Τζάμια - Κρύσταλλα Παλλήνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τζάμι να βάλεις στα παράθυρά σου;

Ψάχνεις να βρεις τι είδος τζάμι να τοποθετήσεις στα παράθυρα του σπιτιού σου; Οι τύποι τζαμιού που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι πολλοί και διαφέρουν ως προς τις ιδιότητες, την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Η επιλογή του κατάλληλου τζαμιού είναι μία δύσκολη διαδικασία εάν την αναλάβεις μόνος σου.

Οι εξειδικευμένοι τζαμάδες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή ενός τζαμιού υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους και να προχωρήσουν στην τοποθέτησή του στα κουφώματα του σπιτιού.

Συγκεντρώσαμε για εσένα βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις γύρω από τα είδη τζαμιών και τα χαρακτηριστικά τους. Διάβασε την παρακάτω λίστα και η επιλογή θα γίνει σε χρόνο ντε τε:

Μονά Τζάμια: Το πάχος τους κυμαίνεται από 4 έως 12mm και είναι τα λεγόμενα συμβατικά τζάμια. Εκείνα που έχουν μικρό πάχος χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως εργοστάσια και αποθήκες που χρειάζονται τακτικό αερισμό του χώρου και δεν δίνουν τόση μεγάλη βαρύτητα στην θέρμανση.

Για επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα και βιτρίνες, χρησιμοποιούνται εκείνα που διαθέτουν μεγαλύτερο πάχος και μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση.

Διπλά Τζάμια: Ξεχωρίζουν για τα μεγάλα ποσοστά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης που επιτυγχάνουν. Προκύπτουν από την ένωση δύο τζαμιών και τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν διαθέτουν θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τριπλά Τζάμια: Δημιουργούνται με την πρόσθεση μίας ακόμη επιφάνειας τζαμιού στα διπλά τζάμια και συνδέονται με αποστάτες. Η εγκατάστασή τους, αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Securit Τζάμια: Τα τζάμια ασφαλείας, είναι σίγουρα ένα είδος που δεν θα απογοητεύσει όποιον θέτει την προστασία ως βασικό παράγοντα επιλογής. Στην περίπτωση σπασίματος ή ραγίσματος, θρυμματίζονται και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποιο ατύχημα.

Ενεργειακά Τζάμια: Όλοι οι τζαμάδες τα συστήνουν ως το πιο αποδοτικό και αξιόπιστο είδος τζαμιού. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% αλλά και χρημάτων, αφού μειώνονται τα έξοδα για την θέρμανση και την ψύξη του χώρου.

Αφού επιλέξεις το είδος με το οποίο θα επενδύσεις τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου, η διαδικασία της τοποθέτησης σίγουρα δεν θα σε ταλαιπωρήσει. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο θα την ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα στην ατμόσφαιρα του χώρου σου.

Όποιο είδος τζαμιού κι αν επιλέξεις, υπάρχουν κάποιο σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξεις ώστε να είσαι σίγουρος για την ποιότητά του. Ποια είναι αυτά;

  • Να διαθέτουν εγγύηση τα τζάμια από την κατασκευαστική εταιρεία.
  • Να προέρχονται από μία αξιόπιστη εταιρεία.
  • Να μην επιλέξεις ένα φθηνό προϊόν που δεν θα σου προσφέρει τα οφέλη που επιθυμείς για τον χώρο σου.
  • Να διαλέξεις έναν πιστοποιημένο επαγγελματία τζαμά.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστους τζαμάδες που εξυπηρετούν την Παλλήνη και  αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υπηρεσία τοποθέτησης, επισκευής ή αντικατάστασης τζαμιών παραθύρων ή πορτών. Οι επαγγελματίες μας, πέρα από τον τομέα των τζαμιών, αναλαμβάνουν και εργασίες για κρύσταλλα και υαλοπετάσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Χρειάστηκα να βάλω ένα πορτάκι γάτας σε διπλό τζάμι. Με διάφορους τζαμάδες που επικοινώνησα μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι τα τζάμι δε...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κ. Πανάρετος είναι ένας άψογος επαγγελματίας φιλικός ευγενικός κ άριστος στην εργασία που έκανε στο σπίτι μου. Τον ευχαριστώ πολύ κ θα ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Συνεπής, γρήγορος και αποτελεσματικός!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Πολύ ωραία δουλειά. Στην ώρα τους και γρήγοροι!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει