Βάψιμο Σαλονιού

Βρες τους καλύτερους ελαιοχρωματιστές για την κατηγορία Βάψιμο Σαλονιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βάψιμο Σαλονιού: Οδηγίες & Συμβουλές!

Σκέφτεσαι να βάψεις το σαλόνι σου; Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οι τοίχοι του σαλονιού απαιτούν ανανέωση και φρεσκάρισμα ώστε να διατηρούν το χρώμα τους και να μην εμφανίζουν σημάδια από υγρασία ή φθορές. Το καθιστικό είναι ένας χώρος του σπιτιού στον οποίο περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας και είναι φυσικό να θέλουμε να είναι προσεγμένος και όμορφος. Τα χρώματα που θα επιλέξεις για το βάψιμο του σαλονιού σου, είναι το <<Α >> και το <<Ω>>. Έπειτα, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης ανήκει στον ελαιοχρωματιστή που θα αναλάβει την εργασία.

Εμείς αντιλαμβανόμενοι πόσο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία μπορεί να είναι το βάψιμο του σαλονιού, συγκεντρώσαμε με την βοήθεια των τεχνιτών μας οδηγίες και συμβουλές που απαντούν σε βασικά ερωτήματα γύρω από το βάψιμο ενός σαλονιού.

Τί χρώματα ταιριάζουν στο σαλόνι;

Στην ερώτηση “Τί χρώμα να βάψω το σαλόνι ;” δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Αν και υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες για τους ελαιοχρωματισμούς, κανένας δεν μπορεί να πει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις που ταιριάζουν στο σαλόνι. Η αισθητική και το γούστο καθενός διαφέρει και έτσι η τελική επιλογή είναι δική σου. Είναι γεγονός πάντως, ότι τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τόσο την εικόνα ενός χώρου, όσο και την ψυχολογία των ατόμων που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Οι δύο βασικοί κανόνες που ισχύουν είναι:

Α. Για μικρό σαλόνι ανοιχτά χρώματα ώστε να φαίνεται ο χώρος πιο μεγάλος και φωτεινός.

Β. Για μεγάλο σαλόνι γήινες αποχρώσεις για να έχεις την αίσθηση ξεκούρασης και ηρεμίας.

Ωστόσο, η τελική η απόφαση στο βάψιμο σαλονιού είναι αποκλειστικά δική σου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις αλλά και το στυλ που θες να επικρατεί στο σαλόνι σου μπορείς να διαλέξεις κάποια παστέλ χρώματα ή μια έντονη διχρωμία. Αποφάσισε πρώτα ποια είναι τα χρώματα στα οποία θες να κινηθείς και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός επαγγελματία δες τι ταιριάζει στο σαλόνι σου και προσάρμοσέ το στις ανάγκες του χώρου σου.

Τί να προσέξεις στις τεχνοτροπίες τοίχου του σαλονιού;

Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει για το βάψιμο των τοίχων του σαλονιού να χρησιμοποιήσει κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία. Είναι αλήθεια ότι οι τεχνοτροπίες βαψίματος δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ και ένα ξεχωριστό ύφος όπου χρησιμοποιούνται. Τί πρέπει όμως να προσέξεις;

Να ταιριάξουν με το στυλ του σαλονιού: Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά πολλές, ωστόσο πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό σου τι ταιριάζει με το στυλ που θέλεις να δώσεις στο σαλόνι σου.Επέλεξε με προσοχή την τεχνοτροπία βαψίματος για το σαλόνι σου και σκέψου πως θα συνδυάζεται με τη διακόσμηση που θες να έχεις στο σαλόνι σου.

Να ταιριάξουν με τα έπιπλα του σαλονιού: Αν έχεις ήδη τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσεις, βεβαιώσου ότι η τεχνοτροπία θα δέσει αρμονικά μαζί τους και δε θα κάνεις το σαλόνι σου να φαίνεται φορτωμένο ή υπερβολικό.

Ποια είναι τα καλύτερα tips για βάψιμο σαλονιού;

Τα βαψίματα, μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα εφόσον ακολουθήσεις μερικά tips. Για να έχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί στο σαλόνι σου,συγκεντρώσαμε όλα τα tips που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα αψεγάδιαστο. Ποια είναι αυτά;

  1. Δοκίμασε το χρώμα που διάλεξες.

Πριν ξεκινήσεις να βάφεις το σαλόνι σου, δοκίμασε τα χρώματα στο φυσικό φως. Έχε στο μυαλό σου ότι μια απόχρωση μπορεί να δείχνει πολύ διαφορετική στον τοίχο και στο φως του χώρου από ότι δείχνει πάνω σε ένα χρωματολόγιο.

Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές μας, θα σε βοηθήσουν να δεις πως πραγματικά φαίνεται η απόχρωση προτού αρχίσουν το βάψιμο του σαλονιού.

     2. Φρόντισε να καλύψεις τα έπιπλα και τα αντικείμενα του σαλονιού.

Προτού ξεκινήσουν οι εργασίες για βάψιμο σαλονιού, φρόντισε να έχεις μαζέψει όλα τα διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα που μπορεί να εμποδίζουν τις εργασίες.

Ακόμη είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι έχουν καλυφθεί προσεχτικά το πάτωμα ή τα έπιπλα και δεν υπάρχει κίνδυνος να λερωθούν.

    3. Σημείωσε την απόχρωση που χρησιμοποίησες για το σαλόνι σου.

Μια συμβουλή που μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο βάψιμο σαλονιού είναι να αποφύγεις τις αναμίξεις, καθώς σε περίπτωση που χρειαστείς κι άλλη ποσότητα θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις ακριβώς το ίδιο χρώμα.

Προτίμησε να χρησιμοποιήσεις μια έτοιμη απόχρωση και μη ξεχάσεις να σημειώσεις το νούμερο ή το όνομά της, για να μπορείς να τη βρεις εύκολα όσα χρόνια και να περάσουν.

Γιατί δεν πρέπει να βάψεις το σαλόνι σου μόνος;

Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να προσπαθεί κάποιος να βάψει μόνος το σπίτι του. Αν και συνήθως γίνεται για λόγους οικονομίας, η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Με τον ελαιοχρωματιστή δεν θα χρειαστείς εξοπλισμό.

Ένας επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τη σωστή ποσότητα χρωμάτων, ενώ θα σε απαλλάξει και από τα έξοδα που θα έκανες για να αγοράσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Οι ελαιοχρωματιστές ολοκληρώνουν τις εργασίες άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία.

Ακόμη, θα κάνει το βάψιμο σαλονιού πολύ πιο γρήγορα και εύκολα από ότι θα το έκανες μόνος σου. Έτσι πέρα από τα χρήματα, ένας επαγγελματίας μπογιατζής θα σου γλυτώσει χρόνο και κόπο.

Τι σου προσφέρουν οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Το βάψιμο σαλονιού, όπως και όλοι οι ελαιοχρωματισμοί μπορούν να ανανεώσουν ριζικά το σπίτι σου, αλλά και τη ψυχολογία σου. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους μπογιατζήδες της αγοράς για να τους εμπιστευτείς τη σημαντική αυτή εργασία.

Πείρα & Τεχνογνωσία: Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία για να σου εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί στο βάψιμο σαλονιού.

Ενδιαφέρουσες & Ευφάνταστες προτάσεις: Η πολυετής εμπειρία τους, τους επιτρέπει να σου κάνουν τις πιο όμορφες προτάσεις για χρώματα τοίχου σαλονιού, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις προτιμήσεις σου όσο και τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

Αν θες να βάψεις το σπίτι σου εύκολα και οικονομικά, η λύση είναι απλή.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος για βάψιμο σαλονιού και διάλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει καλύτερα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους ελαιοχρωματιστές στην περιοχή σου

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση και γρήγορη ολοκλήρωση της εργασίας.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κ. Πανάρετος είναι ένας άψογος επαγγελματίας φιλικός ευγενικός κ άριστος στην εργασία που έκανε στο σπίτι μου. Τον ευχαριστώ πολύ κ θα ...
Βασίλης Γ.
56 αξιολογήσεις
Συνέπεια,ταχύτητα,επαγγελματισμος. Ευχαριστώ
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
ήρθε για ένα βάψιμο και κάναμε ολόκληρη ανακαίνιση!
Βαγγέλης Μ.
51 αξιολογήσεις
αν και η συννενοηση μεταξυ μας ήταν απο αποσταση ήταν άψογη και υπηρχε συνέπεια
Δημήτρης Χ.
49 αξιολογήσεις
Συνέπεια,ταχύτητα.οικονομικά....
Σχετικά άρθρα
Αν το σπίτι ενός ανθρώπου είναι το κάστρο του, τότε το σαλόνι είναι η μεγάλη σάλα.
Έκανες την επιλογή να εφαρμόσεις διάφορες τεχνοτροπίες στους τοίχους σου με σκοπό να ξεφορτωθείς το κλασσικό βαρετό τους χρώμα.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει