Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τζάμια: Τί χρειάζεται να ξέρεις πριν τα τοποθετήσεις;

Θέλεις να βάλεις καινούργια τζάμια στην οικία σου; Η τοποθέτησή τους, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα εάν έχεις επαγγελματική βοήθεια, η επιλογή όμως μπορεί να πάρει χρόνο αφού τα είδη που υπάρχουν στην αγορά είναι πολλά και οι ιδιότητές του ποικίλουν. Για να βρεις εκείνο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, πρέπει να έχεις μία αντίληψη γύρω από τα είδη, τα χαρακτηριστικά τους και τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις ότι χρειάζεται να ξέρεις πριν την τοποθέτηση.

Πλεονεκτήματα στα Τζάμια Νέας Τεχνολογίας!

Μόνωση: Τα τζάμια και οι υαλοπίνακες τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν υψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Η ικανότητά τους, να διατηρούν τις θερμοκρασίες στον εσωτερικό του χώρου σου σε ιδανικά επίπεδα, μειώνει την ανάγκη χρήσης συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Ακόμη, με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην μείωση της απώλειας θερμικής ακτινοβολίας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Θωράκιση & Αντοχή: Οι περισσότεροι υαλοπίνακες διακρίνονται για την αντοχή τους σε βάθος χρόνου και την ανθεκτικότητά τους στην κρούση. Ο συνδυασμός τους με ένα γερό κούφωμα αναβαθμίζει την αντοχή της κατασκευής και παράλληλα διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα μπορέσει να εισβάλει στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Προστασία: Τα τζάμια ασφαλείας, είναι το είδος που προσφέρει μέγιστη προστασία σε περίπτωση θραύσης όμως και τα laminate τζάμια είναι μία εξίσου καλή επιλογή. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτών των δύο ειδών, είναι ότι τα ασφαλείας σε περίπτωση σπασίματος θρυμματίζονται ενώ τα τρίπλεξ συγκρατούν τα κομμάτια τους πάνω σε ειδική μεμβράνη.

Οικονομία: Οι υαλοπίνακες τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρουν άμεση απόσβεση των χρημάτων που επενδύεις. Ειδικά, τα ενεργειακά τζάμια με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες μειώνουν την ανάγκη για χρήση καλοριφέρ ή κλιματιστικού και αυτό οδηγεί σε εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς.

Διαβάζοντας τα παραπάνω, είναι βέβαιο ότι έχεις πειστεί ότι η τοποθέτηση τζαμιών είναι μία πολύ καλή ιδέα. Υπάρχουν πολλά είδη που θα σου εξασφαλίσουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα. Εμείς διαλέξαμε τα δημοφιλέστερα είδη υαλοπινάκων και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη επιλογή:

  • Ενεργειακά Τζάμια

  • Τρίπλεξ Τζάμια

  • Τζάμια Ασφάλειας

  • Πυρίμαχα Τζάμια

  • Μονά & Διπλά Τζάμια

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες στο Χαλάνδρι και πραγματοποιούν τοποθέτηση, επισκευή και αλλαγή τζαμιών, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συμπληρώνοντας την φόρμα μπορείς να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές με τοποθέτηση από τους πιο αξιόπιστους τζαμάδες στο Χαλάνδρι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....ΣΥΝΕΠΗΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, ανταποκρίθηκε αμέσως στην αγγελία μου . Παρέδωσε χωρίς καμία καθυστέρηση την δουλεια. Ευγενικός και με διάθεση...

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Συνεπής, Επαγγελματίας. Καθαρός, γρήγορος και αποτελεσματικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Ο Ηλίας ηταν συνεπής στην εργασία που συμφωνήσαμε και τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Άψογη επαγγελματίες, πολύ καλή εργασία, προσιτές τιμές. Έλησαν κάθε απορία, συνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε, και προπάντων Άνθρωποι

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Συνεπής, γρήγορος και αποτελεσματικός!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Χαλάνδρι

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Χαλάνδρι - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει