Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2017

Τζάμια Θεσσαλονίκη: Ποιο είδος θα επιλέξεις;

Ψάχνεις για τζάμια ή κρύσταλλα στην Θεσσαλονίκη; Τα τζάμια, είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι των κουφωμάτων. Ο συνδυασμός ενός ποιοτικού τζαμιού με ένα γερό και στιβαρό κούφωμα, εξασφαλίζει την προστασία του σπιτιού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και από πιθανούς εισβολείς. Πέρα από τα κουφώματα τα κρύσταλλα ή τα τζάμια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούνται και σε άλλες κατασκευές (προστατευτικά για σκάλες, μπαλκόνια κλπ).

Η συνολική κατασκευή, κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την ποιότητα των τζαμιών που θα τοποθετήσεις. Οι επιλογές που έχεις σε είδη είναι πολλές και χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια για την επιλογή και την εγκατάσταση. Εξαίρεση, αποτελούν τα ενεργειακά τζάμια (low-e), τα οποία είναι μονόδρομος, αν αποφασίσεις να τοποθετήσεις ενεργειακά κουφώματα.

Ποιες επιλογές έχεις στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Για να βρεις ποιο τζάμι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου, πρέπει να γνωρίζεις ποιες επιλογές έχεις. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας που δραστηριοποιούνται στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη και μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Ποια είναι, λοιπόν;

1. Μονά τζάμια: Αποτελούν τα συμβατικά τζάμια, με πάχος που κυμαίνεται από 4mm και 12mm. Τα τζάμια που έχουν πάχος από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες, αλλά κατάλληλα για τοποθέτηση σε κουφώματα που βρίσκονται σε χώρους, όπως αποθήκες και βιοτεχνίες στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτούς τους χώρους είναι σημαντικότερος ο αερισμός παρά η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας. Από 8mm πάχος και περισσότερο, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

2. Laminated ή Triplex Τζάμια: Προέρχονται από την συνένωση δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στην κρούση, ενώ παράλληλα άμα σπάσουν δεν διαλύονται, αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη, προσφέροντας ασφάλεια.

3. Τζάμια Securit: Τα τζάμια securit, είναι τα λεγόμενα τζάμια που «ψήνονται». Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η μεγάλη τους αντοχή και το γεγονός ότι δεν σπάνε εύκολα. Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν τα τζάμια securit, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι μειώνουν αισθητά το κίνδυνο ενός ατυχήματος.

4. Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια έχουν μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, καθώς διαθέτουν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον χώρο που τοποθετούνται. Μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται από το τζάμι, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο ενεργειακό υαλοπίνακα για το κούφωμά σου.

5. Διπλά Τζάμια: Αποτελούνται από δύο μονά παράλληλα τζάμια. Συνήθως, επιλέγονται για την ενίσχυση των κουφωμάτων και για καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

6. Τριπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα, αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

7. Πυρίμαχα Τζάμια: Στη Θεσσαλονίκη επιλέγονται συχνά τα πυρίμαχα τζάμια και τοποθετούνται κυρίως ως προστατευτικά μπροστά από τα τζάκια. Τα πυρίμαχα τζάμια, προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από τα τζάκια.

Τζάμια Θεσσαλονίκη-Τιμές: Σε τι κόστος κυμαίνονται τα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος που θα επιλέξεις και τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Ενδεικτικά, η τιμή εκκίνησης ενός απλού μονού τζαμιού, χωρίς κούφωμα ξεκινάει από τα 25€/m². Ωστόσο, όσο αυξάνονται τα τζάμια, διπλά ή τριπλά και όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αντίστοιχα αυξάνεται και η τιμή.

Αν θέλεις να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος των τζαμιών που χρειάζεσαι, μαζί με τα κόστη της εργασίας και το ΦΠΑ, μπορείς να πάρεις προσφορές για την εργασία σου από την πλατφόρμα μας.

Που βρίσκουν εφαρμογή τα τζάμια-κρύσταλλα στη Θεσσαλονίκη;

Όπως προαναφέρθηκε, τα τζάμια και τα κρύσταλλα χρησιμοποιούνται σε διάφορες κατασκευές για οικιακούς και επαγγελματικούς σκοπούς στη Θεσσαλονίκη και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Πέραν από τα κουφώματα του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και για τις ακόλουθες περιπτώσεις κατασκευών:

 • Γυάλινες Σκάλες

 • Κάγκελα

 • Στέγαστρα

 • Καμπίνες Μπάνιου

 • Διαχωριστικά Χώρων

 • Καθρέπτες

 • Ντουζιέρες

 • Μπαλκόνια

 • Γυάλινες Πόρτες

 • Πτυσσόμενα Κρύσταλλα

Για όποια εφαρμογή και αν αναζητάς τζάμια στη Θεσσαλονίκη, οι έμπειροι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προτείνουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, για υπηρεσίες τοποθέτησης και αντικατάστασης τζαμιών και κρυστάλλων. Οι τεχνίτες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες τζαμιών και κρυστάλλων στον χώρο και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία με υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Με τον εξειδικευμένο τους εξοπλισμό, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες σας τοποθετώντας οποιοδήποτε είδος τζαμιού, με εγγυημένη ασφάλεια και ποιότητα. Πέρα από τα κλασικά τζάμια, οι επαγγελματίες μας δίνουν λύση στην άμεση κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπετασμάτων σε επαγγελματικούς χώρους.

Αν ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση ή την αντικατάσταση στα τζάμια σου στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από του έμπειρους επαγγελματίες στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη. Άμεσα & Αξιόπιστα!

Παρακάτω, θα βρεις μοναδικές ιδέες για τη χρήση τζαμιών στη διακόσμηση του σπιτιού που θα σε εμπνεύσουν! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Λάζαρος Σ.
46 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας. Όσες φορές ήρθε, ήταν στην ώρα του και δεν άργησε λεπτό. Μου έδωσε όλες τις υπάρχουσες λύσεις, έχει άριστη γνώση ...

Ιωάννης Δ.
46 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας και άριστος γνώστης της συγκεκριμένης δουλειάς , τοποθέτησε τις σήτες σε χρόνο ρεκόρ και με τα καλύτερα υλικά της αγ...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Καταπληκτικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Βρήκα τον κ.Κουνατίδη απ΄το douleutaras όταν άλλο συνεργείο που είχα προσλάβει αντί να ολοκληρώ...

Douleutaras.gr λογότυπο
Σταύρος Κ.
11 αξιολογήσεις

Έμεινα ευχαριστημένος και εξυπηρετήθηκα τάχιστα

Douleutaras.gr λογότυπο

Πολύ καλή συνεννόηση, όλα στην ώρα του, γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά. Μπράβο. Επαγγελματίες!

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κ.
2 αξιολογήσεις

ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ. ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Ιωάννης Δ.

Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
46 reviews

Είμαστε στον χώρο των τζαμιών και των κρυστάλλων χρόνια. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την αντικατάσταση στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα σπασίματα αποτελούν ειδικότητά μας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία ειδών. Οι τιμές, ανταποκρίνονται στις δυσκολίες των καιρών. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε για την εργασία σας! 

Σταύρος Κ.

Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
11 reviews

Η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τοποθέτησης και επισκευής-αντικατάστασης τζαμιών οικιών και επαγγελματικών χώρων. Με μοναδικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε τα σπασμένα τζάμια και κρύσταλλα με ασφαλείας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται αυθημερόν, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης.

S. I.K.E.

Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
3 reviews

Η εταιρεία μας παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην τοποθέτηση και αντικατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Η εργασία μας διακρίνεται για τα επαγγελματικά αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε αξιόπιστοι και συνεπείς και δίνουμε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Θα είναι χαρά για εμάς να εξυπηρετήσουμε την εργασία σας για τα τζάμια στη Θεσσαλονίκη!

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κ.

Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία & τοποθέτηση Υαλοπινάκων & Κρυστάλλων στην Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς από το 1998. Με τα άριστα υλικά κρυστάλλων, τζαμιών & τα υψηλά στάνταρ ποιότητας & τοποθέτησης έχει αναλάβει στο ιστορικό της μεγάλα Δημόσια & Ιδιωτικά έργα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

D. Design

Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
1 review

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον τομέα των τζαμιών, κρυστάλλων και υαλοπινάκων.Από το 1990, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχουμε αναλάβει εκατοντάδες εργασίες τοποθέτησης, επισκευής, αλλαγής τζαμιών και εγγυόμαστε ότι θα σας παραδώσουμε αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Αντιμετωπίζουμε θραύσεις τζαμιών άμεσα και εγγυόμαστε την αλλαγή τους με ποιοτικά προϊόντα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει