Τζάμια - Κρύσταλλα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ. Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Tοποθέτηση πλεξιγκλάς
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 02/7/2020

Τζάμια Θεσσαλονίκη: Ποιο είδος θα επιλέξεις;

Ψάχνεις για τζάμια ή κρύσταλλα στην Θεσσαλονίκη; Τα τζάμια, είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι των κουφωμάτων. Ο συνδυασμός ενός ποιοτικού τζαμιού με ένα γερό και στιβαρό κούφωμα, εξασφαλίζει την προστασία του σπιτιού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και από πιθανούς εισβολείς. Πέρα από τα κουφώματα τα κρύσταλλα ή τα τζάμια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούνται και σε άλλες κατασκευές (προστατευτικά για σκάλες, μπαλκόνια κλπ).

Η συνολική κατασκευή, κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από την ποιότητα των τζαμιών που θα τοποθετήσεις. Οι επιλογές που έχεις σε είδη είναι πολλές και χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια για την επιλογή και την εγκατάσταση. Εξαίρεση, αποτελούν τα ενεργειακά τζάμια (low-e), τα οποία είναι μονόδρομος, αν αποφασίσεις να τοποθετήσεις ενεργειακά κουφώματα.

Ποιες επιλογές έχεις στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Για να βρεις ποιο τζάμι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου, πρέπει να γνωρίζεις ποιες επιλογές έχεις. Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας που δραστηριοποιούνται στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη και μας έδωσαν μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Ποια είναι, λοιπόν;

1. Μονά τζάμια: Αποτελούν τα συμβατικά τζάμια, με πάχος που κυμαίνεται από 4mm και 12mm. Τα τζάμια που έχουν πάχος από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες, αλλά κατάλληλα για τοποθέτηση σε κουφώματα που βρίσκονται σε χώρους, όπως αποθήκες και βιοτεχνίες στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτούς τους χώρους είναι σημαντικότερος ο αερισμός παρά η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας. Από 8mm πάχος και περισσότερο, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

2. Laminated ή Triplex Τζάμια: Προέρχονται από την συνένωση δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στην κρούση, ενώ παράλληλα άμα σπάσουν δεν διαλύονται, αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη, προσφέροντας ασφάλεια.

3. Τζάμια Securit: Τα τζάμια securit, είναι τα λεγόμενα τζάμια που «ψήνονται». Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η μεγάλη τους αντοχή και το γεγονός ότι δεν σπάνε εύκολα. Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν τα τζάμια securit, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι μειώνουν αισθητά το κίνδυνο ενός ατυχήματος.

4. Ενεργειακά Τζάμια: Τα ενεργειακά τζάμια έχουν μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, καθώς διαθέτουν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον χώρο που τοποθετούνται. Μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται από το τζάμι, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο ενεργειακό υαλοπίνακα για το κούφωμά σου.

5. Διπλά Τζάμια: Αποτελούνται από δύο μονά παράλληλα τζάμια. Συνήθως, επιλέγονται για την ενίσχυση των κουφωμάτων και για καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

6. Τριπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα, αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

7. Πυρίμαχα Τζάμια: Στη Θεσσαλονίκη επιλέγονται συχνά τα πυρίμαχα τζάμια και τοποθετούνται κυρίως ως προστατευτικά μπροστά από τα τζάκια. Τα πυρίμαχα τζάμια, προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από τα τζάκια.

Που βρίσκουν εφαρμογή τα τζάμια-κρύσταλλα στη Θεσσαλονίκη;

Όπως προαναφέρθηκε, τα τζάμια και τα κρύσταλλα χρησιμοποιούνται σε διάφορες κατασκευές για οικιακούς και επαγγελματικούς σκοπούς στη Θεσσαλονίκη και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Πέραν από τα κουφώματα του σπιτιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και για τις ακόλουθες περιπτώσεις κατασκευών:

 • Γυάλινες Σκάλες
 • Κάγκελα
 • Στέγαστρα
 • Καμπίνες Μπάνιου
 • Διαχωριστικά Χώρων
 • Καθρέπτες
 • Ντουζιέρες
 • Μπαλκόνια
 • Γυάλινες Πόρτες
 • Πτυσσόμενα Κρύσταλλα

Για όποια εφαρμογή και αν αναζητάς τζάμια στη Θεσσαλονίκη, οι έμπειροι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προτείνουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις.

Σε τι κόστος κυμαίνονται τα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος που θα επιλέξεις και τις διαστάσεις που θα χρειαστείς. Ενδεικτικά, η τιμή εκκίνησης ενός απλού μονού τζαμιού, χωρίς κούφωμα ξεκινάει από τα 25€/m². Ωστόσο, όσο αυξάνονται τα τζάμια, διπλά ή τριπλά και όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αντίστοιχα αυξάνεται και η τιμή.

Αν θέλεις να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος των τζαμιών που χρειάζεσαι, μαζί με τα κόστη της εργασίας και το ΦΠΑ, μπορείς να πάρεις προσφορές για την εργασία σου από την πλατφόρμα μας.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, για υπηρεσίες τοποθέτησης και αντικατάστασης τζαμιών και κρυστάλλων. Οι τεχνίτες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες τζαμιών και κρυστάλλων στον χώρο και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία με υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Με τον εξειδικευμένο τους εξοπλισμό, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες σας τοποθετώντας οποιοδήποτε είδος τζαμιού, με εγγυημένη ασφάλεια και ποιότητα. Πέρα από τα κλασικά τζάμια, οι επαγγελματίες μας δίνουν λύση στην άμεση κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπετασμάτων σε επαγγελματικούς χώρους.

Αν ενδιαφέρεσαι για την τοποθέτηση ή την αντικατάσταση στα τζάμια σου στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από του έμπειρους επαγγελματίες στα τζάμια στη Θεσσαλονίκη. Άμεσα & Αξιόπιστα!

Παρακάτω, θα βρεις μοναδικές ιδέες για τη χρήση τζαμιών στη διακόσμηση του σπιτιού που θα σε εμπνεύσουν! 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
MONE Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 120,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
MONE Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 70,00€
Άλλο
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
MONE Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Άλλο
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 50,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
LEMON G.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 110,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αριθμός τζαμιών/υαλοπινάκων:
1
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 70,00€
4,83 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2020

Λάζαρος Στανιμερόπουλος
61 αξιολογήσεις

Ο κ. Λάζαρος μ' εξυπηρέτησε άμεσα, παρόλο που ήταν Σάββατο μεσημέρι, αργά που τον κάλεσα. 'Ηταν συνεπέστατος στο ραντεβού του, η εργασία το…

Ιωάννης Δανιηλίδης
57 αξιολογήσεις

είμαι εξαιρετικά ευτυχής κάτοχος εξαιρετικών κουφάτων μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον κο Δανιηλίδη και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε π…

Douleutaras.gr λογότυπο
BRK Κουφώματα
18 αξιολογήσεις

Ευκολη συνενοηση,αψογη συνεργασια,γρηγορη και καλη δουλεια και οικονομικα φυσικα

Douleutaras.gr λογότυπο
Σταύρος Κοκκινίδης
11 αξιολογήσεις

Συνεπής επαγγελματίας με ποιότητα στη δουλειά του. Μάλιστα η εργασία που του ανέθεσα ( αλλαγή τζαμιού εσωτερικής πόρτας) πραγματοποιήθηκε σ…

LEMON Glass
8 αξιολογήσεις

Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι, με κατατοπισαν πληρως για τα δυο τζαμια-ειδικη κατασκευη που ηθελα για την τραπεζαρια και απο την ημερα τη…

ΜΟΝΕ Τζάμια
4 αξιολογήσεις

γρήγορος , ευγενικός , γνωρίζει την δουλειά τού πολύ καλά , φιλότιμος

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
301 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Λάζαρος Στανιμερόπουλος

Θεσσαλονίκη
61 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τεχνικών έργων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, αναλαμβάνει υπηρεσίες για τζάμια και υαλοπίνακες, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αντικατάσταση των τζαμιών σας, με προσοχή στην άριστη εφαρμογή και πάντα με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Είμαστε έτοιμοι να σας αποδείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας!

Περάκης Χαρίδημος

Κέντρο Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας Global Samaras είναι μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο της χονδρικής πώλησης υαλοπινάκων τα τελευταία 15 χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Tα προϊόντα μας προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, αυξημένη αντοχή σε θερμικό shock και ηλεκτρονικό ποιοτικό έλεγχο. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και προσφέροντας ειδικές τεχνικές λύσεις σε όλες τις εφαρμογές του γυαλιού η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί στην αγορά ως ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης των κατασκευαστικών εταιριών κουφωμάτων, τεχνικών εταιριών, εργολάβων, διακοσμητών κλπ, κάτι που μας καθιστά την κατάλληλη επιλογή και για εσάς!

Παναγιώτης Δελαβίνιας

Δυτικά Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η Εταιρεία Παναγιώτης Δελαβίνιας δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και εμπορίας διπλών θερμοηχομονωτικών υαλοπινάκων από το 2005 ως συνέχεια ατομικής επιχείρησης που λειτουργούσε από το 1967 με μεγάλη επιτυχία.

ΜΟΝΕ Τζάμια

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας, με εμπειρία από το 1970, σας εξασφαλίζει την άμεση αντικατάσταση σε κάθε είδους τζάμια καθώς και σε βιτρίνες καταστημάτων. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή ή και αλλαγή σε βιτρίνες καταστημάτων, αλλαγή σε γυάλινες πόρτες απλές ή securit, καθώς και την επισκευή μηχανισμών και κλειδαριών αυτών. Επιπλέον αναλαμβάνουμε και την καταστευή, επεξεργασία, τοποθέτηση ή και αντικατάσταση σε κρύσταλλα και καθρέπτες κάθε είδους (μπισουτέ, ροντέ).

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές