Τζάμια - Κρύσταλλα Παγκράτι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Αντικατάσταση Τζαμιών: Τι θα κερδίσεις;

Αναρωτιέσαι εάν αξίζει να προχωρήσεις στην αλλαγή των παλιών τζαμιών του σπιτιού; Η απάντηση είναι βέβαια θετική. Η αντικατάστασή τους, θα σου χαρίσει οφέλη που δεν περίμενες ότι θα έχεις από τα τζάμια και θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου. Ένας επαγγελματίας τζαμάς, θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα των νέων τζαμιών.

Για να καταλάβεις τι εννοούμε, φτιάξαμε μία λίστα με τα οφέλη που θα σε πείσει ότι οι εργασίες αντικατάστασης των υαλοπινάκων πρέπει να γίνουν άμεσα. Ποια είναι αυτά;

Θερμομόνωση του Χώρου: Με το πέρασμα του χρόνου, τα φθαρμένα και ραγισμένα τζάμια χάνουν τις ιδιότητές τους και δεν συγκρατούν την θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου ενώ παράλληλα αφήνουν την εξωτερική θερμοκρασία να εισβάλει στον χώρο. Τα νέα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, ειδικά τα ενεργειακά τζάμια που εφόσον συνδυαστούν με ενεργειακά κουφώματα μειώνουν στο μισό τις θερμικές απώλειες.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά τα διπλά και τα τριπλά, συμβάλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης καθώς με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες δημιουργούν ιδανικές συνθήκες στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Ασφάλεια: Οι νέες κατασκευές τζαμιών, χαρακτηρίζονται για την στιβαρότητα και την ανθεκτικότητά τους σε κρούση. Εάν επιθυμείς μέγιστη ασφάλεια, τότε επίλεξε τα τζάμια securit ή τα ενεργειακά τζάμια. Αυτά τα είδη, χαρακτηρίζονται για την προστασία που προσφέρουν είτε στις περιπτώσεις που κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στον χώρο αλλά ακόμη και σε περιπτώσεις ατυχημάτων, όπου θρυμματίζονται και δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπείς.

Αύξηση της αντικειμενικής αξίας του χώρου:  Η αλλαγή των τζαμιών και η τοποθέτηση νέων τελευταίας τεχνολογίας, αυξάνει την αντικειμενική αξία του χώρου. Η επένδυση αυτή είναι μακροχρόνια και η απόσβεση των χρημάτων θα γίνει σε χρόνο ‘‘ντε τε’’.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι η αλλαγή των παλιών σου τζαμιών και η αντικατάσταση με νέα μονά, διπλά, τρίπλεξ ή ενεργειακά, θα σου εξασφαλίσει πολλαπλά οφέλη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν αξιόπιστο επαγγελματία τζαμά.

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στο Παγκράτι και αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Με το εξειδικευμένο εξοπλισμό τους ολοκληρώνουν τις εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιλέγουν προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Πέρα από τζάμια, ασχολούνται και με υαλοπετάσματα εξωτερικού χώρου. Περιέγραψε τις ανάγκες σου και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Ο κύριος Άγγελος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Ήταν πολύ γρήγορος, μου πρότεινε και μου κατασκεύασε ότι ακριβώς χρειαζόμουν, σε πολύ καλή τιμή.
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Άμεση απάντηση, συνεννόηση και εξυπηρέτηση - πολύ καθαρή δουλειά και μέσα στους γρήγορους χρόνους που χρειαζόμασταν. Θα τον ξαναπροτιμήσο...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Κλήθηκε για να εγκαταστήσει έναν κάδο στο εσωτερικό ντουλαπιού κουζίνας. Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν συνεπής στο ραντεβού του, ήταν ευγενικ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Μέσα σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες πήρε μέτρα και μου αντικατέστησε έναν υαποπίνακα επαλ...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Tυπικός, συνεπέστατος, γρήγορος κ εξυπηρετικός. Μας πρότεινε οικονομικές κ ποιοτικές εναλλακτικές με απόλυτη κατανόηση στις ανάγκες μας. ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, πολύ καλή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή τιμή!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει