Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί πρέπει να απαλλαγείς από τα παλιά τζάμια;

Τα τζάμια, είναι βασικό μέσο θωράκισης του χώρου από τα καιρικά φαινόμενα και τους πιθανούς εισβολείς όπως και τα κουφώματα. Τα προϊόντα αυτά αλληλοσυμπληρώνονται κι αν το ένα από τα δύο χάσει τις ιδιότητές του, η συνολική τους απόδοση μειώνεται και αυτό έχει επιπτώσεις στην θερμοκρασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Σκέφτεσαι εάν είναι η στιγμή να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια; Η απάντηση είναι σίγουρα θετική. Πλέον, υπάρχουν στην αγορά πολλά είδη τζαμιού που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και το κόστος τους με τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Γιατί λοιπόν, να επαναπαύεσαι με τζάμια που πλέον δεν καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες σου, ενώ μπορείς να κερδίσεις πολλαπλά οφέλη με την αλλαγή τους.

Φτιάξαμε μία λίστα με πλεονεκτήματα των τζαμιών τελευταίας τεχνολογίας. Διάβασέ την, αποφάσισε ποιο είδος σε καλύπτει και ξεκίνησε τις εργασίες τοποθέτησης.

Θερμομόνωση & Ηχομόνωση: Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν ενισχυμένες θερμομονωτικές ιδιότητες. Ειδικά, τα ενεργειακά τζάμια φημίζονται διότι περιορίζουν στο ελάχιστο τις θερμικές απώλειες του χώρου. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε ενέργεια και διατηρείται η θερμοκρασία του χώρου. Παράλληλα, τα φύλλα των τζαμιών εμποδίζουν τους ενοχλητικούς θορύβους να τα διαπεράσουν.

Ασφάλεια: Τα παλιά τζάμια, όταν ραγίζουν ή σπάνε, προκαλούν πολύ συχνά ατυχήματα. Τα νέα securit τζάμια, χαρακτηρίζονται για την αντοχή τους σε περίπτωση κρούσης και την ιδιότητά τους να θρυμματίζονται όταν σπάνε.

Πέρα από τα τζάμια ασφαλείας και τα τρίπλεξ τζάμια, έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν κατά την θραύση τα κομμάτια από τα φύλλα τους στην μεμβράνη τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα ατυχήματος. Κι αν διαθέτεις τζάκι, τα πυρίμαχα τζάμια, θα σε προστατέψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες, συνδυάζονται αντοχή με αισθητική.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Όλα τα είδη τζαμιών (Μονά, Διπλά, Τριπλά, Πυρίμαχα, Ασφαλείας), αποτελούν γερές κατασκευές που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Δεν διαθέτουν έξοδα συντήρησης, πέρα από ένα απλό καθάρισμα με πανί ενώ με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, εξοικονομούνται χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό, ότι η αλλαγή των υαλοπινάκων στα κουφώματα του χώρου σου θα σε ωφελήσει με κάθε τρόπο. Οι τιμές στα τζάμια δεν πρέπει να σε απασχολούν καθώς με τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, η απόσβεση των χρημάτων θα γίνει άμεσα.

Το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις επαγγελματίες τζαμάδες που προμηθεύονται τζάμια υψηλής ποιότητας και αντοχής. Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν κάθε συνοικία στα Σεπόλια και ολοκληρώνουν άμεσα τοποθετήσεις, επισκευές και αλλαγές τζαμιών, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων.

Καταχώρησε την εργασία σου και πολύ σύντομα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους τζαμάδες στα Σεπόλια.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Χρειάστηκα να βάλω ένα πορτάκι γάτας σε διπλό τζάμι. Με διάφορους τζαμάδες που επικοινώνησα μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι τα τζάμι δε...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικος επαγγελματιας, συστηνεται ανεπιφυλακτα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας, ευγενικός, συνεργάσιμος. Μας έκανε τη δουλεία πολύ γρήγορα, όπως του είχαμε ζητήσει και οι τιμές του ήταν προσιτές...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και συνεργάσιμος!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Άψογη ομάδα, ευγενέστατοι, επαγγελματίες, συνεννοήσιμοι και με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει