρο σας. Στόχος μας είναι η άριστη λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων, για περισσότερα χρόνια. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε!

Παναγιώτης Αρβανίτης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
20 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των υδραυλικών εργασιών, όπου προσφέρουμε ολοκοληρωμένες υπηρεσίες για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτιρίου σας, αλλά και της θέρμανσης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και εγγυώμαστε ποιοτικά αποτελέσματα για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Kostas Ntinas

Κέντρο Αθήνας
34 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Kostas Ntinas και παρέχω υδραυλικές εργασίες παντός τύπου, μελέτη όπως και επισκευή για όλες τις υδραυλικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεση μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 

ΒΑΙΟΣ ΜΗΤΑΚΟΥΔΗΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματία με 40 χρόνια εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτω ομάδα τεχνικών, μαζί με τους οποίους αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε λύση για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με υδραυλικές βλάβες, βουλωμένες αποχετεύσεις και οτιδήποτε άλλο. Προσφέρουμε άμεση μελέτη του προβλήματος και εξίσου άμεση επίλυση, με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε κάθε μέρα.

Λάμπρος Τσούφης

Κέντρο Αθήνας
186 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις εφαρμογές τους σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Οι υπηρεσίες μας αφορούν υδραυλικές βλάβες, αλλά και εργασίες θέρμανσης και ηλιακού θερμοσίφωνα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να φέρουμε εις πέρας το έργο που χρειάζεστε άμεσα, αλλά και σε πολύ λογική τιμή!

Νίκος Σπηλιώτης

Κέντρο Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για υδραυλικές βλάβες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Είμαι έμπειρος επαγγελματίας υδραυλικός και δραστηριοποιούμαι για αρκετά χρόνια στον χώρο των υδραυλικών επισκευών και αποφράξεων. Χαρακτηρίζομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, τις λογικές τιμές, την οργάνωση, καθώς και την καθαρότητα στον τρόπο και καθαριότητα στον τόπο εκτέλεσης της εργασίας μου. Διαθέτω άρτιο εξοπλισμό και με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνω επιτόπια επίλυση βλάβης στο 80% των περιπτώσεων. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσω στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο!

Κωνσταντίνος Κοντός

Βόρεια Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και εδώ και 21 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της θέρμανσης. Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης λεβήτων κεντρικής θέρμανσης για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Για υδραυλικές βλάβες κάθε είδους και για εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Σίμος Κακουλίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Είμαι υδραυλικός με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο μου και εξειδίκευση στις εργασίες θέρμανσης. Αναλαμβάνω συντηρήσεις, επιδιορθώσεις - επισκευές, αλλά και νέες εγκαταστάσεις για τα υδραυλικά του κτιρίου σας, με στόχο να κάνω την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Θανάσης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 30,00€
Υδραυλικά
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό Κόστος: 60,00€
Υδραυλικά
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Flow Of Light Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 40,00€
Υδραυλικά
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
Flow Of Light Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Τοποθέτηση/Αντικατάσταση
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 60,00€
Αποχέτευση
Άνω Λιόσια
Εκτελέστηκε από
ΒΑΙΟΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 60,00€

Επαγγελματίες Υδραυλικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές