Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2017

Γιατί πρέπει να απαλλαγείς από τα παλιά τζάμια;

Τα τζάμια, είναι βασικό μέσο θωράκισης του χώρου από τα καιρικά φαινόμενα και τους πιθανούς εισβολείς όπως και τα κουφώματα. Τα προϊόντα αυτά αλληλοσυμπληρώνονται κι αν το ένα από τα δύο χάσει τις ιδιότητές του, η συνολική τους απόδοση μειώνεται και αυτό έχει επιπτώσεις στην θερμοκρασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Σκέφτεσαι εάν είναι η στιγμή να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια; Η απάντηση είναι σίγουρα θετική. Πλέον, υπάρχουν στην αγορά πολλά είδη τζαμιού που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και το κόστος τους με τοποθέτηση είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Γιατί λοιπόν, να επαναπαύεσαι με τζάμια που πλέον δεν καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες σου, ενώ μπορείς να κερδίσεις πολλαπλά οφέλη με την αλλαγή τους.

Φτιάξαμε μία λίστα με πλεονεκτήματα των τζαμιών τελευταίας τεχνολογίας. Διάβασέ την, αποφάσισε ποιο είδος σε καλύπτει και ξεκίνησε τις εργασίες τοποθέτησης.

Θερμομόνωση & Ηχομόνωση: Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν ενισχυμένες θερμομονωτικές ιδιότητες. Ειδικά, τα ενεργειακά τζάμια φημίζονται διότι περιορίζουν στο ελάχιστο τις θερμικές απώλειες του χώρου. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε ενέργεια και διατηρείται η θερμοκρασία του χώρου. Παράλληλα, τα φύλλα των τζαμιών εμποδίζουν τους ενοχλητικούς θορύβους να τα διαπεράσουν.

Ασφάλεια: Τα παλιά τζάμια, όταν ραγίζουν ή σπάνε, προκαλούν πολύ συχνά ατυχήματα. Τα νέα securit τζάμια, χαρακτηρίζονται για την αντοχή τους σε περίπτωση κρούσης και την ιδιότητά τους να θρυμματίζονται όταν σπάνε.

Πέρα από τα τζάμια ασφαλείας και τα τρίπλεξ τζάμια, έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν κατά την θραύση τα κομμάτια από τα φύλλα τους στην μεμβράνη τους. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα ατυχήματος. Κι αν διαθέτεις τζάκι, τα πυρίμαχα τζάμια, θα σε προστατέψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες, συνδυάζονται αντοχή με αισθητική.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Όλα τα είδη τζαμιών (Μονά, Διπλά, Τριπλά, Πυρίμαχα, Ασφαλείας), αποτελούν γερές κατασκευές που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Δεν διαθέτουν έξοδα συντήρησης, πέρα από ένα απλό καθάρισμα με πανί ενώ με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες, εξοικονομούνται χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό, ότι η αλλαγή των υαλοπινάκων στα κουφώματα του χώρου σου θα σε ωφελήσει με κάθε τρόπο. Οι τιμές στα τζάμια δεν πρέπει να σε απασχολούν καθώς με τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, η απόσβεση των χρημάτων θα γίνει άμεσα.

Το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις επαγγελματίες τζαμάδες που προμηθεύονται τζάμια υψηλής ποιότητας και αντοχής. Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν κάθε συνοικία στα Σεπόλια και ολοκληρώνουν άμεσα τοποθετήσεις, επισκευές και αλλαγές τζαμιών, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων.

Καταχώρησε την εργασία σου και πολύ σύντομα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές από έμπειρους και αξιολογημένους τζαμάδες στα Σεπόλια.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Ο κ. Άγγελος ήταν άψογος στην συνεργασία μας και εξαιρετικός στην ποιόητα του αποτελέσματος που ζητούσα. Προσέφερε λύσεις για την μέγιστη...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της ζημιάς μου, σε πολύ ικανοποιητική τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Ξεκάθαρη συννενόηση, σωστή δουλειά με ποιοτικό αποτέλεσμα σε πολύ λογική τιμή. Σημασία στη λεπτομέρεια σε βαθμό που προσπαθούσα να τους π...

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Μου έδωσε αμέσως προσφορά για την εργασία που του ζήτησα να κάνει. Η τιμή ήταν λογική, η δουλειά άψογη και χωρίς καθυστέρηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Πολυ καλη εξυπηρέτηση και άμεση ...τοποθετηση μεσα σε μια μιση βδομαδα απο τη παραγγελια πολυ καλη τιμη και ποιότητα σε σχεση με αλλες πρ...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Συνεπεστατος, πολυ καλη δουλεια, και καλες τιμες, τον προτεινω! Μ. Πορτο Ραφτη

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Σεπόλια - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει