Βάψιμο Πλακάκια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Βάψιμο Πλακάκια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα 4 tips που πρέπει να ξέρεις για το βάψιμο στα πλακάκια

Θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στο σπίτι σου και έχεις περιορισμένο προϋπολογισμό; Μήπως μόλις μετακόμισες σε ένα σπίτι που το μπάνιο μοιάζει βγαλμένο από άλλη δεκαετία; Σε όλες τις περιπτώσεις, η λύση είναι το βάψιμο για πλακάκια.

Αρκετές φορές, η αντικατάσταση πλακιδίων μπορεί να αποβεί μια περίπλοκη και κουραστική εργασία. Για αυτό, το βάψιμό τους είναι μια πρακτική που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις και εσύ την προσπάθεια σου, διάβασε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να έχεις το αποτέλεσμα που έχεις φανταστεί.

  • Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, φρόντισε για τον καλό καθαρισμό πλακιδίων. Είναι πολύ σημαντικό πριν την εφαρμογή της μπογιάς να έχεις απομακρύνει κάθε ίχνος μούχλας, αλάτων και λεκέδων.
  • Για να είναι πιο εύκολη η διαδικασία, τρίψε τα πλακάκια με ένα γυαλόχαρτο ώστε να φύγει η γυαλάδα τους και απομάκρυνε εντελώς τη σκόνη που θα δημιουργηθεί.
  • Όπως και για το βάψιμο κάθε επιφάνειας έτσι και εδώ, μη ξεχάσεις να προστατέψεις τα σημεία που δεν θες να λερωθούν με χρώμα. Κάλυψε με χαρτοταινία πρίζες, διακόπτες, την κάσα της πόρτας και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ υπάρχει στο τοίχο.
  • Ένα πολύ σημαντικό tip που πρέπει να ακολουθήσεις αφορά τη μπογιά. Άμα θες ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, μην παραλείψεις να ανακατέψεις πολύ καλά το χρώμα.

Με τις παραπάνω συμβουλές, η προσπάθεια σου θα γίνει λίγο πιο εύκολη. Δεν παύει όμως να αποτελεί μια αρκετά τεχνική δουλειά που χρειάζεται κάποια επιδεξιότητα. Αν θες ένα άψογο αποτέλεσμα χωρίς να κουραστείς, η λύση είναι στο Douleutaras.gr.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος στο βάψιμο πλακιδίων. Οι έμπειροι και αξιολογημένοι επαγγελματίες μας θα σου εξασφαλίσουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ευγενέστατος, συνεπέστατος, άψογο αποτέλεσμα στη δουλειά που ανέλαβε!
Ήταν άψογος στη δουλειά του, είχαμε πολύ καλή συνεργασία, ήταν ευγενέστατος!
Πολύ καλή και τίμια συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση