Τζάμια - Κρύσταλλα Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τζάμια & Κρύσταλλα: Πώς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή;

Προβληματίζεσαι για το τί είδους τζάμια να επιλέξεις; Τα τζάμια, είναι το <<άλλο μισό>> των κουφωμάτων και η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με προσοχή, εάν θέλεις να απολαμβάνεις όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν στον χώρο σου.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εμφανίστηκαν πολλά είδη τζαμιών και υαλοπινάκων που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Η τοποθέτησή τους, είναι μία εύκολη και απλή διαδικασία εφόσον την αναλάβει ένας επαγγελματίας τζαμάς. Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν την Πάτρα και μπορούν να σε βοηθήσουν στην διαδικασία της επιλογής.

Για να σε βοηθήσουμε, τους ρωτήσαμε τα πιο δημοφιλή είδη στα τζάμια και τις βασικές τους ιδιότητες. Διάβασε παρακάτω και η επιλογή τζαμιού θα γίνει παιχνιδάκι.

Τί είδους τζάμι να τοποθετήσεις;

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για τα κουφώματα του σπιτιού σου. Εφόσον, τα συνδυάσεις με ενεργειακά κουφώματα, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου σου θα είναι μοναδική. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται στον χώρο ενώ δεν αφήνουν την θερμότητα από το εσωτερικό να διαφύγει.

Τζάμια Securit: Από την ονομασία αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για τζάμια ασφαλείας. Ξεχωρίζουν γιατί δεν σπάνε εύκολα και έχουν μεγάλη αντοχή σε κρούση. Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν, θρυμματίζονται και έτσι αποφεύγεται οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Τζάμια Τρίπλεξ: Τα τρίφυλλα ή τριπλά τζάμια, ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης η οποία λειτουργεί προστατευτικά σε περίπτωση θραύσης, αφού συγκρατεί επάνω της τα κομμάτια του υαλοπίνακα.

Διπλά Τζάμια: Αποτελούνται από δύο φύλλα τζαμιού που είναι παράλληλα μεταξύ τους και διακρίνονται για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Ακόμη, ενισχύουν την ηχομόνωση των κουφωμάτων που τοποθετούνται.

Μονά Τζάμια: Οι μονοί υαλοπίνακες, είναι οι συμβατικοί και το πάχος τους είναι 4 έως 12 mm. Τοποθετούνται σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους που έχουν ως προτεραιότητα τον αερισμό και όχι τόσο την θερμομόνωση του χώρου.

Πυρίμαχα Τζάμια: Τοποθετούνται κυρίως μπροστά από εστίες τζακιών για ασφάλεια. Διαθέτουν μέγιστη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και γι’ αυτό και δεν επηρεάζονται από την φωτιά.

Η τοποθέτηση υαλοπινάκων σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, είναι μία εργασία που αναλαμβάνουν επαγγελματίες τζαμάδες. Ένας επαγγελματίας, θα σου προτείνει το κατάλληλο υλικό για τα κουφώματα του χώρου σου και θα αναλάβει την άμεση εγκατάστασή τους.

Εάν αναρωτιέσαι που θα βρεις έναν αξιόπιστο τζαμά, οι τζαμάδες μας στην Πάτρα πραγματοποιούν τοποθέτησης, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Ακόμη, τοποθετούν υαλοπετάσματα στο εξωτερικό μέρος κτιρίων προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να περιγράψεις τις ανάγκες σου στον τομέα των τζαμιών, των υαλοπινάκων και των κρυστάλλων και να εξασφαλίσεις επαγγελματικές λύσεις σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Ηλίας Τ.
2 αξιολογήσεις
Καλη τιμη μαζι με καλη εξυπηρετηση και επαγγελματισμος . Αριστος.
Βασιλική Π.
2 αξιολογήσεις
'Αψογη εταιρεία/ καλές τιμές/ συνεννοηθήκαμε με τους ανθρώπους άψογα/ κατασκευή πολή καλή/ θα τους προτιμήσουμε σε επόμενη φάση.
Διονύσης Κ.
1 αξιολόγηση
Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ήταν απόλυτα συνεπής με εξυπηρέτησε άμεσα και οικονομικά.
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει