Τζάμια - Κρύσταλλα Παλαιό Φάληρο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τζάμια χρειάζεσαι για τα κουφώματά σου;

Οι υαλοπίνακες που τοποθετούνται στα κουφώματα είναι το η τελική πινελιά θωράκισης της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου από τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν έξω από αυτόν αλλά και από εισβολείς που επιθυμούν να εισβάλλουν και να τον ληστέψουν. Σίγουρα, ένα ποιοτικό κούφωμα είναι μία πολύ καλή επένδυση για την οικία σου, όμως εάν δεν συνδυαστεί με ένα τζάμι υψηλής αντοχής και ποιότητας, τότε δεν θα έχεις το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που επιθυμείς για την θωράκιση του χώρου σου.

Όσο ενημερωμένος και να είσαι, είναι βέβαιο ότι η απόφαση του είδους τζαμιού που θα τοποθετήσεις στα κουφώματα του χώρου σου, θα σε δυσκολέψει. Με την βοήθεια ενός έμπειρου τζαμά, τόσο η επιλογή όσο και η τοποθέτησή των υαλοπινάκων θα γίνει άμεσα και σε βάθος χρόνου θα δεις την διαφορά από τα πλεονεκτήματα που θα σου χαρίσουν τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας.

Ζητήσαμε από τους αξιολογημένους τζαμάδες μας, να μας συγκεντρώσουν όλα τα είδη που τοποθετούν καθημερινά σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Διαβάζοντας την λίστα, θα αποκτήσεις μία ιδέα για τις επιλογές που έχεις και για το είδος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου:

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα τους και μπορείς να τα εφαρμόσεις σε παντός τύπου πόρτες και παράθυρα. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες, εγκαθίστανται άμεσα και εύκολα στα κουφώματά σου και σύντομα αποκαλύπτουν όλα τα πλεονεκτήματά τους. Το πρώτο που θα αντιληφθείς, είναι η ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου σου και η μείωση των λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης. Εάν τα συνδυάσεις με ενεργειακά κουφώματα οι θερμικές απώλειες που θα έχεις μειώνονται στο ελάχιστο και τα οφέλη τριπλασιάζονται.

Τζάμια Ασφαλείας: Τα securit, είναι η απόλυτη κατασκευή για την προστασία από ατυχήματα. Πολλοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα, η τοποθέτηση τζαμιών ασφαλείας, διασφαλίζει ότι δεν θα τραυματιστείς από κομμάτια τζαμιού. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι όταν σπάνε, θρυμματίζονται σε μικρά κομμάτια και δεν υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα. Κυρίως προτιμώνται σε κουφώματα σπιτιών που έχουν μικρά παιδιά.

Μονά & Διπλά Τζάμια: Τα μονά, είναι μία συμβατική επιλογή και το κόστος τους δεν είναι υψηλό. Χρησιμοποιούνται σε κουφώματα για χώρους που δεν χρειάζονται ιδανικές θερμοκρασία και μέγιστη θωράκιση αλλά αερισμό. Τέτοιοι χώροι είναι οι αποθήκες. Αντίθετα, τα διπλά τζάμια διαθέτουν δύο φύλλα τζαμιού που έχουν ενωθεί παράλληλα. Μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε πόρτες και παράθυρα που υστερούν από άποψη μόνωσης καθώς εκείνα μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά ως προς τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Laminated ή Τρίπλεξ Τζάμια: Οι υαλοπίνακες που ψήνονται, είναι ένας ιδιαίτερος τύπος τζαμιού που τοποθετείται σε όλα τα κουφώματα. Αποτελείται από δύο ή και περισσότερα φύλλα τζαμιού που ενώνονται μέσω μίας ειδικής μεμβράνης. Η μεμβράνη αυτή πέρα από το να κρατάει ενωμένα τα φύλλα, σε περίπτωση θραύσης μπορεί και συγκρατεί όλα τα κομμάτια πάνω της.

Πυρίμαχα Τζάμια: Το είδος αυτός, όπως αντιλαμβάνεσαι διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Οι περισσότεροι το τοποθετούν μπροστά από εστίες τζακιών ώστε να απολαμβάνουν το τζάκι χωρίς κίνδυνο.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις τζαμιών, υαλοπινάκων και υαλοπετασμάτων σε όλο το Παλαιό Φάληρο και μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο σου, να εκτιμήσουν τις ανάγκες σου και να σου υποδείξουν το είδος που θα σε ωφελήσει περισσότερο. Το κόστος με τοποθέτηση των τζαμιών είναι το πιο ανταγωνιστικό στην αγορά.

Καταχωρώντας την εργασία σου, θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές σε εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης τζαμιών από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
πολύ ικανοποιημένος
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, ταχύτατος και συνεννοήσιμος. Συνίσταται ανεπιφύλακτα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
ΟΜΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Εξαιρετική και τίμια δουλειά,Μπράβο στον Κο. Βασιλείου με το συνεργειό του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει