Υγραεριοκίνηση (Τοποθέτηση & Εγκατάσταση)

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service)

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τα ‘‘υπέρ’’ της εγκατάστασης υγραεριοκίνησης

Η υγραεριοκίνηση, έχει μπει ενεργά στην ζωή μας και αποτελεί την ιδανική εναλλακτική μορφή αυτοκίνησης με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την λειτουργία του αυτοκινήτου αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και της τσέπης σας. Ειδικά, στην σημερινή εποχή η μετατροπή του αυτοκινήτου με υγραέριο, μπορεί να έχει κάποιο αρχικό κόστος, όμως η απόσβεση γίνεται άμεσα και τα οφέλη γίνονται πολύ σύντομα ορατά.

Θέλεις να μάθεις τα ''υπέρ'' της τοποθέτησης υγραεριοκίνησης για το αυτοκίνητο και το πορτοφόλι σου;

  • Το κόστος του υγραερίου είναι φθηνότερο σε σχέση με την βενζίνη.
  • Η υγραεριοκίνηση βοηθάει στην προστασία του περιβάλλοντος και αυτό γιατί το υγραέριο έχει μικρότερες εκπομπές σε μονοξείδιο του άνθρακα, σε οξείδιο του αζώτου, σε υδρογονάνθρακες και σε διοξείδιο του άνθρακα.
  • Το υγραέριο δεν αφήνει τόσα κατάλοιπα και έτσι το λάδι, τα μπουζί και οι κύλινδροι παραμένουν καθαρότεροι εξασφαλίζοντας μακροβιότητα του κινητήρα.
  • Η μπουκάλα υγραερίου είναι πολύ πιο ασφαλής από την δεξαμενή καυσίμου σε πιθανή ανάφλεξη ή έκρηξη, σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Το σύστημα υγραεριοκίνησης απαιτεί ελάχιστη συντήρηση(service) και συγκεκριμένα χρειάζεται αλλαγή φίλτρων κάθε 20.000χλμ.


Εάν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην μετατροπή του αυτοκινήτου με υγραέριο, μόνο ένα εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να αναλάβει την διαδικασία αλλαγής και να κινήσει τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες.4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Βρίσκεσαι στο δρόμο για τη δουλειά ή, σε καλύτερο σενάριο, για τη παραλία και ενώ οδηγείς με ξεγνοιασιά,
Τώρα, που οι Πασχαλινές διακοπές και το καλοκαίρι πλησιάζουν, ίσως να σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι για να ξεσκάσεις ή να επισκεφθείς