Βιολογικός Καθαρισμός Θεσσαλονίκη | Στρωμάτων & Σπιτιού

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τα πάντα για τον Βιολογικό Καθαρισμό!

Θέλεις να κάνεις βιολογικό καθαρισμό σε στρώματα, χαλιά ή καναπέδες του σπιτιού σου; Ο βιολογικός καθαρισμός του σπιτιού, είναι μια διαδικασία που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και ο λόγος είναι πολύ απλός. Όσο τακτικά και αν καθαρίζεις το σπίτι σου, δεν μπορείς να τα πετύχεις μικρόβια και σκόνη σε γωνίες του σπιτιού, χωρίς επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κάθε επιφάνεια σε αντικείμενα ή έπιπλα αλλά κυρίως επιλέγονται για περιπτώσεις που τα αντικείμενα είναι πολύ μεγάλα για να μετακινηθούν και να καθαριστούν στην εντέλεια. Τέτοιου είδους αντικείμενα, είναι μοκέτες, χαλιά ή καναπέδες και πολυθρόνες, αλλά και τα στρώματα και μαξιλάρια.

Οι επαγγελματίες μας στον καθαρισμό, εξυπηρετούν βιολογικούς καθαρισμούς στην Θεσσαλονίκη και εγγυώνται ότι το τελικό αποτέλεσμα, δεν θα σε απογοητεύσει. Συγκεντρώσαμε, για εσένα τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει ο  βιολογικός καθαρισμός του σπιτιού.

Πλεονεκτήματα Βιολογικού Καθαρισμού

Απολύμανση: Στα στρώματα των επίπλων του σπιτιού όπως και στα χαλιά φωλιάζουν πολλοί μικροοργανισμοί όπως ακάρεα και αμέτρητη σκόνη, που συχνά γίνονται υπεύθυνοι για τυχόν αλλεργίες που προκαλούνται ακόμη και για κάποιες ασθένειες.

Για να απομακρυνθούν οι μικροοργανισμοί και η σκόνη από τα έπιπλα του σπιτιού, χρειάζεται μία φορά τον χρόνο ένας επαγγελματικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού, στρωμάτων και χαλιών. Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων , των καναπέδων και των χαλιών είναι απαραίτητος, ειδικά, σε περιπτώσεις που τα χαλιά και τα στρώματα τα χρησιμοποιούν μικρά παιδιά.

Αντιμετώπιση ακάρεων: Είναι πλέον γνωστό ότι ειδικά στα παλιά στρώματα, κατοικούν πάνω από 5.000.000 ακάρεα τα οποία δεκαπλασιάζονται κάθε βδομάδα και αποτελούν εστία μόλυνσης και πηγή διαφόρων θεμάτων υγείας.

Τα περιττώματα που αφήνουν τα ακάρεα, μετακινούνται συνεχώς το βράδυ την ώρα του ύπνου, με αποτέλεσμα να έρχονται σε επαφή με το δέρμα, το στόμα και τα μάτια του ανθρώπου και να προκαλούν προβλήματα υγείας.

Απομάκρυνση επίμονων λεκέδων: Στον χώρο του σπιτιού, στους καναπέδες, τα στρώματα και τα χαλιά, υπάρχουν επίμονοι λεκέδες που έχουν ξεχαστεί με τον καιρό ή δεν φαίνονται. Όσοι χρησιμοποιούν το σπίτι έρχονται σε επαφή με τα υπολείμματα των λεκέδων με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών: Ο βιολογικός καθαρισμός, μπορεί να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές που έχουν δημιουργηθεί από την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό τους. Με τον βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού, βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και εξασφαλίζεται η υγιεινή του χώρου και των αντικειμένων του σπιτιού που χρησιμοποιεί κάποιος καθημερινά.

Καλή σχέση ποιότητας - τιμής: Το κόστος ενός βιολογικός καθαρισμού σπιτιού που περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων και των χαλιών, είναι ιδιαιτέρως χαμηλό σε σχέση με την εγγυημένη καθαριότητα και τις συνθήκες υγιεινής που εξασφαλίζονται για το σπίτι. Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού, μπορεί να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο όμως με έναν απλό οικιακό καθαρισμό μετέπειτα, μπορεί να συντηρηθεί η καθαριότητα του χώρου.

Ιδανικές συνθήκες για όσους υποφέρουν από  άσθμα & αλλεργίες: Πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες και άσθμα, αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι πολλές φορές η σκόνη και η ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής του σπιτιού, μπορεί να ευθύνονται γι’ αυτό.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί των σπιτιών, αποτελούν ένα καλό όπλο εναντίον των αλλεργιών και του άσθματος καθώς απολυμαίνουν τον χώρο από μικροοργανισμούς και σκόνη και εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον.

Τα βασικά βήματα για τον βιολογικό καθαρισμό στρώματος!

Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποιοι μέθοδοι βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων:

  • Για τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων του σαλονιού αλλά και του δωματίου, χρησιμοποιείται μία μηχανή που δημιουργεί ισχυρή δόνηση και στροβιλισμό σε συνδυασμό με υψηλή αναρρόφηση και η οποία καταφέρνει να απομακρύνει από το στρώμα τα ακάρεα και τα περιττώματά τους.

  • Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδική λάμπα που εκπέμπει μικροβιοκτόνο ακτινοβολία UVC και φωτίζει την επιφάνεια του στρώματος. Οι συγκεκριμένες ακτίνες, καθυστερούν την αναπαραγωγή των ακάρεων και την ανάπτυξη του πληθυσμού τους.

  • Τέλος, για τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα υποαλλεργικό, βιολογικό σπρέι που καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακαρέων.

Τα βασικά βήματα για τον βιολογικό καθαρισμό χαλιών!

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών πραγματοποιείται από επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμό που διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την απομάκρυνση μικροβίων και σκόνης από τα χαλιά. Πέρα, από τα συνεργεία και τα ταπητοκαθαριστήρια αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό αλλά και την φύλαξη των χαλιών. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα ο βιολογικός καθαρισμός αλλά και η φύλαξη χαλιών, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Στην πλατφόρμας μας, διαθέτουμε συνεργεία και ταπητοκαθαριστήρια σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης ( Αναλοτική, Δυτική & Κέντρο). Συμπλήρωσε την φόρμα του βιολογικού καθαρισμού και πραγματοποίησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιολογικού καθαρισμού στον χώρο σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

B. Hellas
41 αξιολογήσεις
Δεν μπορώ να κρίνω επειδή το στρώμα ήταν καθαρό
Clean B.
11 αξιολογήσεις
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ, ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΣΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕ...
S. C&Κ
5 αξιολογήσεις
Πολύ καλός,το πρόβλημα λύθηκε σε 1 εβδομάδα.Συνεπής
Μπεζάτι Σ.
1 αξιολόγηση
Ανταποκρίθηκε άμεσα, έκανε καλή οικονομική προσφορά. Είναι ευχάριστο παιδί, επικοινωνιακός, καλός επαγγελματίας. Ξεκινήσαμε τη συνεργ...
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει