Υαλοπίνακες - Τζάμια Διπλά & Τρίπλεξ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Υαλοπίνακες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

6 Είδη Υαλοπινάκων για να τοποθετήσεις!

Οι υαλοπίνακες που θα τοποθετήσουμε στον χώρο μας, αποτελούν βασικό παράγοντα για να έχουμε μία ποιοτική κατασκευή, που θα μας εξασφαλίσει την ατμόσφαιρα που επιθυμούμε.

Ανάλογα, με την θέση που βρίσκεται το κούφωμα στο οποίο θα τοποθετηθεί ο υαλοπίνακας, επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος τζαμιού που θα ταιριάξει και θα ενισχύσει τα κουφώματα του χώρου. Υπάρχουν πολλά είδη τζαμιών που μπορείς να εγκαταστήσεις στον οικιακό και τον επαγγελματικό σου χώρο. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας και μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο δημοφιλή και τα χαρακτηριστικά τους:

Μονοί υαλοπίνακες: Αποτελούν τους γνωστούς συμβατικούς υαλοπίνακες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται συνήθως σε χώρους που είναι μη κατοικήσιμοι και δεν διαθέτουν θέρμανση ή ψύξη.

Υαλοπίνακες Τρίπλεξ: Προκύπτουν από την συνένωση 2 ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνη διάφανη, ημιδιαφανή, η έγχρωμη. Η συνένωση βοηθάει στην αύξηση της αντοχής σε κρούση και διαθέτουν το ισχυρό πλεονέκτημα, ότι σε περίπτωση που προκληθεί εντέλει θραύση, το τζάμι συγκρατείται από την μεμβράνη και δεν καταρρέει με τον κίνδυνο να τραυματίσει κάποιον.

Τζάμια Securit: Οι υαλοπίνακες ψήνονται και σκληραίνουν και έτσι είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν. Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι αποφεύγεται ο τραυματισμός.

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες: Διαθέτουν μία ειδική επίστρωση στην μια πλευρά της επιφάνειας τους και λειτουργούν σαν καθρέπτες στο υπέρυθρο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Έτσι, μειώνεται η θερμική ακτινοβολία που διέρχεται μέσα από το τζάμι αλλά επίσης η εσωτερική θερμική ακτινοβολία δεν διαφεύγει προς τα έξω.

Διπλά Τζάμια: Είναι αποτέλεσμα της συνένωσης με την χρήση αποστάτη δύο απλών παράλληλων τζαμιών. Στο κενό που δημιουργείται μεταξύ των τζαμιών, περιέχεται ξηρός αέρας. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι αυξάνουν την ηχομόνωση και θερμομόνωση των κουφωμάτων.

Τριπλοί υαλοπίνακες: Είναι αποτέλεσμα της συνένωσης τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών. Έχουν αυξημένα οφέλη ηχομόνωσης και θερμομόνωσης από τα διπλά αλλά διαθέτουν αυξημένο βάρος και χρειάζονται ειδική κατασκευή για να τοποθετηθούν.

Η τοποθέτηση διπλών τζαμιών αλλά και τζαμιών τρίπλεξ, είναι από τις πιο συνήθεις εργασίες που αναλαμβάνουν οι τεχνίτες μας. Τα οφέλη που συγκεντρώνουν και η άμεση απόσβεση των χρημάτων που επενδύεις για την τοποθέτηση, αποτελούν βασικούς λόγους που οι περισσότεροι τα επιλέγουν.

Οποιοδήποτε είδος τζαμιού κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι μόνο εφόσον το συνδυάσεις με ένα γερό και ποιοτικό κούφωμα, θα απολαύσεις τα οφέλη του στο έπακρο. Ο συνδυασμός ενεργειακών υαλοπινάκων με ενεργειακά κουφώματα θα σου προσφέρει μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση ενώ παράλληλα η εξοικονόμηση ενέργειας θα φτάσεις έως 50 %.

Για να γνωρίζεις όλες τις επιλογές που έχεις και να κάνεις την καλύτερη επιλογή, δεν έχεις παρά να επιλέξεις έναν από τους αξιόπιστους τεχνίτες μας. Με λίγα μόνο κλκ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή ή αντικατάσταση υαλοπίνακα και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Γρήγορη εξυπηρέτηση, πολύ καλή δουλειά!!!
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
Άψογος επαγγελματίας. Γρήγορος, οικονομικός, καθαρός! Όλα ολοκληρώθηκαν τέλεια!
Άψογος επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Άψογος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Πολύ λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Σχετικές υπηρεσίες