20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Μαρούσι Αττική 151 24

Το Narkissos Hall προσφέρει υπηρεσίες catering, για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις. Δημιουργήσαμε τον χώρο με πολύ κέφι και μεράκι, με σκοπό να μην είναι απλά μία αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ένας πολυχώρος που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Διαθέτουμε 25 χρόνια εμπειρίας και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, να προτείνουμε και να αναλάβουμε κάθε ιδέα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Think Forward M. IKE - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως:

- Επαγγελματικά Γεύματα

- Παρουσιάσεις

- Εκδηλώσεις Γάμων

- Εκδηλώσεις Βαπτίσεων

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Anais Catering Αθανάσιος Καραγιάννης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Anais, προσφέρει υπηρεσίες catering για γάμους και εκδηλώσεις. Η ομάδα μας, φροντίζει για την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων για κάθε είδους εκδήλωση. Η ομάδα του Anais, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, πρόθυμους και φιλικούς να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά και το πάθος μας για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SΑΤΙΝΥ - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η SATINY, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες catering της διοργάνωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαροπλαστείο Καμέλια - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρία μας, Ζαχαροπλαστείο Καμέλια, δραστηριοποιείται στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Με εξειδικευμένο προσωπικό άριστη ποιότητα υλικών και πολύχρονη εμπειρία φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος - Μιχάλης Ζαγοραίος - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υπηρεσίες catering. Δραστηριοποιούμαστε στην Αρτοποιεία και την Ζαχαροπλαστική από το 2009, αναλαμβάνοντας να καλύψουμε κάθε εκδήλωση σας και να ανταποκριθούμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο μπουφές μας αποτελείται από ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων, με ποιοτικά υλικά που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συμβάλλουμε στην επιτυχία της εκδήλωσής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τις υπηρεσίες catering του τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aroma Catering - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η Άρωμα Catering, παρέχει αποτελεσματικές προτάσεις για το catering της εκδήλωσης σας. Από το 2000 πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sala Paradeisos Σπύρος Μπότσαρης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Σάλα Παράδεισος, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις. Το Σάλα Παράδεισος, είναι ένας υπέροχος χώρος που διατίθεται για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Καλύπτουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις αλλά και επαγγελματικού ύφους όπως παρουσιάσεις εταιρειών, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα. Το Σάλα Παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση περισσότερα από 320 άτομα καθιστά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tasty Planet Catering Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Tasty Planet Catering, αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης από το 1995, διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FANTASTIC - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η FANTASTIC, αναλαμβάνει το catering της εκδήλωσης σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια, στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτοντας πολύπειρη ομάδα επαγγελματιών, που θα κληθούν να εξυπηρετήσουν και να επιμεληθούν το μπουφέ της εκδήλωσης σας. Χαρακτηριζόμαστε από τις μοναδικές γεύσεις και από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BREAK WALK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία BREAK WALK, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Καλλιθέας και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TERRA VERDE - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κηφισιά Αττική 145 62

Το TERRA VERDE, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering και φιλοξενίας εκδηλώσεων. Βρισκόμαστε σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην Κηφισιά, που αγκαλιάζει το χείλος του Κηφισού. Ένας χώρος ολοκαίνουργιος, όπου η λιτή δομή της σύγχρονης αισθητικής παντρεύεται την κομψότητα και τη μεγαλοπρέπεια μιας άλλης εποχής, δεν μπορεί παρά να αποτελεί το ιδανικό σκηνικό που θα φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ROUAN THAI RESTAURANT - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πειραιάς Αττική 185 32

Το εστιατόριο Rouan Thai, παρέχει Ταϋλανδέζικες προτάσεις υπηρεσιών catering. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή του Πειραιά για πολλά συνεχόμενα έτη, εξυπηρετώντας διοργανώσεις εκδηλώσεων στο εστιατόριο αλλά και αναλαμβάνοντας υπηρεσίες catering σε άλλους χώρους. Διαθέτουμε ειδική αίθουσα για κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις και το προσωπικό, Ταϋλανδέζικης καταγωγής, εκπέμπει την ηρεμία, την καλοσύνη και με επαγγελματισμό παρέχει άψογες υπηρεσίες κάθε στιγμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DESPINA PATISSERIE CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γλυφάδα Αττική 166 75

Το ζαχαροπλαστείο, DESPINA PATISSERIE, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και καταξιωμένο προσωπικό, με διακριτική παρουσία στον κλάδο του catering και εξεζητημένο χαρακτήρα. Φτιάχνουμε πλήρως τον μπουφέ της εκδήλωσης σας, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά και τις πολύ νόστιμες γεύσεις μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COOKIE LAND - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια και διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με γευστικές προτάσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERCATERING - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η InterCatering, αναλαμβάνει τις υπηρεσίες κέτερινγκ της εκδήλωσης σας. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται εδώ και 22 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε γραφεία 300τ.μ. στη Γλυφάδα, όπου και στεγάζεται το τμήμα δεξιώσεων. Η εμπειρία επεκτείνεται στον τομέα φιλοξενίας δεξιώσεων, όπου έχουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων σε 19, συνολικά, χώρους με τους οποίους έχουμε αποκλειστική συνεργασία ή είναι δικής μας ιδιοκτησίας. Χαρακτηριζόμαστε από την οργάνωση και τον σεβασμό απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

M & M CATERING SERVICES - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια και διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με γευστικές προτάσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHENS CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ίλιον Αττική 131 21

Το ATHENS CATERING, αναλαμβάνει υπηρεσίες catering. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και καταξιωμένο προσωπικό, με διακριτική παρουσία στον χώρο και εξεζητημένο χαρακτήρα. Φτιάχνουμε πλήρως τον μπουφέ της εκδήλωσης σας, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Χαρακτηριζόμαστε από την προσεκτική δουλειά και τις πολύ νόστιμες γεύσεις μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…