20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Μαρούσι Αττική 151 24

Το Narkissos Hall προσφέρει υπηρεσίες catering, για προσωπικές ή επαγγελματικές δεξιώσεις. Δημιουργήσαμε τον χώρο με πολύ κέφι και μεράκι, με σκοπό να μην είναι απλά μία αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά ένας πολυχώρος που θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του ιδιώτη αλλά και του επαγγελματία. Διαθέτουμε 25 χρόνια εμπειρίας και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, να προτείνουμε και να αναλάβουμε κάθε ιδέα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aroma Catering - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η Άρωμα Catering, παρέχει αποτελεσματικές προτάσεις για το catering της εκδήλωσης σας. Από το 2000 πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Think Forward M. IKE - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως:

- Επαγγελματικά Γεύματα

- Παρουσιάσεις

- Εκδηλώσεις Γάμων

- Εκδηλώσεις Βαπτίσεων

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Anais Catering Αθανάσιος Καραγιάννης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας, Anais, προσφέρει υπηρεσίες catering για γάμους και εκδηλώσεις. Η ομάδα μας, φροντίζει για την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας απαιτήσεων για κάθε είδους εκδήλωση. Η ομάδα του Anais, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, πρόθυμους και φιλικούς να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε, αλλά και το πάθος μας για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος - Μιχάλης Ζαγοραίος - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υπηρεσίες catering. Δραστηριοποιούμαστε στην Αρτοποιεία και την Ζαχαροπλαστική από το 2009, αναλαμβάνοντας να καλύψουμε κάθε εκδήλωση σας και να ανταποκριθούμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο μπουφές μας αποτελείται από ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων, με ποιοτικά υλικά που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συμβάλλουμε στην επιτυχία της εκδήλωσής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SΑΤΙΝΥ - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η SATINY, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες catering της διοργάνωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαροπλαστείο Καμέλια - - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρία μας, Ζαχαροπλαστείο Καμέλια, δραστηριοποιείται στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Με εξειδικευμένο προσωπικό άριστη ποιότητα υλικών και πολύχρονη εμπειρία φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sala Paradeisos Σπύρος Μπότσαρης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Σάλα Παράδεισος, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες catering για εκδηλώσεις. Το Σάλα Παράδεισος, είναι ένας υπέροχος χώρος που διατίθεται για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Καλύπτουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις αλλά και επαγγελματικού ύφους όπως παρουσιάσεις εταιρειών, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα. Το Σάλα Παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση περισσότερα από 320 άτομα καθιστά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Αργυρίου - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρεία FSAr Catering δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις Υπηρεσίες Catering για τουλάχιστον 25 χρόνια. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση όλων των ειδών των εκδηλώσεων. Διακρινόμαστε για την προσεκτική επιλογή των υλικών και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, για κάθε εκδήλωση και για κάθε περίσταση, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εταιρική σίτιση. Γνώμονας σε κάθε συνεργασία μας είναι η υψηλή ποιότητα και οι υπέροχες γεύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Tasty Planet Catering Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Tasty Planet Catering, αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης από το 1995, διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εύγευστον Catering - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Γέρακας Αττική 153 44

Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε τις υπηρεσίες catering που χρειάζεστε για τις εκδηλώσεις σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alpina Catering Δημήτρης Γουναρίδης - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νίκαια Αττική 184 51

Με στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσής σας το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προτείνει τον κατάλληλο χώρο οργανώνοντας άψογα κάθε είδους εκδήλωση με πλήρη διακόσμηση, service και εξοπλισμό υψηλής αισθητικής. Οι εγκαταστάσεις μας και η τήρηση διεθνών προδιαγραφών,διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας. Ο εξοπλισμός μας καλύπτει όλες τις ανάγκες εστίασης σε οποιονδήποτε χώρο επιλεγεί. Στα εργαστήριά μας χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα, αγνά υλικά. Είμαστε στη διάθεση σας, να φέρουμε άριστο αποτέλεσμα στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Περιστέρι Αττική 121 34

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τις υπηρεσίες catering του τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Δάφνη Αττική 172 35

Οι υπηρεσίες catering είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και παρέχουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις πάντα με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WHITE STORIES WEDDING AND COORDINATION - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Χολαργός Αττική 155 61

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της διοργάνωσης και του στολισμού γάμου και βάπτισης και αναλαμβάνω και το catering των εκδηλώσεων, αυτών. Σήμερα, χάρη στην πολυετή πείρα μας, στον επαγγελματισμό μας, την πληρότητα και επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την διαρκή ενημέρωση και αναβάθμιση, έχουμε καταξιωθεί στον χώρο. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, γι΄αυτό και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Η εταιρεία μας διαθέτει και υπηρεσία catering, για τους πελάτες του. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική διεξαγωγή των event σας, με την παροχή των καλύτερων γευστικών προτάσεων, με τα πιο αγνά υλικά. Η εμπειρία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ποιότητα σε συνδυασμό με αυτό που έχετε ονειρευτεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή δημιουργία event!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIJON - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Με την εξειδικευμένη ομάδα μου παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες catering με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες catering της διοργάνωσης σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POI: Catering- Δημόπουλοι Αφοί - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Καισαριανή Αττική 161 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις catering για τις εκδηλώσεις σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

D Stergiou - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Καματερό Αττική 134 51

Είμαστε η άμεση και εγγυημένη λύση στις υπηρεσίες catering με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering