Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί επιλογές έχεις στα τζάμια;

Ψάχνεις για τζάμια ή κρύσταλλα στην Θεσσαλονίκη; Τα τζάμια, είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι των κουφωμάτων. Ο συνδυασμός ενός ποιοτικού τζαμιού με ένα γερό και στιβαρό κούφωμα, εξασφαλίζει την προστασία του σπιτιού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και από πιθανούς εισβολείς. Πέρα από τα κουφώματα τα κρύσταλλα ή τα τζάμια, χρησιμοποιούνται και σε άλλες κατασκευές ( προστατευτικά σκαλιών, μπαλκονιού κα.α).

Η συνολική κατασκευή σου, κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την ποιότητα των τζαμιών που θα τοποθετήσεις. Οι επιλογές που έχεις σε είδη είναι πολλές και χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια για την επιλογή και την εγκατάσταση. Εξαίρεση, αποτελούν τα ενεργειακά τζάμια (low-e), τα οποία είναι μονόδρομος όταν είσαι έτοιμος να τοποθετήσεις ενεργειακά κουφώματα.

Για να βρεις ποιο τζάμι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου, πρέπει να γνωρίζεις τί επιλογές έχεις. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας και μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά:

Μονά τζάμια: Αποτελούν τα συμβατικά τζάμια, με πάχος που κυμαίνεται από 4mm και 12mm. Τα τζάμια που έχουν πάχος από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες αλλά κατάλληλα για τοποθέτηση σε κουφώματα που βρίσκονται σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες.

Σε αυτούς τους χώρους είναι σημαντικότερος ο αερισμός παρά η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας. Από 8mm πάχος και περισσότερο, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

Laminated Τζάμια: Προέρχονται από την συνένωση δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στην κρούση ενώ παράλληλη άμα σπάσουν δεν διαλύονται αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη, προσφέροντας ασφάλεια.

Τζάμια Securit: Τα τζάμια securit, είναι τα λεγόμενα τζάμια που «ψήνονται». Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η μεγάλη τους αντοχή και το γεγονός ότι δεν σπάνε εύκολα. Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν τα τζάμια securit, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι μειώνουν αισθητά το κίνδυνο ενός ατυχήματος.

Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια έχουν μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια καθώς διαθέτουν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον χώρο που τοποθετούνται. Μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται από το τζάμι ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο ενεργειακό υαλοπίνακα για το κούφωμά σου, άμεσα και αξιόπιστα.

Διπλά Τζάμια: Αποτελούνται από δύο μονά παράλληλα τζάμια. Συνήθως, επιλέγονται για την ενίσχυση των κουφωμάτων και για καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Τριπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

Πυρίμαχα Τζάμια: Τοποθεντούνται κυρίως ως προστατευτικά μπροστά από τα τζάκια. Τα πυρίμαχα τζάμια, προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από τα τζάκια.

Που βρίσκουν εφαρμογή τα τζάμια και τα κρύσταλλα;

Όπως προαναφέρθηκε, τα τζάμια και τα κρύσταλλα χρησιμοποιούνται σε διάφορες κατασκευές για οικιακούς και επαγγελματικούς σκοπούς και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Πέρα από τα κουφώματα του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και για τις ακόλουθες περιπτώσεις κατασκευών:

  • Γυάλινες Σκάλες
  • Κάγκελα
  • Στέγαστρα
  • Καμπίνες Μπάνιου
  • Διαχωριστικά Χώρων
  • Καθρέπτες
  • Ντουζιέρες
  • Μπαλκόνια
  • Γυάλινες Πόρτες
  • Πτυσσόμενα Κρύσταλλα

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στην Θεσσαλονίκη για υπηρεσίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης τζαμιών και κρυστάλλων. Οι τεχνίτες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες τζαμιών και κρυστάλλων στον χώρο και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία με υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Με τον εξειδικευμένο τους εξοπλισμό, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες σας τοποθετώντας οποιοδήποτε είδος τζαμιού, με εγγυημένη ασφάλεια και ποιότητα. Πέρα από τα κλασικά τζάμια, οι επαγγελματίες μας δίνουν λύση στην άμεση κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπετασμάτων σε επαγγελματικούς χώρους.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Ολα εγιναν οπως επρεπε. Μου εξηγησε ακριβως τι θα γινει, πως θα γινει απο το πρωτο ραντεβου.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Ο κ. Κουνατίδης ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματός μας κι έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες με επαγγελματισμό, συνέπεια, καλή...
Σταύρος Κ.
11 αξιολογήσεις
Σταυρός και Κυριάκος, δύο επαγγελματίες με ευγένεια, χαμόγελο οι οποίοι εμπνέουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή που τους...
BRK Κ.
9 αξιολογήσεις
άψογοι συνεργάτες αυτό τα λέει όλα
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κ.
2 αξιολογήσεις
ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ. ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Μάριος Σ.
1 αξιολόγηση
'Οσα συμφωνήθηκαν,στο κόστος που συμφωνήθηκαν και στο χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε,έγιναν!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει