Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί τζάμια χρειάζεσαι για τα κουφώματά σου;

Οι υαλοπίνακες που τοποθετούνται στα κουφώματα είναι το η τελική πινελιά θωράκισης της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου από τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν έξω από αυτόν αλλά και από εισβολείς που επιθυμούν να εισβάλλουν και να τον ληστέψουν. Σίγουρα, ένα ποιοτικό κούφωμα είναι μία πολύ καλή επένδυση για την οικία σου, όμως εάν δεν συνδυαστεί με ένα τζάμι υψηλής αντοχής και ποιότητας, τότε δεν θα έχεις το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που επιθυμείς για την θωράκιση του χώρου σου.

Όσο ενημερωμένος και να είσαι, είναι βέβαιο ότι η απόφαση του είδους τζαμιού που θα τοποθετήσεις στα κουφώματα του χώρου σου, θα σε δυσκολέψει. Με την βοήθεια ενός έμπειρου τζαμά, τόσο η επιλογή όσο και η τοποθέτησή των υαλοπινάκων θα γίνει άμεσα και σε βάθος χρόνου θα δεις την διαφορά από τα πλεονεκτήματα που θα σου χαρίσουν τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας.

Ζητήσαμε από τους αξιολογημένους τζαμάδες μας, να μας συγκεντρώσουν όλα τα είδη που τοποθετούν καθημερινά σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Διαβάζοντας την λίστα, θα αποκτήσεις μία ιδέα για τις επιλογές που έχεις και για το είδος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου:

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα τους και μπορείς να τα εφαρμόσεις σε παντός τύπου πόρτες και παράθυρα. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες, εγκαθίστανται άμεσα και εύκολα στα κουφώματά σου και σύντομα αποκαλύπτουν όλα τα πλεονεκτήματά τους. Το πρώτο που θα αντιληφθείς, είναι η ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου σου και η μείωση των λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης. Εάν τα συνδυάσεις με ενεργειακά κουφώματα οι θερμικές απώλειες που θα έχεις μειώνονται στο ελάχιστο και τα οφέλη τριπλασιάζονται.

Τζάμια Ασφαλείας: Τα securit, είναι η απόλυτη κατασκευή για την προστασία από ατυχήματα. Πολλοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα, η τοποθέτηση τζαμιών ασφαλείας, διασφαλίζει ότι δεν θα τραυματιστείς από κομμάτια τζαμιού. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι όταν σπάνε, θρυμματίζονται σε μικρά κομμάτια και δεν υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα. Κυρίως προτιμώνται σε κουφώματα σπιτιών που έχουν μικρά παιδιά.

Μονά & Διπλά Τζάμια: Τα μονά, είναι μία συμβατική επιλογή και το κόστος τους δεν είναι υψηλό. Χρησιμοποιούνται σε κουφώματα για χώρους που δεν χρειάζονται ιδανικές θερμοκρασία και μέγιστη θωράκιση αλλά αερισμό. Τέτοιοι χώροι είναι οι αποθήκες. Αντίθετα, τα διπλά τζάμια διαθέτουν δύο φύλλα τζαμιού που έχουν ενωθεί παράλληλα. Μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε πόρτες και παράθυρα που υστερούν από άποψη μόνωσης καθώς εκείνα μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά ως προς τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Οι υαλοπίνακες που ψήνονται, είναι ένας ιδιαίτερος τύπος τζαμιού που τοποθετείται σε όλα τα κουφώματα. Αποτελείται από δύο ή και περισσότερα φύλλα τζαμιού που ενώνονται μέσω μίας ειδικής μεμβράνης. Η μεμβράνη αυτή πέρα από το να κρατάει ενωμένα τα φύλλα, σε περίπτωση θραύσης μπορεί και συγκρατεί όλα τα κομμάτια πάνω της.

Πυρίμαχα Τζάμια: Το είδος αυτός, όπως αντιλαμβάνεσαι διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Οι περισσότεροι το τοποθετούν μπροστά από εστίες τζακιών ώστε να απολαμβάνουν το τζάκι χωρίς κίνδυνο.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις τζαμιών, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων σε όλο το Παλαιό Φάληρο και μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο σου, να εκτιμήσουν τις ανάγκες σου και να σου υποδείξουν το είδος που θα σε ωφελήσει περισσότερο. Το κόστος με τοποθέτηση των τζαμιών είναι το πιο ανταγωνιστικό στην αγορά.

Καταχωρώντας την εργασία σου, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές σε εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης τζαμιών από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΣΥΝΕΠΕΙΑ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρετηση!Πολυ ευγενικός και κάλος επαγγελματίας

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, προσγειωμένος, γρήγορος στη δουλειά του, δεν προσπαθεί να σου δημιουργήσει πρόσθετα κόστη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και συνεργάσιμος!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Παλαιό Φάληρο

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει