Βάψιμο Τοίχου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βάψιμο Τοίχου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για ένα πετυχημένο βάψιμο τοίχου

Το βάψιμο τοίχου, αποτελεί την δεύτερη δυσκολότερη διαδικασία έπειτα από την επιλογή του χρώματος, για τον τοίχο του χώρου σου. Εάν δεν ακολουθήσεις σωστή μέθοδο βαψίματος, τότε ακόμη και το πιο έντονο χρώμα δεν θα καλύψει την ζημιά και το ανομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Εάν είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στο βάψιμο τοίχων, διάβασε 7 συμβουλές που ακολουθεί ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής:

1. Ρολάρισμα από κάτω προς τα πάνω: Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον τοίχο σου.

2. Χρήση μεγάλου ντενεκέ ή ειδικού κουβά για ανάμειξη μεγάλης ποσότητας βαφής: Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν διαφορές στις αποχρώσεις.

3. Ξεκίνα πρώτα από τις λεπτομέρειες: Πρέπει αρχικά να επιμείνεις στα πολύπλοκα σημεία και να ξεκινήσεις από εκείνα που σε δυσκολεύουν. Έπειτα συνέχισε με τις μεγαλύτερες επιφάνειες του τοίχου.

4. Καλό καθάρισμα του τοίχου πριν το βάψιμο: Βοηθάει ώστε να δέσει καλύτερα η μπογιά με τον τοίχο. Με αποτέλεσμα, ποιοτικό βάψιμο που θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο και στις φθορές.

5. Πέρασμα με αστάρι: Πριν το βάψιμο με μπογιά, χρειάζεται ένα πέρασμα με αστάρι για να στρώσει καλύτερα το χρώμα και να έχεις ένα λείο αποτέλεσμα.

6. Στρώσε ύφασμα στο πάτωμα: Για να προστατεύσεις τα έπιπλά σου από την μπογιά. Επιπλέον, δε θα χρειαστεί να τρίβεις για ώρες ώστε να διώξεις από το πάτωμά σου τυχόν πιτσιλιές.

7. Χρησιμοποίησε κοντάρι για το ταβάνι: Είναι πιο εύκολο και λιγότερο ριψοκίνδυνο, αφού έτσι αποφεύγεις τις σκάλες και τα ακροβατικά.

Αυτές είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για ένα πετυχημένο βάψιμο τοίχου. Όσο απλό και να σου φαίνεται όμως, η πραγματικότητα δυστυχώς είναι άλλη. Ένας επαγγελματίας μπογιατζής έχει να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι νομίζεις.

Εμπειρία

Η εμπειρία βοηθάει ουσιαστικά στην επιτυχία. Γνωρίζοντας καλά το αντικείμενο, ο ελαιοχρωματιστής μπορεί να σου προσφέρει εύκολα και άμεσα ένα ποιοτικό βάψιμο τοίχου χωρίς ατέλειες και λάθη.

Χαμηλότερο Κόστος

Ο μπογιατζής με μια επίσκεψη στο χώρο σου μπορεί να διακρίνει τι πραγματικά έχουν ανάγκη οι τοίχοι σου. Μπορεί έτσι να υπολογίσει με ακρίβεια τα υλικά που θα χρειαστείς και να σε γλυτώσει από περιττά κόστη. Ταυτόχρονα επιλέγοντας έναν επαγγελματία αποφεύγεις τα πιθανά λάθη που θα έκανες μόνος και τα κόστη επισκευής τους.

Συνδυασμοί Χρωμάτων

Έχοντας δει χιλιάδες βαμμένους τοίχους και γνωρίζοντας σε βάθος όλες τις επιλογές σε χρώματα και τεχνοτροπίες που έχεις, μπορεί να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές για τους συνδυασμούς χρωμάτων που πρέπει να επιλέξεις. Η εμπειρία του βοηθάει και εδώ ώστε να βρεις το καλύτερο για το βάψιμο των τοίχων σου.

Μεγαλύτερη διάρκεια

Ένας επαγγελματίας θα εφαρμόσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές και εργασίες ώστε να σου χαρίσει ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Βάφοντας τους τοίχους σου μόνος είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς άμεσα ανανέωση. Αντίθετα, ο μπογιατζής θα σου εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Εμπιστεύσου τους αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας και βρες ό,τι ψάχνεις. Η εμπειρία τους και οι εκτενείς τεχνικές τους γνώσεις, αποτελούν εγγύηση για ένα αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει.

Καταχώρησε την εργασία και πάρε δωρεάν προσφορές για το κόστος στο βάψιμο τοίχου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Συνεπής και πολύ συγκεκριμένη στην δουλειά της όλη η ομάδα!
Σχετικά άρθρα
Σκούρο ή ανοιχτό; Παστέλ ή έντονο; Να χρησιμοποιήσω κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία βαψίματος ή όχι;
Το βάψιμο εσωτερικών τοίχων δεν είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση αφού μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου