Υδραυλική Εγκατάσταση Μπάνιου & Καλοριφέρ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Υδραυλική Εγκατάσταση Μπάνιου & Καλοριφέρ

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τί χρειάζεται να ξέρεις για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις;

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ένα από τα βασικότερα σημεία σε ένα σπίτι. Η παρουσία τους είναι αναγκαία, καθώς εξασφαλίζουν την διοχέτευση του νερού στους χώρους που απαιτείται η χρήση του και την μετέπειτα μεταφορά του προς την αποχέτευση ή τον βόθρο.  

Το εύρος εργασιών που καλύπτουν είναι πολύ μεγάλο, ενώ οι τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται για να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του χώρου είναι πολλές και απαιτούν έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Σε ποια σημεία του χώρου είναι απαραίτητη μία υδραυλική εγκατάσταση;

Οι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι οι υδραυλικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται σίγουρα σε χώρους όπως τα μπάνια και οι κουζίνες και σε πολλές περιπτώσεις συναντώνται στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια.

Οι βασικές εργασίες για την τοποθέτηση της υδραυλικής εγκατάστασης, γίνονται κατά την διάρκεια της κατασκευής του χώρου και έπειτα οι επαγγελματίες προχωρούν στις υπόλοιπες τεχνικές εργασίες.

Ποιες είναι οι βασικές υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού;

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα που περιλαμβάνει τις βασικότερες υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού:

Υδραυλική Εγκατάσταση Μπάνιου

Αποτελεί από τις σημαντικότερες εργασίες ανακαίνισης μπάνιου και πραγματοποιείται στην αρχή ώστε να είναι βέβαιο ότι έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και δεν θα χρειαστούν περαιτέρω υδραυλικές εργασίες στο μέλλον.

Το νερό που διοχετεύεται στην υδραυλική εγκατάσταση του μπάνιου, χρησιμοποιείται τόσο από τις ηλεκτρικές συσκευές του μπάνιου (πλυντήριο ρούχων) όσο και από την τουαλέτα και την ντουζιέρα.

Οι σωληνώσεις της ύδρευσης και της αποχέτευσης, στην υδραυλική εγκατάταση μπάνιου είναι πολύ σημαντικό να αποτελούνται από ποιοτικά υλικά που δεν φθείρονται από τον χρόνο και σε περίπτωση βλάβης δεν επηρεάζονται μεταξύ τους.

Επειδή το ζήτημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, είναι πολύ εξειδικευμένο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είτε βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης μπάνιου είτε ασχολείσαι με μία νέα κατασκευή, είναι να συμβουλευτείς έμπειρους υδραυλικούς.

Υδραυλική Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Η υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ, είναι απαραίτητη για την θέρμανση κατά την διάρκεια του χρόνου και πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματίες υδραυλικούς. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες υδραυλικοί, ελέγχουν την πορεία του νερού ώστε να μην υπάρχουν κακοτεχνίες και διαρροές στο σύστημα ύδρευσης.

Τα καλοριφέρ, αποτελούν θερμαινόμενα σώματα που διοχετεύουν τον ζεστό αέρα στην ατμόσφαιρα, εάν οι σωληνώσεις ύδρευσης παρουσιάσουν βλάβη, ο χώρος δεν θερμαίνεται σωστά και το κόστος επισκευής των σωληνώσεων της υδραυλικής εγκατάστασης, είναι μεγάλο.

Για να μην έχεις λοιπόν περαιτέρω έξοδα, καλό θα ήταν να επιλέξεις τους επαγγελματίες υδραυλικούς της πλατφόρμας μας. Οι υδραυλικοί μας, θα αναλάβουν την επαγγελματική εγκατάσταση του καλοριφέρ, έχοντας πρώτα δημιουργήσει σχέδια για την υδραυλική σου εγκατάσταση αλλά και εκτενή έρευνα του χώρου που θα τοποθετηθεί.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μας πληροφόρησαν για τα σημεία που προσέχουν ώστε να παραδίδουν στους πελάτες τους καλές υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Ποια χαρακτηριστικά διαθέτει μία καλή υδραυλική εγκατάσταση;

Η υδραυλική εγκατάσταση, είναι σημαντικό να λειτουργεί στην εντέλεια είτε αφορά τα συστήματα ύδρευσης είτε τα συστήματα αποχέτευσης. Για να χαρακτηριστεί μία υδραυλική εγκατάσταση καλή, πρέπει να την διακρίνουν τα παρακάτω στοιχεία:

Σωστός Σχεδιασμός του σημείο τοποθέτησης της υδραυλικής εγκατάστασης.

Πριν τοποθετηθεί η υδραυλική εγκατάσταση, είναι απαραίτητο να έχει γίνει έρευνα του σημείου όπου θα τοποθετηθεί καθώς και της διαδρομής που θα κάνουν οι σωληνώσεις.

Να μην υπάρχει σημείο συνάντησης του υδρευτικού συστήματος με το αποχετευτικό.

Τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης να μην έρχονται σε καμία περίπτωση σε επαφή ώστε να μην διακυβεύεται η υγεία εκείνων που καταναλώνουν το συγκεκριμένο νερό.

Να έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι πιστοποιημένα και ποιοτικά ώστε να εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία της υδραυλικής εγκατάστασης. Τα τελευταία χρόνια υλικό που προτιμάται περισσότερο στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, είναι ο χαλκός. Ο χαλκός, έχει υψηλή αντοχή και δεν αντιδρά με τα υπόλοιπα οικοδομικά υλικά.

Να είναι προσβάσιμη η υδραυλική εγκατάσταση.

Η υδραυλική εγκατάσταση, πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη ώστε να μπορεί να επισκευαστεί εύκολα σε ενδεχόμενο βλάβης.

Ξεχωριστοί διακόπτες.

Να υπάρχει ξεχωριστός διακόπτης για κάθε υδραυλική εγκατάσταση, ώστε να απομονώνεται η βλάβη σε περίπτωση προβλήματος.

Βασικοί λόγοι που θα χρειαστείς τον υδραυλικό μας για την υδραυλική σου εγκατάσταση!

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί μας, αναλαμβάνουν καθημερινά να τις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων και φροντίζουν να αναλάβουν την μετέπειτα συντήρηση αλλά και επισκευή τους, εφόσον χρειασθεί.

Εάν αναρωτιέσαι ακόμη για το πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια των επαγγελματικών μας για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις μπάνιου, καλοριφέρ και αποχέτευσης, παρακάτω θα βρεις μερικές περιπτώσεις που η συμβολήτ ους είναι απαραίτητη:

 • Υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης (λυμάτων, ομβρίων, υδάτων)
 • Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης και παραγωγής
 • Εγκατάσταση θέρμανσης
 • Τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
 • Αλλαγή παλαιών σωληνώσεων κουζίνας ή μπάνιου
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Αντιμετώπιση διαρροών σε σωλήνες
 • Εγκατάσταση και επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Αλλαγή σωμάτων καλοριφέρ
 • Επισκευή και συντήρηση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • Καθαρισμός υδρορροών και αποχετεύσεων
 • Διάφορες υδραυλικές βλάβες σε καζανάκια, βρύσες, νεροχύτες, κλπ.
 • Ανακαίνιση μπάνιου

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις επαγγελματίες υδραυλικούς για κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εργασία που χρειάζεσαι. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσουν αξιόπιστα κάθε υδραυλική εργασία που επιθυμείς.

Μετά από αναλυτική μελέτη του χώρου θα πραγματοποιήσουν το σχέδιο της υδραυλικής εγκατάστασης και θα προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες, ενώ είναι άμεσα στη διάθεσή σου και για οποιαδήποτε έκτακτη βλάβη.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ, πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά για κόστος υδραυλικής εγκατάστασης και εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματίας, οικονομικός και καλός στη δουλειά του!
Γρήγοροι, εξυπηρετικοί και με οικονομικές τιμές!!
Στην ώρα τους, καταρτισμένοι και εξυπηρετικοί!
Πολύ καλός. Μας επισκέφθηκε γρήγορα, είδε το πρόβλημα, μας εξήγησε και όλα αυτά σε λογικές τιμές!
Άψογος επαγγελματίας, γρήγορος και σωστός! Ευγενικός και πολύ συνεργάσιμος.
Η συνεργασία ήταν άριστη, έγινε στο σπίτι αλλαγή μπαταρίας νεροχύτη και αλλαγή νιπτήρα σε WC!
Σχετικά άρθρα
Μία βουλωμένη μπανιέρα, τουαλέτα ή ένας νιπτήρας είναι προβλήματα που σχεδόν όλοι έχουμε αντιμετωπίσει έστω και μία φορά
Δεν έχουν όλα τα μπάνια τις ίδιες προδιαγραφές και δυνατότητες για μεγάλες μπανιέρες.